icon

Muž, ktorý viac miluje svoju matku

14. dec 2025

Sme spolu 3 roky, plánujeme si založiť rodinu. Teda aspoň som plánovala. Kým mi môj drahý snúbenec nezahlásil, že ma miluje, ale jeho mama mu dala život a proste ju bude vždy milovať viac. Ja to na jednej strane chápem, no zároveň mám strach. Jeho mama sa nám do vzťahu síce nestará, ale ani ma moc nemusí. Bojím sa ako to bude vyzerať v prípade, že sa nám narodia deti, keď už teraz sa mi priznal, že som u neho má druhom mieste.

Strana
z2
tinus89
Dnes o 07:37

@anonym_autor utekaj od neho kym sa da...mne tiez povedal pred manzelstvom,ze matka a brat u neho budu VZDY na prvom mieste..ja som skoro umrela,co ma jeho matka cez syna citovo vydierala, psychicky ma dala na take dno, ze som vychudla na 38kg/165cm,manzel sa len prizeral,vraj jeho mamicka chce len dobre..preco sa to stalo,to je nadlho...musela som na spolocne dovolenky s nimi,aj ked som nechcela, ked som povedala,ze nechcem sa s nou stretavat,lebo tolko zla,co ona vytvara...tak samozrejme ja chcem rozbijat rodinu...keby sa dal vratit cas, utiekla by som...len som si vravela,ze vsak deri su ine aj zena..nie su...

Strana
z2