Môžu byť vyznania lásky skutočné aj po 20 rokoch spolužitia?
Ahojte, stretli ste sa niekedy s človekom, ktorý hovorí žene ako veľmi ju miluje,žeby za ňu dal život aj po 20rokoch manželstva ale nikdy nezabudne podotknúť ze ju miluje aj napriek tomu ako ona vyzerá! Citujem: vidíš milujem Ťa a nevadí mi že más kg navyše…
Je to vôbec vo vzťahu normálne? Ďakujem za odpovede
@pampeliska40 mozno ona ma s tym problem, ze ma kg naviac a takto ju uistuje...co my vieme o nich.
My sme spolu len 13r a zatial sa nikomu z nas nezunovalo hovorit ako toho druheho lubime. Preco by to malo byt po 20r divne...je to krasne. Aj my verime v lasku na cely zivot a dufam, ze aj v starobe to bude rovnako.
@pampeliska40 nie. Môj mi nikdy nehovoril že má strašne miluje a už vôbec nie "napriek tomu" čo robím, ako vyzerám, atď. Divná kombinácia slov... By som mu povedala, že keď si nevie odpustiť tú druhú polku vety, radšej nech tú vetu ani nezačne, lebo ja ho milujem aj napriek tomu, že mu huba predbieha mozog.
@pampeliska40 ono zavisi od situacie. Ak ta zena 10 rokov mrnci, ze je tucna a pyta sa muza, ci ju aj tak stale miluje, je odpoved chlapa pochopitelna: "hej, hej, lubim ta, aj s tymi kilami navyse". Viem si to zivo predstavit. A zena namiesto toho, aby schudla, bude mrncat a zaroven sa dozadovat vyznani lasky. A chlap, aby ju upokojil, lasku jej vyzna a prida pre istotu aj tie kila navyse. A uz je ohen na streche.

@pampeliska40 vsak mu hned odpovedz, ze aj ty ho milujes aj ked uz ma celo az za roh, milujes ho aj ked uz neda dve cisla jedno za druhym... Mozno mu docvakne, mozno sa urazi.