icon

Muž má veľa kamarátiek

6. mar 2022

Chceli by ste muza ktorý ma veľa kamarátiek? Pravidelne sa s nimi stretáva (nie naraz, ale po jednej) ze ide ku nej na kávu, s ďalšou sa ide najest, s ďalšiu lyzovat, kupat sa atd.. vraj všetky majú frajera a že sú len kamaráti. No neviem🤣 príde mi to zvlastne a asi ma chce opiť rožkom😃 keď sme spolu na káve alebo niekde vonku, stále mu cinka telefon (Instagram, fb, SMS, tinder..) to asi nie je muz do vztahu však?

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
eeffka
6. mar 2022

@retatka ja som s muzom 27r tak ale mozno sa doba zmenila ... vsetci sme kamarati a jedna veeeelka stastna rodina. 🤷‍♀️ nie dakujem.

tykat
6. mar 2022

A za chvilu zistis ze je gay a mozete spolu max.lyzovat alebo pit kavu 😁

jana_eyre_2
6. mar 2022

Ja som introvert a mám málo kamarátov.. keď som mala priateľa extroverta, tak mi strašné vadilo že mal hrozne veľa.kamaratov a kamarátkiek, obťažovalo má to.. nie len preto že boli medzi nimi ženy, ale preto že toho bolo na mňa moc.. tak som si našla introverta čo má kamarátov ešte menej ako ja a je to 😅

Čiže nie, nechcela by som muža čo sa sústredí na kávičky, wellnes, kino a cojaviem čo ešte s cudzími ženami.. vadilo by mi to priam bytostne..

elizabet173
7. mar 2022

toto určite nie je muž do vzťahu, je šťastný z toho, že má o neho toľko žien záujem, možno sa tým vychvaľuje pred inými mužmi, možno vzťah ani nehľadá, len ďalšiu do série

sszuzu8
7. mar 2022

mne by to vadilo. Nic v zlom ..minule zle skusenosti

0kristina0
7. mar 2022

Urcite su to kamaratky, kamaratky z vyhodami.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
modrasalka
24. mar 2022

No takto...nie je to tvoj priateľ a ani nechce byť 😉 keby chcel, správal by sa k tebe úplne inak, na rande vypol zvuky na telefóne a o nejakých kamoškach by sa pred tebou ani len nezmienil 😇

Strana
z2