Muž alkoholik a tehotenstvo
Ahojte baby, som zufala. Pisem hlavne preto, ze sa musim odreagovat, tak prosim negativne komentare si nechajte pre seba. Som v 7 mesiaci tehotenstva a neviem co mam robit. Moj manzel ma miluje, ale zacinam mat pocit, ze ma seriózny problem s alkoholom. Nepije vela, ale ked hej tak to stoji zato. Je schopny mat aj dvojdňové šnúry, ked chytí slinu je schopny vypiť vsetko co je naokolo, nema mieru kedy ma dost a vzdy zakazdym to dopadne rovnako. Pošťi sa do postele, ozere sa v klude aj ked je sam, zvycajne po nejakej akcii ako rodinná oslava, kde sa načne a potom chlasce jak lúza na druhy den, ked ma opicu . Niekolko krat sme sa skoro koli tomu rozišli, potom ma odprosil a ja krava som mu odpustila. Vzdy potom polroka nepil a tváril sa ako neviniatko. Momentalne som v siedmom mesiaci tehotenstva, je jeho prvy den otcov, co stravil ozraty jak svina od rana a zaklincoval ho postatim sa do postele. Ja uz rezignujem a ľutujem,ze toto je otec mojho dietata. Mimochodom v stave najväčšej ozratosti mi stale rozprava ako ma lubi, ale ja uz jeho rečičkami neverim… momentalne sa nechcem stresovat, lebo to nerobi dobre ani malemu, ani mne …. Ale ja mu uz neverim, neverim mu, ze sa zmení koli malemu… ja mu ani neverim, ze bude schopny ma vobec zaniest do porodnice. Sice som napisala ze polroka nepije, ked ma kludne obdobie, ale to jedno pivo na vecer si neodpustí nikdy… Hlavne v poslednej dobe, ako som tehotna… mam pocit,ze mi to robi naschval…ked som tehotna nebola, choval sa ku mne ovela lepsie…on si ide kupit pivo do obchodu, ale mna sa neopyta, ci nahodou nieco nechcem a podobne…ked som mu povedala, ze odmietam robit vsetky domace prace (kedysi pred tehotenstvom sme mali domace prace rozdelené, teraz je to podla neho moja starosť lebo som doma na ritikovom) tak opral iba svoje veci !!!… prosim Vas komentare aka som hlupa si odpustite… potrebovala som sa hlavne vyventilovať… ja nebudem ziaden alkohol akceptovat, ked sa nam narodi dieta a podla mna je to metla ľudstva a najvacsia príčina rozpadnutých rodín…
Píšem ti ako dieťa alkoholika...môj otec vždy chodil do práce,nestalo sa tak že by prepol celú výplatu a nikdy mamu neudrel, ale nespočetne veľakrát som ja alebo sestra pre neho chodili po krčmách a prehovárali ho nech ide domov, kamarátky som si nevodila domov pretože som nevedela v akom stave bude otec a nechcela som sa za neho hanbiť...vravím ti, to nechceš pre svoje dieťa!!! To si bude niesť v sebe celý život, ak vieš fungovať bez neho tak neváhaj, on sa nezmení, podľa toho čo píšeš je na najlepšej ceste na dno
"ja nebudem ziaden alkohol akceptovat, ked sa nam narodi dieta" tu si vlastne povedala, že sa s ním rozídeš keď sa narodí dieťa. Prečo to odkladať? Porozprávaj sa s ním, povedz mu, že podľa teba je alkoholik a ty s alkoholikom nechceš byť. Že alebo pôjde na liečenie alebo sa môžete rozísť hneď. Načo čakať do pôrodu? Inak aj keby nebol alkoholik, tak "ale ty si na rizikovom" by ma odrovnalo tak či tak. Tu máš ukážku ako to u vás bude vyzerať.
Autorka napis mi súkromnú správu
Čo ti na to povedat?
Chod si zobnúť nejakého zrna.
Lebo s alkoholikom otehotnie iba sliepka.
Nezmení sa, odíď!
On opral len sebe? A on ked sa posti do postele, peries to ty?
Nezmeni sa, cim skor utekaj !