icon

Muz má znova milenku

misy01
26. sep 2015

Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.

mimi1237
26. sep 2015

@anastacia321 jej problém spočíva v tom že "nemá kam íst ,nemá prácu,čiže finančne by sa asi nevedela moc o deti postarať
Erted?

anastacia321
26. sep 2015

jaaaaj zeny vi ste skusenejsie anooo a predsa sa nedalo tak poradit tej zene no ja mam problem ze som nevedela poradit lebo nie som slovacka no dobre uz idem este ma caka moja povinnost hmmm a sladka...povynost no majte sa

mimi1237
26. sep 2015

@anastacia321 A rečnícka otazka je ked sa na niečo opýtaš a zároven si na to sama aj odpovieš.To len tak pre tvoju inform.,nie preto že by som sa ta chcela dotknúť.

anastacia321
26. sep 2015

@mimi1237 ertem minden de csak mas tudok irni ha lene jo hogy magyarul ugy job lene nekem mert kar hogy nemtudom slovakul de akor is valahogy tudok de nem ugy a hogy kenehmmm teis tudol magyarul????jajaja ta financia peniaze nie je vsetko ...da sa vyzit z materskej to sa da a skoda ze nevie kam ist tak nech jej mzu ide prec..a nie ona ved on by mal ist prec on je na chybe a nie ona preco ho neposle prec´´no akor irjal mo nekem valamit ...erdekes hogy valaki tugya magyarul hmmmm

anastacia321
26. sep 2015

@mimi1237 aha aspon uz viem co je to a nedotkla som sa nieeee ja sa neurazam ...nie som stych ved by som chcela dobre vediet po slovensky ...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
anastacia321
26. sep 2015

@mimi1237 no mi van mert mo em irsz visza hmmm de magyarul nem slovakul hmmm ..igazse neked is nehezs ugy irni a hogy nekem slovakul ...montam hogy magyar vagyok...montam...no jovan mo inkap irom slovakul ...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
anastacia321
26. sep 2015

@fidka79 pocuvaj tak naco mi pise po madarsky ze ...rozumies ved ked vie po madarsky tak preco mi nenapise po madarsky nieco ...no ja neotcudzujem nikoho a naozaj dakujem ze si si ma zastavovala nezabudla som na to nie som uz na to hlupa ...len to ze sa mi posmievaju ze neviem pravopisne pisat a ...nie kazda sme dokonala na vsetko ....ci anooo???

anastacia321
26. sep 2015

4 detmi je uz problemove tak rozmyslat ze prec...tak nech ho posle kade tade prec od nej ved su vela veci ako sa ho zbavyt ci nie???ona nechce ...zato tak dlho trva ze su spolu aj ona ma pravo na byvanie s detmi tam kde je viac ako jej muz ...tak nech ho posle prec a basta

anastacia321
26. sep 2015

no obre uz musim ist naozaj este ma nieco caka a zajtra skoda ze tu neviem byt skoda mozno aj mesiac neviem uvydim este tot dobre si pemisly ze co robys alebo ze co chces robyt k tvojmu zivotu s muzom ale este toto ti viem poradit posly ho prec ..ti mas narok veci s detmi ako on byt tam ina sanca nebude len ostat s nim ...

mimi1237
26. sep 2015

@misy01 prvu neveru si mu odpostila ,ok chápem ,naivita niekedy nemá hraníc,možno si uverila ýe sa to ,uz nestane,alebo si jednoducho odpustila lebo si chcela udržat rodinu pokope.Vela žien takto zmýšla,nič nové pod slnkom,no nemohla si konať po"tom"tak aby si mala aspon zadné dvierka ",keby náhodou znova ?ty si za ten čas nebola nikde zamestnaná ? Píšes že starsí ma 11 rokov,a druhé dieta 4,prečo si dovolila,aby si bola na nom finančne zavislá? Chyba.
To čo robí tvoj manžel j vrchol všetkého,jemu je všetko fuk,to že má doma rodinu,jednoducho nemá chrbt.kost,žial,vybrala si si zle,neviem si predstaviť ako sa citiš,na druhej strane sa mi nepáči akoby si silou mocou chcela peniaze len od neho,"aby ma zabezpečil",aby neviem čo...Ok možno zato čo ti spravil by si si to aj zaslúžila,.Porozmýšaj ako dalej,snaž sa ,nájdi si prácu,co by som ti odporučila okamžite všetko povedať rodčom ,neviem aké mate vztahy atd,ale čo ak si len ty myslíš že by ti neboli ochotný pomocť?Súrodencou máš?
Tým dlhom kus nerozumiem,zrejme si uver bala ty,preto sa bojíš že to budú stahovať tebe ak sa prip.zamestnáš ,tak si daj vyplatu poselat na učet mamy,alebo otca,komu verís ,,no v každom prípade platit to treba ,tak sa dohodni na splatkach,povedz všetko rodičom ,aby vedeli,možno sa aj pomoci dočkaš.Ak ta neprijmu,aspon ta konečne niekto vypočuje nie ?Hlavne sa už pohni,a niečo urob ,aby si ten hlupák nemyslel že mu to budeš trpieť do konca života.ved si už trpela dosť

jani_uk
27. sep 2015

@fidka79 az o nicom nie je, a bolo mi trosku smiesne, ze sa tak rozculovala, 10 otaznikov, prispecky od veci, a to odcudovanie mi bolo proste smiesne, to nie je sem tam ypsilon ci makke i, to je celkom nove slovicko :D Nemusi ta to tankovat 🙂

anastacia321
27. sep 2015
anastacia321
27. sep 2015

@jani_uk zamysli sa nad timtom obraskom....co som poslala

anastacia321
27. sep 2015

@jani_uk neboj viem aj robyt D:D:D:teras je moda to viem ...a nebola som ruzculena to nieeee ...ze si to myslys???no dobre uz idem do frasa musim ist ..uz je rano a este som nespala dufam ze zajtra nebude sa o mne pisat...hmmm ze by aj o mne ....

majecka20
27. sep 2015

@saraferesz ja by som snim nebola cim skor tym lepsie pieses ze sa mu dari podaj na rozvod a vyzmykaj ho maximalne nech plati poziadaj si vyzivne aj na seba ked sa staras o dieta a nech sa prace ku svojim radodajkam ja mam pocit ze mu vela ustupujes zato ze on zaraba no to nemusis to je jedno kto donasa financie su Vase spolocne a nemoze Ti riadit zivot zato ze pracuje a Ty sa staras o deticky

moonlight1210
27. sep 2015

Anastacia321 a ty ides na nejaku operaciu a mas strach ze neprezijes? alebo ides urobit nejaku sprostost, ze stale prozvukujes, akp ides odist asi navzdy, ako budeme o tebe este citat?

emilia25
27. sep 2015

@fidka79 keby moj muz urobil nieco take uz pri prvom urobila by som ten razny krok uz vtedy ked to urobi raz urobi to druhy krát.ja a moj muž nenávidíme nevery ci z jednej alebo z druhej strany.aj pri dvoch sa dá urobit ten krok tam k rodičom je hrdá ist.no škoda ze na nesprávnom mieste voči detom asi nie.a nemyslím ze ten chlapec co je skoro puberte nic nevidi ked OD mamy isto nieco pýta a co povie nemám koruny a vulgsrnosti pochybujem ze to robi ked s nimi nie je.takže to diets všetko viidi.my sme si s muzom nikdy nepovedali ani zvieracie nadávky u nás deti vidia ako sa má muz chovať k žene a vsetko riesit spolocne aj financie.neni som závislá v takom zmysle ze zobronim o centy.naše účty su spoločne proste si vyberieme.tskto by to malo fungovať v každej normálnej rodine.a nie moje tvoje ale vsetko spoločne.

canama
27. sep 2015

@misy01 podla toho co pises aky je tvoj muz manipulator, ako ta ekonimicky vydiera a dava ti "vreckove"...ktore ale musis minut podla jeho pravidiel, tak si myslim ze financne ta bude vzdy drzat tak aby si od neho bola zavisla...vzdy, lebo je mu jasne ze inak odides. cize ti radim odist hned. nemas ziadnu rodinu alebo priatelov co by ta podrzali? a co krizove centra pre tyrane zeny? ja myslim ze to co tvoj muz robi pod tyranie zverenej osoby patri. zelam vela sily a stastia.

libka1
27. sep 2015

Ani som nedocitala uvodny prispevok. Staci mi slovo znovu v nadpise. Bud sa s tym zmieris alebo ho odprevadis von dverami. Ja by som spravila to druhe.

moni244
27. sep 2015

@anastacia321 preboha, ty mas taku gramatiku, ze az, odtrep sa do madarska, tam si pouzivaj madarcinu a viac slovencinu v pisomnej forme nepouzivaj, zijes na slovensku, chodila si na slovenske skoly, ale nie, ty si madarka, tak nou bud, ale v Madarsku, takyto ludia su my proti srsti, namysleny madari, co sa nemusia ucit pisat po slovensky

moni244
27. sep 2015

@misy01 jedno my vysvetli, budes sa tu obhajovat, odsudzovat zeny, co ti neprikyvuju a neliskaju sa, ale naco si si rbila druhe dieta s taymto chmiulom? Fajn, na neveru si prisla, ked bolo prve dieta male, tak by som pockala, kym podrastie ,pojde do skolky, ja do roboty a dovi dopo kurevnik a nie toto tolerovat a nepis, ze kazda sa inac zachova, ked zazije aninac, ked je tolen v teoretickej rovine, hlavne je zachovat si hrdost a velmi sa mylis, ak si myslis, ze to deti nevnimaju

stardust
27. sep 2015

@moni244 ved ani ty nepises gramaticky spravne a to si Slovenka...neviem, kam by si sa mala ty odtrepat, najlepsie asi naspat do skoly 😉

sojorez
27. sep 2015

citala som len prispevok autorky...osobne si myslim,ze na to treba zaludok vediet tolerovat neveru manzela... a ze ked si nic neurobila prvy,druhy, ixty krat,tazko sa dokopes k nejakemu rozhodnutiu teraz... pretoze my ti tu mozme radit to alebo to, ale tvoja hranica tolerancie je uz kdesi inde a toto je len snaha pustit to von z hlavy a ulavit si... mozno sa mylim...

moni244
27. sep 2015

@stardust ale aspon to dava zmysel a nie vymyslat si slova, komolit a ohanat sa madarcinou a pisat po madarsky, ked ju niekto upozornit, toto je arogancia najvyssieho zrna a som na to silno alergicka

cecil36
27. sep 2015

@misy01 psychoterapie nie su vsetky platene, su aj take co idu zo zdravotneho poistenia. Ale tak kto chce hlada sposoby a kto nie dovody... Ty nie si ochotna nieco spravit, ty sa rozhodla v tomto zotrvat lebo ti to tak vyhovuje. Vyhovuje ti nerobit iba dostavat almuznu. Almuznu materialnu aj citovu. Ty si si sem neprisla po radu, ty si sa prisla len vykecat aky je tvoj muz k tebe hajzel. Je lebo si mu to dovolila. Ak nechces nic robit so svojim zivotom nerob. Je to tvoje rozhodnutie, ale neoberaj o energiu zeny, ktore ti chcel v dobrej viete pomoct. Povedz rovno neradte mi, nejdem nic menit len sa chcem vykecat.

jani_uk
27. sep 2015

@moni244 toto je trosku moc, podla mna je to uz narodna neznasanlivost co tu pises, to by mal admin trosku regulovat, nehnevaj sa, ale takto hovorit niekomu, len preto, ze je Madar je skarede.

anastacia321
27. sep 2015

@moonlight1210 noooo nono ze aj strach nevies preco a co je v mojom zivote ti co by si robyla keby si niekoho stratila a uz ze ho neuvydis viac ked ta uspia ale smrti sa nebojim len o jedneho cloveka mi ide hmmm ze ho viac neuvydim kvoli aj tej operacii ...no ti uz ako by si sa rozhodla dobre mam aj rodinu deti ale ten clovek o koho som prisla je mi velmi vzavny nevies nic o mojom zivote tak ak by si bola laskava mna tu nemusis spomynat ze co je v mojej veci ..dakujem

anastacia321
27. sep 2015

@moni244 jajajaja ako dobre len pises hmmmm ti nenavydis madarov???ßaky mas vplyv na madarov?no ti si ale zenska ...co mi madary ..a vjednom si sa zmylila chodila som do skoly madarskej ...hm zaujmave ze nemas rada madarov a prepac ak pisem po slovensky sama sebe si robym dobre lebo sa aj tym ucim a teba nic do toho ze som madarka ci slovacka ..a prepac ze takto musim pisat iba sa ti branim ak vem dobre tu sa ma ine pisat a nie o mne ..ak o tom dobre viem...a inac dakujem ze nemas rada madarov.zaujmave..hm.