icon

Musím robiť?

dominikdominik
14. nov 2015

Nemozem spat tak bludim po internete a googlim a nahodou som narazil na toto forum tak sa skusim spytat na nazor , mam 38 rokov a som dobrovolne nezamestnany ( ja vravim ze na dochodku ) od maleho decka som mal teoriu ze nechcem pracovat na nevyhnutne nutnu dobu , po vyske som odisiel do rakuska kde som pracoval ako inzinier kvality na oddeleni zlepsovacich navrhov a este som popri praci vykonaval auditorsku cinnost . Po celu dobu som setril aby som si mohol vytvorit zasobu penazi aby som uz nemusel robit , neskorej investoval do bytov ktore mam v prenajme a vytvaraju mi rezidualny prijem . Problem je ze sa hadam z priatelkou ktora so mnou byva ze nerobim nic ze sa flakam a podobne . Chcem sa teda opytat ci musim chodit do roboty aj ked to vlastne nepotrebujem . Mam len taky dojem ze ju to stve ze ona musi a ja nie . Moj jediny rezidualny prijem je cca 600 € mesacne a mne to staci , samozrejme ze pred tym som mal vecsi plat ale ja si myslim ze som si uz svoje odrobil .

henikav
15. nov 2015

@dominikdominik ze posily sa smejeeeem 😀
Baby to sme dobacovali, mamickovske forum idu zaplavit chlapi, ktori nechcu rodinu a deti 😀 😀 😀
To musi byt fakt nuda, co baby "jednorazovky" neberu?

libka1
15. nov 2015

@courage tak este raz podrobnejsie, asi som sa nevyjadrila pre teba zrozumitelnou formou ked si nepochopil. myslim tu pani, co tu neustale davas o nej nejake trapne fotomontaze 😉

magmolatus
15. nov 2015

@libka1 ja som nikdy nevravel že mám pravdu len ja sám. Píšeš čierno - biele a potom odrazu pochopenie?
Moc otravný? To že sa človek vyjadri tá otravuje, alebo ti vadí že tu píšu aj chvály a máš s tým problém?

sono2
15. nov 2015

@dominikdominik no, vyjadrovanie a gramatika na vysokoškoláka pracujúceho v Rakúsku s bytmi😁 strašná. Mysli si čo chceš, ale na mňa to takto zapôsobilo. A priateľka? Čudujem sa, že je s tebou, s takým vyžitým človekom, čo sa uspokojí s finančným zabezpečením. Čo ťa vlastne napĺňa?

zita19
15. nov 2015

@lanugo toto je IQ tyque

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@henikav ale beru ale ale treba aj odychovat ne len ich riesit furt .
@sono2 nestudoval som som slovencinu a literaturu ale techniku , ak sa budeme bavit v technickych smeroch tak nemam problem , ale na gramatiku kaslem vyznam viet chapes a len sa slamky chytas ako kazdy co tu chodi a berie to vazne . Ja sa bavim 🙂

zita19
15. nov 2015

zas praca vo fotoeditore aj to dost pofidernej kvality

libka1
15. nov 2015

@magmolatus precitaj si svoj prispevok na ktory som reagovala a mozno pochopis co som myslela 😉 a ked nie, aj tak dobre...

edita56
Autor odpoveď zmazal
dominikdominik
autor
15. nov 2015

@zita19 skus dat ty nepofidernu kvalitu ukaz nam ako sa to robi 🙂 🙂

zita19
15. nov 2015

@dominikdominik ze ta pofiderna kvalita tak nasrdila. Zabudol si prepnut nick?

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@zita19 nie len tak reagujem , a ne v ziadom pripadne pretoze viem ze ty nedas ani to 🙂

edita56
Autor odpoveď zmazal
zita19
15. nov 2015

@dominikdominik keby ty si co len tusiiiil co ja dam!!!! Gamba by ti spadla, az ku miesku.

sono2
15. nov 2015

@dominikdominik keď myslíš😀, načo si potom na fóre mamičiek keď sa tu všetci chytáme slamky. Asi nečítaš, čo si čítať chcel😆😆

edita56
Autor odpoveď zmazal
dominikdominik
autor
15. nov 2015

@sono2 ak by toto mala byt reprezentativna vzorka zien a ich rady by mali byt etalonom spravnosti tak svet je nazad v komunizme ktory by bol kombinovany zo zivotnou filozofiou matriarchatu ako to maju napriklad tuaregovia , neviem sanca zeby som mal niekedy zensku ktora by mi porucala tak ake su tu trendy to by dlho asi nefungovalo cize uz sa len na tom bavim 🙂

magmolatus
15. nov 2015

@libka1 ja viem čo som písal. Ale ako vidím podľa toho čo si písala ako prvé ty, zjavne si jeho príspevok nedocitala. Aj ja ti prajem pekný večer. Už sa tu viac vyjadrovať nebudem. Nemá to zmysel. Škoda megabaitov.

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@zita19 ty nedas nic ziadne prekvapenie

papricka33
15. nov 2015

nemusis nic. ani pohnut prstom, ani sa snazit... ale takyto pristup k zivotu od 38 rocneho chlapa hovori aj o jeho pristupe k zivotu, o hodnotách. ja osobne tomu nerozumiem. ak doma nevychovavas deti, nevenujes sa charitatívnej cinnosti, dobrovolnictvu, je to dost plytky zivot. ja osobne by som upadla do depky. nikdy nevies, kedy to "zapichnes", zivot bezi a zdravie tiez nie je vzdy v super stave. ja osobne by som sa snazila zamaknut a zabezpecit na casy, ked uz nebudem vladat. Ja mam ale deti, zodpovednost... Ak si myslis, ze zena ta tlaci do roboty kvôli tomu, ze ti zavidi, alebo, ze je na peniaze, asi sa mylis. Takého truda by pri sebe zniesla asi maloktora. Zdrava zena chce akcneho muza, ktory sa snazi, posuva, ma ciele,pracuje na sebe posuva sa... Je to prirodzene. V podstate tu ani nejde o peniaze, skor o nejaku aktivitu, perspektivu...

zita19
15. nov 2015

@dominikdominik mne sa aj tak zda, ze ty si pod poriadnou papucou. Draha si odbehla na vikend k mamicke, ty si sa cistou nahodou dostal na MK, ktory ma pod Oblubenymi a teraz sa tu tasis, ze aky ty si maco. V utorok vecer sa draha vrati z predlzeneho vikendu a tvoj zivot sa vrati do zabehanych kolaji: Ano, draha, Mas pravdu, draha...
Uz aby bol utorok a u vas doma nastal matriarchat

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@papricka33 proste ak by som to zhodnotil muz zbali babu je to pre nu nieco zaujmave , dobre chodia spolu vyjasnia si veci a ona neze by bola spokojna zo vztahom u nej je to stagnacia , vyzaduje nove a nove podnety ako z nicoho nic menit koberce alebo linku alebo chce nove auto a tak , a zase je chvilu spokojna a zase daco nove chce zase niekam chce ist , nie taku nepotrebujem .

zita19
15. nov 2015

@dominikdominik pre teba sa ziadne prekvapenie nechystam davat, ani pre ziadnu dalsiu tvoju trojjedinu osobu. Zas si nenamyslaj(te), ze kvoli vam by som co len pohla prstom. 😀 😀 😀

nibiru
15. nov 2015

@dominikdominik neviem v akej dobe žiješ drahy môj ale mi máme mobili a dokonca internet aj v nich,niektoré robia z domu,ine maju dokonca internet aj v práci a veru ich muži nie sú chudáci zdravý plnohodnotný jedinec by sa sám nedokázal pozerať na to ako jeho partner pracuje,snaží sa zatial čo druhý sedí doma a je lenivý hold ale tebe je to na prd kedže ty rodinu,rodinný život nechceš a ani sa do neho nehrnieš,len či to vie chudák tvoja priatelka aby si jedného dna nebuchala hlavu o stenu že s takým človekom zahodila najlepšie roky života!už teraz mi je jej uprimne lúto.

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@zita19 tebe sa zda vela veci napriklad ze si dokonala a ze vsetko vies , zem je gulata ale to tvoje presvedcenie o jej plochosti nezmeni nic 🙂

dominikdominik
autor
Odpoveď bola odstránená
zita19
15. nov 2015

@dominikdominik 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
15. nov 2015
sono2
15. nov 2015

@dominikdominik
@zita19 normálne to medzi vami iskrí😂😂😂

zita19
15. nov 2015

@sono2 to sa ti len zda. Moja, ja by som o toto neoprela ani hrdzavu kolobezku. Zial toto je tiez nazorny ukazka...