icon

Muž a čašníčka

5. jún 2022

Potrebujem radu. Muž si začal písať s našou čašníčkou. Mladou babou. Nie je to nič také sexuálne ale je tam jemný flirt. Sú tam také reči...opijes sa, budeš povolna, nemáš frajera mala by si si aspoň dakoho na sex nájsť atď. Nepíšu každý deň. Ale, konverzáciu začína on, kontaktuje ju on. Ona odpisuje v podobnom duchu. Medzi nami to teraz trochu škrípe. Ešte sme sa o Tom nebavili ale mám neskutočný strach. Pretože všetky jeho vzťahy začali písaním....bola úplne náhoda, že som na to prišla. Ani neviem, čo mám robiť. Mam toho teraz veľa, po zdravotnej stránke. Takže som dosť vyčerpaná z kolotoča, deti, dr. Som neustále podráždená, vyčerpaná. Sex nebol ani neviem kedy. A nedotkne sa ma, nechytí za ruku,pozeráme tv, nesadne si vedľa mňa. Tak ako kedysi, že pod jednou strechou. Normalne mať chuť z tohto vzťahu odísť ešte predtým ako sa to plne s tou babou rozvinie.

Strana
z3
monuska112
6. jún 2022

no jemu nieco chyba a hlada to inde miesto toho aby to riesil s tebou, asi mu to pride jednoduchsie - mnohym by prislo, co ho vsak neospravedlnuje. co ale nerozumiem je preco mlcis? preco mu nepovies ze o tom vies co cistis, ze mas zaujem dat vas vztah doporiadku? preco mu nepovies ze to mas tiez tazke ale na vztahu ti zalezi a zelas si aby ste tie problemy riesili spolu a nie s tretou osobou?

0kristina0
7. jún 2022

Tak este raz, s muzom si nemala sex ani nepamatas, vo vasom vztahu neexistuje ziadna neha, nezaujima sa o tvoj zdravotny stav, pise si s mladou babou, ktora ked si vypije je povolna, nosi vystrihy po pupok ale ty aj tak das ruku do ohna zato ze ta tvoj muz nikdy nepodviedol a ani nepodvedie. Vtip roka, zabila si.

Strana
z3