icon

Muž chce, aby som sa stále usmievala

13. jan 2021

Len tak ma zaujíma vás názor nato ze môj muž chce aby som sa stále usmievala... Co si o tom myslite? Nepoviem keby som nejaká zduta stále ale proste keď spolu aj voláme cez videocet tak sa musím stále usmievať lebo vraj keď sa neusmievam tak mam nervy alebo som urazena a smutná pritom vôbec niesom len ma nebaví sa stále usmievat 😏ja ho ľúbim ale toto ma už fakt niekedy vytáča

Strana
z2
evaachesa
13. jan 2021

Skús mrknúť v histórii prehliadača ...chápem, tiež by som si nepamätala pri tom množstve 🤷🙄😀

autor
13. jan 2021

@marcellka32 človek chorý na hlavu 😏

evaachesa
13. jan 2021

@amelia000 no a potom bude opakovať ročník lebo fláka učenie 🥺

amelia000
13. jan 2021

@evaachesa Ja to ani nenahlasujem, ako citam baby sa nanom dobre bavia, tak nech :D

skarli
13. jan 2021

👍

kubkovamama
13. jan 2021

Aaaaj,to si ty čo si tu dávnejšie písala,že vyžaduje aby si sa obliekala tak a nie inak?😉 A on je akože v poriadku?Sledovať ťa na kamere?A ty akože si tiež v poriadku,že to už x dlho tolerujes a stále si s ním?Na druhej strane chápem,bola som s toxickým narcisom 7r a kým som odišla trvalo to,ale! som si aspoň uvedomovala,že je to celé zle a rozmýšľala ako to ukončiť.Teba vôbec napadli,že by si sa nemusela dať a jednoducho ho nechať?Nemáte ani deti,pošli ho prosím ťa do niekam

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beronsche
13. jan 2021

dufam, ze si trol, lebo ak nie si a toto je realne, tak mi ta je uprimne luto.. vo vztahu so psychopatom a dokonca si to ani neuvedomujes.. Dufam, ze nemas a ani neplanujes deti.. Inak si to aj oni odtrpia.. ☹

danica2711
13. jan 2021

@elizabet173 tiež si myslím, že je to fake. Zo začiatku mi napadlo, že sakra, existujú všelijakí magori druhu toho partnera. Ale po pár ďalších perličkách, hlavne tej kamere, som zmenila názor - existujú všelijakí magori druhu autora/autorky

sterea
13. jan 2021

Ak je pravda to čo píšeš, zbal sa a utekaj od neho čo najďalej. Patrí do rúk odborníkov.

autor
13. jan 2021

@kubkovamama áno to som ja 😕žiaľ..

jankapepe
13. jan 2021

A ty sa potom fakt nasilu usmievaš?

jankapepe
13. jan 2021

Nie nemusíš. Prečo by si musela?

autor
13. jan 2021

@jankapepe no občas ale už to robiť nebudem odmietam fakt niesom jeho handra

jankapepe
13. jan 2021

A prečo potom spavas pod kamerou? Prečo si neobliekas to čo chceš ty? Prečo sa potom nemôžeš rozprávať s mamou???

autor
13. jan 2021

@jankapepe lebo sa sním nechcem hádať ale dnes to všetko skončí už to robiť nebudem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tncka
13. jan 2021

To je vuul. Ak je toto ze realna tema nechapem preco si este s nim. Jedna vec je ze ti vravi co mas robit,to by dostal tiez vysvetlene🤣 ale ze este aj spehuje no tak uz dovi dopo.

emmanovot
13. jan 2021

Toto je celkom psycho, je normálne, že sa neusmievať za každým, keď si štatastná 🙂 ja by som sa skôr bála niekoho, kto sa non stop usmieva, či nemá nejaku poruchu 😅

ifava
13. jan 2021

Akoze furt sa usmievat? By som mala asi krc hned po chvili :D Podla mna ma nejaky blok alebo co, alebo sa boji, ze budes za volaco nahnevana alebo neviem. No nepride mi to normalne.

danim
13. jan 2021

Nech sa muž správa tak, aby si vždy mala dôvod na úsmev a žiarila šťastím 🙂

ada85
13. jan 2021

Ak je tvoj problém pravdivý tak UTEKAAAAJ

autor
13. jan 2021

@elizabet173 no určite lebo necítite s už trápne za toto 😕spochybňovať niekoho neprávom 😅

fiafia
13. jan 2021

Ak toto nieje vymyslená téma, čo úprimne dufam tak obidvaja smer psychiater. K chlapovi sa vyjadrovať nejdem,tam je to jasné. Ale žena čo si toto nechá prepáč za výraz asi nieje normálna.

kulumulu123
13. jan 2021

AJ ON SA STÁLE USMIEVA??? AK ÁNO OPÝTAJ SA HO JA COM FIČÍ A TIEŽ SA BUDEŠ STÁLE USMIEVAŤ 😁

Strana
z2