Muž mi bráni v spoločenskom živote
Moj muž chodí na diskoteky, panske jazdy, a hocikam si zmyslí a je to na dennom poriadku a ja keď chcem ísť s kamoškami von tak nemožem hneď ma posiela k vode a vyhraža sa mi že mi zoberie dieťa. Nebola som vonku minimalne 3 roky ani len na kave s kamoškou.
Ked on pojde na buduce na diskoteku, tak mu povedz, aby nesiel, inak odides a dieta mu nechas😉
Nemáš žiadnu rodinu ku ktorej by si mohla ísť? Potrebuješ sa dostať spod jeho vplyvu a otvoriť oči. Reálne čo by si nezvládla bez neho? Veď ti aj tak nepomáha keď stále diskotékuje, čo by robil s dieťaťom? Požiadaš o výživné, výživné na manželku ak máš na to nárok, dieťa do škôlky a ty pôjdeš do roboty.
@dskjhfdlkdjhl minimálne kvôli reakcii a výrazu tváre by som to urobila 😛
Ty mu musíš ukázať, že sa ho nebojíš a že nad tebou nemá moc - alebo má?
Keď som môjmu ex 1x povedala, že sa mi náš vzťah nepáči a že ak sa niektoré veci nezmenia, končím, rozosmial sa mi do tváre, že čo by som bez neho robila. Možno si myslel, že sa zľaknem, no bez okolkov som mu povedala, že to, čo doteraz, len sa nebudem musieť starať o veľké decko. Dala som mu rok.. a už 10 sme od seba 🤷🏻♀️ a vieš čo? mala som to urobiť už skôr..
Autorka a ešte jedna podstatná vec. Túžiš po ohľaduplnosti, ale tej takýto človek nikdy schopný nebude. Nikdy. Neberie ta ako človeka a necíti k tebe ziadne vyššie city.
Sam ma nejakú poruchu osobnosti, takýto ľudia sú sociopati, psychicky nevyrovnaný, nevníma ta ako ľudskú bytosť. Všetko sa točí iba okolo neho, jeho pocitov a teba ma iba preto, lebo ta dokáže ovládať a to mu robí dobre.
Vieš niektoré problémy sa dajú vyriešiť, ale toto nie. Ked si si nedokázala presadiť za tie roky ani jednu jedinú vychádzku nebudeš to vedieť ani v budúcnosti. Nie pri tomto človeku. Darmo ti tu ženy píšu ze treba sa mu postaviť, nie toto nieje v tvojich silách. Žiadny boj, ty musíš utiecť
Mu povedz nech ho vezme 😂🙈keď neni schopný postrážiť ho keby si raz za čas isla von.Tie reci by ho rýchlo prešli
A co by s tym dietatom, preboha, robil? 😅😅 bral na panske jazdy, diskoteky a hocikam? 😅😅😅
Preboha ženy, nechoďte do vzťahov a deti ,keď sa neviete postarať ani samé o seba a postaviť sa za svoje potreby .
Ja by som k tej “vode” isla davno aj sama, a dieta do striedavky, hned mu skoncia zlate casy byt kazdy den na party 😃 naco ti je takyto chmulo, co si zije svoj single zivot?
@nikaeli ano, presne kvoli tomu, aby som videla ten prekvapeny ksicht. Ja osobne by som uz davno s takym idiotom nebola.
Čo ta asi tak čaká, ked neurobíš nič, lebo sa bojíš a akože ho máš rada:
Čochvíľa budeš tehotná znova, lebo to je najlepší recept, ako ta priviazat doma, to ti nadobro vyženie sprosté nápady o chodení von z hlavy.
Keďže sa fláka po diskotékach a pod, keď ma doma malé dieťa, mne osobne je teda jasne, že tam prekoti kdejaku buchtu, ktorá mu da. Takže tebe doma v pohode podaruje akési svinstvo, budeš sa len čudovať, keď budeš chodiť po lekároch (ak ta pusti )
Pohlavne choroby dokážu u tehotnej ženy spôsobiť potrat alebo zmrzačenie plodu. Keď sa ti narodí to ťažko postihnuté dieťa, vtedy už ta on opustí akosi sám od seba, o to sa neboj. Nebudeš sa musieť rozhodovať sama. Potom to ale budeš naozaj ťažko, preťažko zvládať. Možno to ani nezvládnes.
Iná možnosť je, že ho ešte tento rok opustíš. Aj s dieťaťom. On ti malú len tak nevezme, to sa neboj.
@egonsk nie to som nechcela aby takto vyznelo to vobec. Vypichla som len to že rodinu zabezpečiť vie no čo sa starostlivosti týka nič.
@danica2711 vybrala som si sama to je pravda ale vybrala som si uplne iného človeka akým bol pred dieťaťom ako teraz po. Jeho osoba teraz a pred tým je 1 a 100. Myslím si že žiadna žena si dobrovolne nevyberie chodiaci redflag. Ked sme sa spoznali a roky potom to bol úplne iný človek ako keď sa nam narodilo dieťa.
Tak sa prestaň ľutovať, naber odvahu a urob doma poriadok. Lebo môže byť aj horšie.
Žiadny súd nezveri dieťaťu otcovi, ktorý sa flaka po nociach, nestará sa o dieťa štýlom, že sa mu venuje, učí ho novým veciam, nevie o ňom základné veci akého lekára, učiteľku prípadne aké ambulancie dieťa navštevuje. Nenechaj zo seba robiť handru. Nájdi v sebe stratenú hrdosti a postáv sa za seba aj dieťa
@1ryba nie písala som že sme trávili čas spolu ak sme niekam išli tak ako pár. A nezačalo to manželstvom toto majetníctvo a flakanie sa z jeho strany začalo až potom co sa narodila dcera
Ani sa nejdem k tomu vyjadrovať radšej, iba k tomu, ako ti zoberie dieťa. To sú také drísty, že až! Kto by mu ho strážil, kým by bol na tých svojich žúrkach?! Ženy, prestane byť už také posraté z toho, že ten váš debil, s ktorými žijete a čo nehne prstom pri starostlivosti o dieťa, sa pôjde pretrhnúť, aby vám to dieťa zobral! Je to manipulácia, lebo vidí, že práve toho sa bojíte najviac! Veď mu to dieťa daj na ten jeden večer, že keď ho tak strašne chce do starostlivosti, nech sa teda stará, môže začať ihneď, ty ideš von!
Ale aj tak to sem píšem zbytočne, moja chyba, že som sa nedržala zásady, že strateným prípadom neradím, lebo to nemá zmysel.
Takze drepis doma 3 roky lebo radsej s pakom ako ist naspat domov k rodicom
Nedaj sa zastrašiť. Zbaľ si veci na 2 dni, choď rodičom alebo ak máš kamošku. Povieš, že ideš s dieťaťom na výlet. On sa ťa pýta, keď ide na diskotéku?
To, čo on "vystrája" je týranie. Spýtaj sa na to v linke prvej pomoci.
Ty už si zbavená svojprávnosti alebo to ešte len chystá tvoj manžel???lebo toto je choré fakt
Ľutujem, že som si neodložila jeden perfektný článok v časopise Vlasta (ČR), kde bol súčasťou rozhovor s psychologičkou a právnikmi. Bol v zmysle, že ak chlap machruje že vezme dieťa, alebo chce striedavku, tak súhlaste, a začnite hneď, aj pred rozvodom a súdnym rozhodnutím. Že veeelmi chcete, aby sa otecko naučil a o dieťa bolo postarané.
Hoc aj dnes, padne 18.00, zdvihnem tašku s pár vecami a idem preč. Mužovi medzi dverami poviem že dieťa má jedlo na večeru v chladničke ( on nič, teda nič uvarené pre neho, iba drobné bežné zásoby) , všetky potrebné veci pre dieťa sú v kúpeľni a v izbičke , tak ako vždy. (Jemu by som už pár dní neoprala , nezehlila ani nezložila veci).
Najlepšie keď sedí na wc - len oznámim, zavrem dvere a idem. Mobil ? Nedviham.
a kolko ma pan manzel rokov, ze este chodi na diskoteky?Nic trapnejsie podla mna nie je, ako obstarozny chlap, slintajuci na diskoteke nad mladou babou 🤦♀️ pamatam si este z mladosti, proste trapak..a to nie som ziadna koza, co si muza priviaze doma, teraz isiel na vikend s kamosmi ..pekne mu to zatrhni, ked sa nevie chovat ako otec a manzel, ze ma potrebu byt kazdu chvilu inde a ty, ako chuderka doma pri hrncoch a decku 🤦♀️ pekne mu dieta nechaj, niekam vybehni a vypni telefon..Treba byt trochu agresivnejsia a nebat sa..Ak by ta aj nechal, myslim, ze by to bolo to najlepsie, co ta v zivote stretlo-okrem dietata..ak budes drzat usta a krok, nic sa nezmeni ..bud da volnost aj tebe, alebo nech si ide.Aj tak si zije ako slobodny mladenec.Nechapem vas zeny niektore, ze so sebou nechate takto zametat..tri roky sa nikam nepohnut.Boze zenska, to mas az taku slabu mienku o sebe? 🤦♀️
@enya00 haha, ti obstarozni na diskoteke. Uplne sa mi vybavili moje diskotekove casy a tie individua, co sa tam snazili nadviazat kontakt, doma deti a oni sa tam predhanali, ktory nam kupi pit 😅😅😅 my sme chodili na diskoteky na dedine tak sme presne vedeli, ktori maju doma rodiny a bolo nam trapne aj za nich 😅😅😅
Vies preco nemozes nikam ist? Lebo by chuj musel zostat sam s dietatom doma a starat sa o neho. Takze logicky vyhrazka typu "zoberiem ti dieta" je len vystrasenie. Snad tomu naozaj neveris?
Pust ho k vode Ty. Čo si nesvoj právna aby si si pýtala povolenie niekam ísť ? A panko si lieta kade tade kedy chce ? No videl v by panko hneď kde sú dvere
Celá kríza spočíva v tom, že si týraná žena. Keď to pochopíš a od muža odíjdeš, bude po kríze.
Najviac žiarlia nevernici. Toto čo žiješ je väzenie a ponižovanie. Toto dlhodobo nedáš. Smer manželská poradňa obaja jediná a posledná možnosť.

Mas doma debila, to je cela kriza.