Môžem žiadať pri rozvode o policajnú ochranu?

lilianka851
23. okt 2010

Ahojte potrebujem pomoc budem sa rozvádzať a chcem si ist po veci k manželovi ktorý býva aj s rodičmi lenže jeho otec sa mi niečo uroby atď chcem sa opytat či môžem požiadať o nejakú policajnú ochranu alebo niečo take?

elise
23. okt 2010

lepšie by bolo ak by si tam šla so svojimi rodičmi prípadne s nejakými priateľmi.policajtov môžeš zavolať ale myslím, že asi neprídu, ked mna napadla svokra zo železnou tyčou, pršli až po 20 minutach, ak by som sa nebránla, tak by už bolo neskoro☹ ale rozhodne tam nechod sama, a prečo sa ti vyhrážaju?chod podať trestné oznámenie s tým, že sa ti vyhrážaju, že ti dačo spravia, že sa bojíš o život, povedz, že by si si mala ísť po veci a uvidíš ako policajti zareaguju. ak budeš mať oznámenia 3 v pribehu 2 mesiacov tak máš plus k rozvodu 😉
inak by som ti poradila, ak tam nemáš dáke veci, ktoré su ti srdcu blízke, alebo nejaká pamiatka, alebo drahé, tak to by som neriešila nechala by som to tam.

lara1705
23. okt 2010

ja si myslim že isť tam treba s niekym,aby si mala svedkov v pripade nejakeho nasilia,aby ti potom mohli svedčiť aj na sude.na policiu by som tiež šla a opytala sa ich čo maš v takom pripade robiť.