icon

Muz má znova milenku

misy01
26. sep 2015

Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.

anastacia321
27. sep 2015

@fidka79 ach ti madari to tu neries ak nieco chces tak inde mi mozes aj napisat tu sa ine veci riesia a nie o madaroch a mozem sa ta spitat ?ti vies po madarsky gramatiku?hm?som rada ze aj aspon takto viem nieco pisat ...si najivna ...len to ti mozem dat otpoved.a prepac ze tak pisem ..nedam sa zhodit prave takym co maju v sebe rasizmus voci ludom ktory nie su slovaci...

anastacia321
27. sep 2015

@fidka79 prepac teba by sa zislo zdrbat ze ako sa len spravas... 😀

petra7777
27. sep 2015

@anastacia321 Chúdence budú tie tvoje....A kým sa ti narodí bábo, tak šup....šup...späť na prvý stupeň ZŠ 🙂

anastacia321
27. sep 2015

@petra7777 nepovec uz ze moje chudence ..ak sa mozem spitat ako to ti uz vies ze chudence ??ßhm?a spat?a ti preco nejdes aj teras spat?ja nemusim stale som non stop keby si to ti vedela hm.a moje veci laskavo nechaj tak nech ta netrapia ked nevies pomoct ciiiii poradit si ale zenska..to mozem povedat.a moje babo nechaj na pokoji aj ked je mi este v bruchu nemas pravo len vyslovovat o mojom zivote ked ma ani nepoznas ..na to dobre premyslaj ze o com tu zenam zverejnujes ..ze sa vie na to admin pozerat ze co mi pisete..ale nie kazda.le ta co nema rada madarov.hm ti madari.alebo ze ta moja gramatika.

mimi1237
27. sep 2015

baby prosím vas neurazajte jedna druhú ale píste radsej k teme.Ved je uplne jedno ci madar ci slovak,alebo akej narodnosti clovek je,vsetko je len o ludoch,o povahe,o charaktere....

anastacia321
27. sep 2015

@mimi1237 dakujem ze beres inak ako ine niektore nemozem za to ze neviem po slovensky ...aj ked tak ale asi viem a preco som tu ved to ze aj ja mam problem ale sa to tu neda zverejnit neda lebo vela zien ma otcudzuje kvoli tej gramatike ci madarcine ...co? ja nie som clovek?ako to ?ze nie?ani nevedia ze skym pisu .

anastacia321
27. sep 2015

ved prave to ze sme ludia a zeny ktore by potrebovaly rady ved na to sme tu a nie na ine veci .ak viem o tom.kazda z nas ma nieco ...ci nie?ako problemi...

moonlight1210
27. sep 2015

@misy01 ak by som to urobila, tak tak ako pisem. aby to vyzeralo, ze milenku o existencii manzelky oboznamil iny zdroj. nie manzelka samotna.
a ked milenka potom z vlastnej iniciatívy kontaktuje manzelku, uz to mozes riesit oficialne aj s muzom. lebo nie ty si to zistila, tebe to milenka sama povedala.

ale ak poznas muza a vies ze nech sa o milenke dozvies akokolvek, aj tak sa vyvrsi na tebe, tak to nechaj tak.
doleztejsie je pripravit si podu na odchod.
milenke mozes poslat pohladnicu neskor.

anastacia321
27. sep 2015

pohladnicu naco posielat uz milenke .no teras nad tim rozmyslam ze co ked je tu ta jeho milenka aj na modrom koniku a sleduje ze co sa odohrava?a mi len hluposti piseme tej zene.rady su ..to ano .nepoviem ze nie ale ta zena sa nevie rozhodnut .stale nad tim trvam ze nech ho posle tade kade.a basta.kazda ina z nas by inak konala .inak.napriklad mne sa stalo taka vec ale inak.ako toto a vyriesila som to a dobre .kazda mame inak.a aj rozhodovanie mame inak...

mawka
27. sep 2015

@misy01 ex bol taky isty. niekolko zien, paralelne vztahy, nie ze dvojity, ale aj stvority zivot, peniaze sli na ine, ale domov nie, bla bla. moj pribeh baby poznaju. a vyhodila som ho. a odisla. lebo sak aj barak nam vzali. a od zaciatku s dvomi malymi detmi. dcera bola este babatko, este len zacinala sediet. a ja som aj pracovala. dodnes (ne)splacam dlhy. je toho plna rit. kluckujem. tvorim si novy zivot. je to uz vyse 5 rokov a stale som na startovacej ciare. mam plnu rit dlhov po nom za to jak som bola drbnuta a naivna. mam ich tolko, ze jeden vyplatim a ten dalsi sa mi medzicasom nauroci, takze ako keby som ani nesplacala. a to sa mi medzitym este par veci zosralo. ale idem dalej. ako rozvedena, matka samozivitelka so stiahnutou prdelou, ktoremu exe prepne a pride mi zobrat aj to, co nemam. vyvolavam s nimi, dopisujem si s nimi a toto bude trvat este dobrych desat rokov. ale aj toto vsetko mi stalo za to, aby som sa rozviedla a z hovna sa postavila na nohy. a jedneho dna budem stat tak pevne, ze sa on z toho posere.
nehladaj dovody, hladaj sposoby. lebo vlastne tieto problemy si robis sama. kym s tym nieco neurobis, nie ze to neprestane, bude to pokracovat. tam pises ze kvoli detom. kvoli detom co? ich nechas zit s takym jebom? a ty si potom co v ociach svojich deti? mas pocit ze hrdinka? aby soi nebola prekvapena, co ti po par rokoch vypluju do tvare. pretoze aj ked nam sa zda, ze oni nevnimaju lebo nerozumia a nechapu, tak sa deje pravy opak.
spamataj sa, dievca--

koniarova
27. sep 2015

@mawka Držím palce.

mawka
27. sep 2015

@koniarova dakujem 🙂 uz som s tym v pohode. mala som to spravit skor. preto nechapem, preco autorka caka a na co caka a furt zavislost od penazi a podobne hovadiny. nechapem to.

angela5
27. sep 2015

@misy01 uz davno si si mala hladat nahradu a cloveka, ktory by ta podporil ako emocne tak aj financne...

dominika6
27. sep 2015

@mawka
Za tento prispevok ti tlieskam..(.lebo take smajliky niesu...)...😉

anastacia321
27. sep 2015

ako nahradu ?to sa len tak neda ako si mysli niekto co to nepreziva

mimi1237
27. sep 2015

@misy01 povedala si už o celej situácii rodičom?

vbilko
27. sep 2015

@misy01 Ahoj, niečo podobné som zažila, ale rozdiel je v tom ten, že nebola som na ňom závislaá - ani finančne, ani materiálne, majetok som nadobudla pred sobášom, ako prišiel s pár kuframi tak aj odišiel. Keď sme sa brali, mala som už podozrenie. Boli sme spolu len 5 rokov a stačilo. Keď mal syn 1,5 roka, prišla som mu na sekretárku, dala som mu druhú šancu. Po necelom roku ďalšia kolegyňa a to som si povedala, že dosť. Nie som hlúpa hus, ktorá si to nechá, mám sebaúctu. Nech si ide, keď mu doma nie je dore a nech hľadá čo mu chýba. Doma nič nerobil, mal navarené, upratané, ožehlené, postarané o dieťa. Od 8 mesiacov malého som chodila do práce kvôli hypotéke, lebo s jeho platom by sme to neutiahli, zjavne sa nudil, ja som nevedela čo skôr. Ani pre malého k opatrovateľke nemohol ísť kvôli práci, kde zarobil menej ako ja. Nie som typ ženy, ktorá si toto nechá, neustále klamstvá a urážky, keď bol v podnapitom stave. Nech sa rohzhodneš akokoľvek, je to Tvoje rozhodnutie a musíš si za ním stáť. Kvôli deťom to nerob, ale kvôli sebe a kvôli Tvojmu duševnému pokoju. Ak Ty nebudeš v pohode, nebudú ani deti. Ak chceš byť šťastná, vykašli sa na neho. Deti vyrastú a aj tak pôjdeš potom od neho, bude to pre Teba cudzí človek. Dnes je iná doba, každé druhé manželstvo sa rozpadá, lebo žijeme rýchlo a niektorí nevedia čo od dobroty. Držím palce, nech už to dopadne akokoľvek, hlavne použi zdravý rozum.

cacianka
28. sep 2015

@anastacia321 milá naša maďarka, či sa urazíš či nie,chcem ťa veľmi slušne poprosiť - nezapájaj sa už do tejto diskusie. Vôbec nie je podstatné akú máš národnosť či gramatiku, ale okupuješ tému zakladateľky neskutočne, otravuješ tu svojimi nezmyselnými textami a zahlcuješ tu stránky. Toľko príspevkov ako ty, tu nepridali všetky ostatné ženy dokopy. Nezakazujem, prosím ťa.
Tvoje príspevky sú stále o tom istom, neustále sa opakuješ a píšeš a obťažuješ takmer všetky pisateľky. Trpíš grafomániou ?
Dovolím si aj ja poradiť tebe - skôr ako napíšeš svoj príspevok, rozmysli si čo chceš vyjadriť, rozrieď si myšlienky, potom si spomeň na správne výrazy a použi ich aspoň trochu významovo a gramaticky správne.
Niekto má problém s písaním cez mobil, niekomu hapruje počítač, niekto neovláda dobre slovenčinu - ale aspoň to slušne vopred naznačí, aby s tým ostatní čitatelia nemali problém a ľahšie dokázali dešifrovať príspevky.
Viem že nepíšeme maturitnú prácu, ani nerobíme skúšky zo slovenského jazyka, ale kultúra človeka voči človeku sa prejavuje aj úrovňou vyjadrovania a používania správnej gramatiky. Nikto z nás tu teda nečaká 100% texty bez chyby, sme len ľudia a tí robia chyby, ale aby naše texty boli takmer nečitateľné od chýb a preklepov, nezrozumiteľné obsahovo - to už unavuje a aj uráža okolie.
Môj príspevok je určený nielen teba, ale tak trochu aj ostatným prispievateľom.
Ďakujem za pochopenie a želám pekný slnečný deň.

ivanatim
28. sep 2015

@anastacia321 :D Ja po madarsky nerozpravam 🙂

mimi1237
28. sep 2015

@cacianka tá už má nový nick,akási sofia12345 ci ako to má,alebo má dve nicky, (vcera figurovala pod tym nickom)),a som si ista že nechápe co si jej napísala,skôr sa zase urazí a ako ju "poznám" bude mat pocit že ju" otcuzuješ ",mimochodom od včera už nieje madarka,ale romka.

mawka
28. sep 2015

@mimi1237 mne uz stihla aj IP poslat 😅

mimi1237
28. sep 2015

@mawka 😅

mawka
28. sep 2015

@mimi1237 😀 😀 😎

mimi1237
28. sep 2015

@mawka 😀 ja som vedela že s nou,nieje dobré ,byť za dobre.

mawka
28. sep 2015

@mimi1237 sa ti teraz smeje, coooo? 😀 mne sa chce skor plakat, ze tie moje vcerajsie "oné" niekto pochopil ako moju obrovsku empatiu a srdce 😕 😅 😀

mimi1237
28. sep 2015

😀 A čo si čakala od takej "onej" ??

mimi1237
28. sep 2015

@mimi1237 ináč...ja som už len len čakala kedy napíše mne do IP ,ale mám štastie, mawka

tslobik
28. sep 2015

@misy01 veľmi ťažká situácia......ťažko radiť....Ak nechceš odísť, resp. nemôžeš v danej situácií, tak asi by som to riešila tak, že by som sa snažila žiť po svojom so všetkým, čo k tomu patrí....proste finančné výhody, prípadne nový muž.......Veď ty nie si povinná trpieť jeho správanie......rob to isté, ak by ti to vyhovovalo.......len neupadni do depky kvôli chlapovi, ktorý si to nezaslúži.

lilitela
28. sep 2015

@misy01 Absolutne nikomu nevolaj, ani milenkam, ani jeho nekonfrontuj, sama vies, ze nevyhras, nic nevyjednas, ved ta manipuluje uz teraz. Aj ked ti je z neho blbo, uz ked si to vydrzala doteraz, este chvilu potiahni. Ved uz hadam iba rok a potom bez slova, bez vysvetlovania, bez konfrontacie a pod, za jeho chrbtom si zariad s detmi vlastny zivot - odid.

gabyvt
28. sep 2015

@misy01 nečítala som diskusiu, iba tvoj príspevok, ja som žila po boku notorického sukničkára a to som ešte mierne napísala. Dlho som sa rozhodovala, ako ďalej, zvažovala som všetko, naozaj to bolo veľmi ťažké, ale rozhodla som sa pre rozchod, lebo som pochopila, že on sa nezmení, aj keď sľuboval, žobronil, prisahal. Nebudem ti radiť, sama sa musíš rozhodnúť, ale ak to budeš znášať ďalej, budeš sa trápiť a umárať a trpieť budeš len ty a tvoje deti. A on z toho vypláva ako víťaz a naďalej si bude žiť ten svoj dvojaký život. Je to na tebe, verím, že sa rozhodneš správne, držíííííím prsty.