Môžem zvládať nové pracovné a rodinné povinnosti?
Baby prosím o názor. Mam možnosť Ísť od septembra do prace , som stále až do budúceho roka na rodičovskom . Syn ide do školy prvák a dcéra by šla do súkromnej škôlky bude mať 2,5 roka. Ešte by som teda mohla ostať doma necelý rok ale ide nám kus o peniaze, niežeby sme nemali ale fest dobre by sme si prilepsili teda by sme sa mali lepšie. Ťahá ma to do prace len koli tomu . Čoho sa však obávam, že toho bude namna veľa . Nová práca, a zároveň niečo nové lebo syn bude prvák a dcéra nastúpi do škôlky... manžel má dve prace jednu hlavnú druhí vedľajšiu... prosím Vás názor na situáciu dakujem
Mamičky chcem sa Vám všetkým poďakovať za komentáre a vaše rady. 🙂 zvážili sme všetko pre q proti a dospelí sme k rozhodnutiu teda ze pôjdem do tej práve od septembra, proste nám to teraz treba veľmi nám to pomôže a zároveň je pravda ako ste niektoré písali ze ajtak za pol rok by išla do tej škôlky takže to musím ešte využiť teraz keď sa dá . Myslím si ze teraz som to veľmi analyzovala a premýšľala nad tým a niekedy to je dobre ale niekedy to môže byť na škodu, ved skúsim vyskúšame ako to pôjde a uvidí sa. Lebo cim viac nad tým budem premýšľať tým viac sa zamocem a potom sa neviem rozhodnúť 😂 takže ešte raz ďakujem aj Vám tiež ste mi nepomohli k rozhodnutiu . Pekný dnik

Ak veľmi nepotrebujete peniaze počkala by som ako sa deti zabehnu, ak potrebuješ nie je o čom.Alebo podľa toho či máš problém si neskôr nájsť prácu..odísť môžeš vždy, tak nastúpis a uvidíš.