Muz má znova milenku
Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.
Fuuuha, ale tu je prispevkov. Sorry, ale skor som nemala cas - neusla som. Neda sa mi reagovat na vsetky. Rada by som podakovala niektorym za to, ze ma pochopili. K tomu odpustaniu... Jedna nevera sa da viac-menej odpustit, ale ked sa o dalsich dvoch dozviete naraz ked ste na materskej s rocnym dietatom a uplne bez penazi? Myslite ze je lepsie sa odstahovat pod most hlavne aby som si zachovala hrdost? Jasne ze keby mam zbytocnych par tisic EUR, tak som uz po prvej nevere sama. Na niektore vase prispevky sa mi ani neda reagovat, lebo sa opakuju v osocovani. Ziadna z tych troch mileniek az do okamihu odhalenia netusila aka je skutocna pravda o nom. A boli to viac menej vzdelane zeny, takze ziadne jednoduche Marie. Z toho si mozete vyvodit, ze je naozaj vyborny manipulator a stavim sa ze keby hociktora z vas sa dostala do jeho pritomnosti tak dostane aj vas. Chyba u mna vznikla tym, ze som si ho vobec zobrala, ale to je o inom. Teraz tu riesim nieco ine. Jedine kam by som mohla odist aj s detmi od neho su prave jeho rodicia. Moji by to vzhladom na vek psychicky uz nezvladli. Neviem ale, ci je to ta spravna cesta.
no dobre zeny uz musim ist este ma nieco caka dvolezite ...na inych miestach...no len posledny chcem napisat lebo zajtra uz nebudem tu a mozno ze vobec nebudem tu...prajem tej zene aby sa rozhodla so svojim srdcom ona musi citit ...nie mi mi len radima ale asi neuspesne ked nam neotpisovala napriklad keby som tu ja uviedla moj problem tak by som otpisovala na vase rady alebo ze pomoci...PS:nezi stym muzom nadalej niektora z nas ti chce dobre.mysly na deti ze co bude dalej alebo ze co len budu uz prezivat po rokoch ak to tak nechas ...netzabudaj na to deti su prvom rade a nie muzi ved si mlada a mas sancu si najist aj lasku tvojho zivota nepride to hned ale mozno ze pride a postasti sa ti v tvojom zivote no to je co som chcela este ti napisat ...dobru noc vam vsetkym prajem a bolo mi s potesenim si u vas popisat alebo ze poradit...dakujem
@misy01 no este ostanem ked si napisala
@misy01 prepaac ale ja by som viac pozerala svoje deti ved su nejake riesenie aby si to zvladla...ci nie????vo vela sa da pochopit ale to ze by ma podvadzal moj muz to nieeee to sa neda tak zit ved uz pochop deti ti rastu na to nemyslis????no moj nazor je ze by som sla aj pod mostom len kvoli detom....deti to je vsetko co mame a nie muzov tak pochop prepac ze tak pisem ale ako co????chcem sa ta spitat lubis ho este????aj ked ta podvadza????prepac aky mas pocit pri sexe s tvojim muzom ked aj s inou zenou ma tvoj muz sex????prepac ze sa ta to asi dotkne len sa pitam
@misy01 su riesenie aj bez penazi sa da vybavyt daaaaa
@petra7777 ako to vies ze chlapi su priehladny???mozno ze sa tvaril ako zvykne ved aj to vedia chlapi...robyt tie pretvarky
@citronade
ako by reagoval kebyze mam milenca? Zavolal by ho do trojky ale by sa chcel pozerat. On sa nijak nestara o to co robim a s kym sa stykam - v podstate mu to je jedno. Ale niekto to tu uz poznamenal.... my navonok posobime ako dokonala rodina, ani to starsie dieta netusi ze je nejaky problem.
@misy01 ale ten starsi sa moze dozvediet staciu vas jedna mala chyba a je to tam ako vies ze by sa nevedel dozvediet??ßdeti su bystre a sikovne na vsetko na to nerozmyslas???
ano nie vsetci su ako pises len ako prepac mozes tak zit s takym muzom ako???ßved to uz napis
Vela zien takto trpi a nechava to tak ci financne tyranie ci psychycke a aj fyzycke no len si neuvedomujú co vidia deti .ked clovek rozmysla co za generaciu to vychovame ked nemaju ani v jednom normalny vzor no presne taku aky su rodicia.chlap tyran a zena tyrana.preto sa treba schopit a uz len kvoli nim urobit razny ale razny krok a rozviest sa zacat novy zivot ci u rodicou alebo v nejakom centre kde pomozu.majte hrdost a uctu voci sebe a detom.a deti nech vidia ze existuje aj normalny zivot.
@anastacia321 Podľa tvojej gramatiky usudzujem, že ty by si si to nevšimla, ani keby "to" robil pred tebou 🙂
@petra7777 daco ze ni ja si vsimam mojho muza a velmi ja si vsimam vsetko ako sa sprava a ci sa nemeni jeho spravanie a moj muz chvala bohu sedi doma to on by mohol o mne tak mysliet lebo ja som neni stale doma ....mi to mame opak na vsimanie ale ja nepodvadzam mojho mileho to veru nie ...a ti ti si vsimas????ked to mne pises???ßked zena ma rozum tak si vsetko vsimne vsetko aj malickost co ani nevydno
@petra7777 ach jajaja ta moja gramatika ...tak velmi to vadi????
@anastacia321 Svatá ty prostoto...už radšej nič nepíš 😀
@petra7777 preco uz nemam pisat???co zle tu pisem????a mne nehnevaj sa ani moj muzik nezakaze ze ci mam pisat alebo nie to len moj muzik mi moze povedat ze nepisssss len on a nie ti prepac ze tak pisem
@jolly84 prepac nikoho nic do toho ze ako sa dala do manzelstva no to je ale otaska???? pre tu zenu to je uz hlupost sa na to pitat
🙂
@anastacia321 To nebola otázka 😀
@anastacia321 ja sa nikoho nič nepýtam....vieš, čo je recnicka otázka? To je ona......
@mimi1237 bola to otaska ale aj pitanie ...a nemalo by sa to tu tak pisat len radit alebo ze pomoct ...zeny moje ved na to sme tu ano aj ja jej pisem aby sla prec od toho muza ale nie uz tak pisat hocijako ...
@jolly84 ake pochopene ..????ved ani nevies ci sa tu dalo vobec chapat ...ze by si vydela do predu????a vies co mne ide o tie deti ze ako len bude ked budu stim rast ze ta zena sa rozhodne nadalej tak zit ...deti su vsetko pre matky ...ak dobre viem o tom
@jolly84 a recnicka otaska to neviem co je ani tomu nerozumiem jajajaja nie som slovacka do frasa ...vam sa lahko povie ..alebo ze pise ked viete dobre po slovensky

@anastacia321 nepoznam ich...mne staci ze autorka napisala, ze sa k rodicom ist neda a ja nepotrebujem rozoberat preco, ja jej proste verim...iba tebe som pisala priklady, ze preco sa mozno neda. ved staci rozmyslat, dovodod moze byt fakt milion...