icon

Môžem podať trestné oznámenie za ohováranie?

rihana12331
24. máj 2025

Dobrý večer prajem potrebujem poradiť môj ex-manzel má obviňuje s toho že mám sex s nejakými chlapmi že mu to niekto povedal konfrontovala som ho tým že nech mi povie kto to povedal on povedal že nie nepovie ja nemám nikoho z nikomu nemám sex a on ma takto ponižuje ...moja otázka znie môžem ísť na políciu podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa že má spiní ? Ďakujem za odpoveď

viestta
24. máj 2025

Nikto mu nic nepovedal, vymysla. Ignoruj to, zoberie mu to vietor z plachat. On vie, ze ti tym ublizi a to mu robi dobre.

pribinak
24. máj 2025

S ex máš komunikovat len o deťoch, nič viac. Obzvlášť ak je to nejaký idiot

A len prostredníctvom sms či mail, ako dokážeš že niečo povedal? No nijak

rihana12331
autor
24. máj 2025
@pribinak

S ex máš komunikovat len o deťoch, nič viac. Obzvlášť ak je to nejaký idiot

A len prostredníctvom sms či mail, ako dokážeš že niečo povedal? No nijak

@pribinak aj mi to písal mam screenshot urobený aj ako má ponižuje nadáva mi že chodím za peniaze

pribinak
24. máj 2025
@rihana12331

@pribinak aj mi to písal mam screenshot urobený aj ako má ponižuje nadáva mi že chodím za peniaze

@rihana12331 tak fajn že máš dôkaz. Potom mizes dať trestne ale prečo na neznámeho páchateľa? Však daj na exa za poškodenie dobrého mena

Inak je ru skupina právnikov, skús sa poradiť

viestta
24. máj 2025
@rihana12331

@rihana12331 ale vsak podaj TO na exa, nie na nejakeho neznameho, ktoreho si ten blb vymyslel aby ti ublizoval a ponizoval ta.

draik
25. máj 2025
@rihana12331

@rihana12331
Ak to povedal/napísal len Vám, tak je TO zbytočné podávať.

@pribinak
Ak by ho podala priamo na exa a bolo by odmietnuté, čo by iba pri internej komunikácii bolo, tak by následne on na ňu mohol podať TO pre krivé obvinenie. TO sa zásadne podávajú na neznámeho páchateľa s popisom tak, že je jasné, kto je podozrivý.

pribinak
25. máj 2025
@draik

@rihana12331
Ak to povedal/napísal len Vám, tak je TO zbytočné podávať.

@pribinak
Ak by ho podala priamo na exa a bolo by odmietnuté, čo by iba pri internej komunikácii bolo, tak by následne on na ňu mohol podať TO pre krivé obvinenie. TO sa zásadne podávajú na neznámeho páchateľa s popisom tak, že je jasné, kto je podozrivý.

@draik ďakujem za vysvetlenie

cukroska
25. máj 2025

@rihana12331 To sú len výmysly a ty to ignoruj! Nič aj tak nezmôžeš !! Slovo proti slovu a zbytočne rozprúdiš iba väčšiu vojnu. A AJ TAK NEVYHRÁŠ.

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
rejka7
27. máj 2025

@rihana12331 a prečo ťa to zlosti? Veď je to ex. Môže sa aj na mihalnice stavať, je ex a tým to pre mňa končí 😎