icon

Môžem zvládať nové pracovné a rodinné povinnosti?

9. jún 2024

Baby prosím o názor. Mam možnosť Ísť od septembra do prace , som stále až do budúceho roka na rodičovskom . Syn ide do školy prvák a dcéra by šla do súkromnej škôlky bude mať 2,5 roka. Ešte by som teda mohla ostať doma necelý rok ale ide nám kus o peniaze, niežeby sme nemali ale fest dobre by sme si prilepsili teda by sme sa mali lepšie. Ťahá ma to do prace len koli tomu . Čoho sa však obávam, že toho bude namna veľa . Nová práca, a zároveň niečo nové lebo syn bude prvák a dcéra nastúpi do škôlky... manžel má dve prace jednu hlavnú druhí vedľajšiu... prosím Vás názor na situáciu dakujem

Strana
z2
luccija
9. jún 2024

Ak veľmi nepotrebujete peniaze počkala by som ako sa deti zabehnu, ak potrebuješ nie je o čom.Alebo podľa toho či máš problém si neskôr nájsť prácu..odísť môžeš vždy, tak nastúpis a uvidíš.

autor
10. jún 2024

Mamičky chcem sa Vám všetkým poďakovať za komentáre a vaše rady. 🙂 zvážili sme všetko pre q proti a dospelí sme k rozhodnutiu teda ze pôjdem do tej práve od septembra, proste nám to teraz treba veľmi nám to pomôže a zároveň je pravda ako ste niektoré písali ze ajtak za pol rok by išla do tej škôlky takže to musím ešte využiť teraz keď sa dá . Myslím si ze teraz som to veľmi analyzovala a premýšľala nad tým a niekedy to je dobre ale niekedy to môže byť na škodu, ved skúsim vyskúšame ako to pôjde a uvidí sa. Lebo cim viac nad tým budem premýšľať tým viac sa zamocem a potom sa neviem rozhodnúť 😂 takže ešte raz ďakujem aj Vám tiež ste mi nepomohli k rozhodnutiu . Pekný dnik

Strana
z2