icon

Muž a jeho správanie

7. feb 2023

Ahojte. Mám muža, ktorý sa správa tak čudne. Pýtam sa, či je to láska? Uvediem zopár príkladov. Kúpi mi náramok na narodeniny, nedá mi ju iba pred ostatnými členmi rodiny. Neskutočne mu lichotí, keď ho iný chvália. Pred cudzími ľuďmi je neskutočne k nim pozorný, ale medzi 4 stenami je úplne iný. Príde k nám moja mamka začne kmitať v kuchyni, ale keď sme samy tak je to o opaku. Sedí len na sedačke s telefónom. Svoj názor vždy prezentuje v spoločnosti tak, ako sa daná spoločnosť vyjadruje. Potom medzi 4 stenami, keď poviem svoj názor, tak mi pritakáva. Keď ho na to upozorním, buď to popiera, alebo po novom si nepamätá., prípadne zmení tému, potrebuje ísť práve na wc. Máte skúsenosť s takýmto správaním? Prípadne ako mám reagovať na takéto správanie ja? Ďakujem za rady a tipy.

Strana
z2
andreatytler
8. feb 2023

@viestta Aha, no tak to ano... tu cast ze meni nazory podla toho s kym sa rozprava, to musia ludia prekuknut, ale myslim ze kolegovia, alebo susedia ho konfrontovat nebudu. Povedia si ze je cudak a tym to konci.
Ja som myslela to ze si ten muz buduje image stedreho a pozorneho manzela, ktory sa ide zodrat aby pomahal v domacnosti. Autorkyna mama podla mna veri tomu ze on skutocne kazdy den kmita v tej kuchyni a neverila by jej ak by jej vesvetlovala ze to tak nie je.

macekovam
8. feb 2023

Ja to zas poviem takto.. Naozaj by si chcela aby sa správal tak ako bežné? Si si istá ze by si sa tu nesťažoval zase?

marcela64
8. feb 2023

Veľmi mu záleží na tom čo povedia ľudia okolo neho, aby ho vnímali dobre.
Nemám rada takéto správanie, pretože človek na to potom doplatí a myslím, že aj ty ako partnerka.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
nelina1
8. feb 2023

Už si nad ním začala premýšlať a ono to nevychádza z žiadnej strany dobre, pretože tvoj muž nie je autentický, nikdy nebude.
Je veľmi dobre, že analyzuješ.
Pre chlapa s ktorým žiješ je najdôležitejšie, aby vyzeral v očiach iných, ako úžasný.
Keď to budeš analyzovať viac, zistíš vlastne, že je sebec a ako už niekto napísal falošný človek.
To, že často mení svoje postoje je znak slabej osobnosti a charakteru.
Tvoj muž je narcis.
Prečítaj si viac o narcizme, nájdeš tam určite viac charakteristík, ktoré budú sedieť.
A hlavne sa dovtedy chráň pred otehotnením.

Strana
z2