icon

Muž mi kúpil neoriginálnu vec a ja neoriginály nenosím

24. dec 2021

Ahojte, mozno si len chcem vyliat srdce, event. precitat vas nazor. Ohladom darcekov pre dospelych sme boli dohodnuti vopred na veciach, ktore som zabezpecila, iste prekvapko pre muza som takisto kupila. Rozkol , ked to tak pejorativne mozem nazvat nastal v tom, ze mi kupil istu fakeovu vec. Ja vo vseobecnosti faky nenosim. Som mu povedala, ze to nosit nebudem, ze dobre vie, ze take veci nenosim, som proti tomu. On sa nastval a povedal mi, ze nabuduce mne na Vianoce len nasr… Po 10 rokoch manzelstva toto pocut na stedry vecer, no dost ma to zabolelo. Ja som vobec nic nechcela, nic som neocakavala, pretoze sme si dopredu veci dohodli, ved aj tak je to o darcekoch pre deti. Ale tak som za úprimnosť vo vzťahu, tak som to povedalala on mne na to, ze kazda normalna zena by to mala v skrini a po roku by povedala, ze to nebude nosit a nie hned v ten den. Viem, ide o sprostost, ine veci su podstatne, len mna zarazila ta veta- ze nabuduce mi len nasr…, a jednak to, ze ci vobec ma pozna, s kym zije, ze vlastne vobec nepocuva, co mu clovek vravi… Prepacte, nechcem rusit vianocnu atmosferu, len som si asi chcela vyliat emocie… Prepacte este za absenciu diskritiky, pisem na rychlo z mobilu

katkami123
25. dec 2021

@viestta
Tu tato diskusia zažila všetko, fifleny, zlatokopky, toxických ľudí, zatrpknuté staré panny, stalkerov, malomeštiakov, priestupkové konania na základe ip adresy, enviromentálna stránka módneho priemyslu, najnovšie aj vyssie kruhy. Mozes si vybrať. 🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
mircalla
25. dec 2021

@katkami123 Ale prosim ta, nehraj sa na dake mile zlaticko. Nazor sme si urobili.

@scorpionflower1 Myslim, ze som zazila naozajstne problemy. A nebolo ich malo. Ale tragicke mi pridu skor tie hejty ako malicherna tema. Ja si naopak myslim, ze vzhladom k tomu, co si tu musela precitat reaguje este pomerne pokojne.

katkami123
25. dec 2021

@mircalla
Teleso ponorené do kvapaliny je nadľahčované vztlakovou silou, ktorej veľkosť sa rovná tiaži kvapaliny s rovnakým objemom, ako je objem ponorenej časti telesa. 😉

mandarinka555
25. dec 2021

Ako fakt ? 260 príspevkov o ničom ? A poprosím ťa, už tu klebe
tíme o debilinách, tak si oprav tie stupidity na mobile.....

staronova
26. dec 2021

14 stran o blbostiach.

karolinakr
26. dec 2021

@miadi ty si génius, je to tam !

autor
26. dec 2021

@mandarinka555 ked vam to kole oci tak mam pre vas jednoduchu radu- necitajte 😂🤦🏽‍♀️

autor
26. dec 2021

@viestta hlavne ze ty sa vyjadrujes v kazdej diskusii, pani najmudrejsia, kralovna modreho konika 🙏🤦🏽‍♀️

miadi
26. dec 2021

@karolinakr kde ? Sleduj cz?

karolinakr
26. dec 2021

@miadi hej

miadi
26. dec 2021

@karolinakr Uz si pozerala ake je to?

karolinakr
26. dec 2021

@miadi už len z tych ukažok sa mi to nepači, ja to pozeram len zo zotrvačnosti, lebo teraz som akurat dopozerala tie prve serie, ešte posledne DVD ako ide Carrie do Paríža mám pred sebou a toto bude velke fiasko podľa mňa, Božsky zomrel v prvej časti, Samantha je v Londyne, Mirranda ma šedive vlasy, Carrie vyzera hrozne, Charlote po plastike ...a to boli krasne baby, nejake transgender binarne nebinarne pohlavie riešia,,no som skeptická..ako decka maju už velke tinedžerov tak asi tymto smerom sa to bude uberať

miadi
26. dec 2021

@karolinakr coo bozsky umrel inak Ja som nikdy moc nechapala co sa jej na nom pacilo ., Aidan bol super len snim by to nevyslo tak ci tak on chcel rodinu ona nie. A toho rusa co snim sla do pariza som total nemusela taky namysleny suchar +stary a mal sexapeal tepleho krasokorculiara. SJP nebola nikdy ze pekna ok mà pekny hlas a vlasy no koni face ale bola zaujimava a šarmantna .. Miranda je v realite gay ( teraz som ju videla v jednom dieli vrazda napsala uplne mladucku) a Charlotte bola peknucka tusim este v merlose place ci ako sa to volalo hrala mrchu.. Ja teraz frcim na tell me your secrets ( s Lily Rabe) a je tam herecka co bola sudkyna Amy mà 57 total vraskava ale stale je pekna. Ja sa aj bojim toto kuknut ze to bude mega sklamanie .. ale skusim aspon koli tym handram v ukazke sa mi pacili 🤣

miadi
27. dec 2021

@karolinakr Mne to nejde pustit 😩najprv ze sa mam sa registrovat a potom ze mi poslu mail verification a prd.a teraz mam chut to kuknut videla som len kusok na youtube ako Carrie vletela Natashi do wc 🥺a ze big jej zanechal $ hmm odveci.

haley7897
27. dec 2021

@miadi a co sa snažíš nájsť?

miadi
27. dec 2021

@haley7897 and just like that

miadi
27. dec 2021

@haley7897 ❤️❤️❤️❤️Dik

bettie
28. dec 2021

Tolko doslova nenavistnych reakcii na jeden prispevok ☹. Ale podla reakcii to vo vacsine domacnosti funguje tak, povedz si aky darcek chces, ja ti aj tak kupim to co nechces, lebo je to aj tak jedno, z darceka sa musis tesit, lebo sa to patri. Ja len nerozumiem jednej veci, naco su dobre take darceky? Niekto nema rad a nenosi napr. cervenu fabu, tak ak mu chcem urobit radost, kupim mu cerveny sveter, logicke, ze? A este sa nehnevam, lebo sa dostatocne netesi a nechce ho nosit 🤣

scorpionflower1
28. dec 2021

@bettie vies co ja ti neviem....ja som dostala od svokry na Vianoce svetielkujuceho deda mraza, lebo jej sa proste pacil, tak ano tvarim sa, ze je pekny, lebo na jej pocitoch zalezi proste viac ako na nejakom blbom dedovi mrazovi. Tak ale chapem, pre niektore materialistky, ktore cakaju na Vianoce cely rok su dary asi najdôlezitejsou vecou na svete. Vsak, ked ona vie, co chce, tak nech si kupi sama alebo mu presne povie. Ocakavat nieco od niekoho a nic mu o tom nepovedat a potom sa urazat. Vsak to je vo vyzretom vztahu totalne smiesne. Tu sa nebavime o tom, ze si na nu vobec nespomenul a nic jej nekupil. Predstav si taku "hroznu vec", ze niektori manzelia, ako napr. u nas, si darceky na Vianoce vobec nedavame a vôbec nam to nevadi, ked nieco potrebujem alebo sa mi nieco paci, tak si to kupim sama alebo mu poviem, ze na najblizsi sviatok si prosim toto. Neviem, co je na tom nedostatocne romanticke alebo zle. Krucinal vsak ten jej chlap sa snazil, aby bola stastna a ona mu este do tvare povie, ze jej to nie je dost dobre, lebo je to pod jej uroven. Pre mna je to uplne absurdne.

mircalla
28. dec 2021

@bettie Presne si to vystihla.

bettie
28. dec 2021

@scorpionflower1 ja som autorkin prispevok pochopila tak, ze sa na darcekoch vopred dohodli a muz kupil este nieco navyse a to prave to o com dobre vedel, ze ona nechce - v tom je ten rozdiel. Pre mna osobne ma vacsi vyznam a viac ma potesi nieco za 5€ co vyuzijem ako nico za 1000€ a neviem co mam s tym robit. Alebo teda radsej nic, nevidim zmysel v tom, aby ten co dava darcek vyhadzovat peniaze za blbosti.

scorpionflower1
29. dec 2021

@bettie aha, takze aby som bola v obraze...on jej kupil fejkovu vec len aby ju nahneval? Asi nie, vsak? O tom svedci aj jeho reakcia, ked jej povedal, ze jej "na Vianoce len nasr***" asi bol dost nahnevany z jej reakcie. Hore v prispevku je napisane, ze sa dohodli, ze ona zabezpeci darceky pre dospelych, ale kupila mu este nejaky bonusovy darcek ako prekvapenie a on jej tiez a to bol ta strasna neprijatelna vec z jej strany...ja vobec neviem, co to meni na veci. Jej proste ide len o to, ze to nebolo znackove, nestara sa o to, ci je to pre nu prakticke alebo ci je to pekne, prip. ci to bude moct vyuzit, nahnevala sa len za to, ze to nie je znackove. To je vsetko...okrem toho, potom tu vypisovala ako jej vsetci, co ju kritizuju len zavidia, "ze sa ma lepsie"...Ist sa na MK vypisovat z takejto "vianocnej dramy", a cakat od druhych lutost je trapne a malicherne a svedci to o tom, ze nema ani predstavu v akom svete zije a vôbec nevidi za stenu svojej bubliny. Ale beriem, vidim, ze su tu zeny, ktore maju pre jej "problem" pochopenie. Len mi je smutno ako strasne moze byt niekto materialisticky a povrchny, ked je tolko ludi na svete, co nemaju ani co do ust.

mircalla
29. dec 2021

@scorpionflower1to nie je o materializme. Lepsie nic ci normalna vec za 10 eur ako fejk. Fejk je skutocne nieco nevkusne, urazlive a vulgarne. Nevhodne ako darcek. Obzvlast ak vie, ze ma k tomu odpor. Ja fakt neviem, co na tom nechapes. Stale dokola to iste. Akceptujem hocico ako darcek okrem fejku. To je cele.

sashabb
29. dec 2021

@scorpionflower1 kde píše, že jej ide o značku?

eva112014
29. dec 2021

@mircalla Rozmýšľam, že čo normálne vieš kúpiť za 10 Eur na Vianoce?

eva112014
29. dec 2021

@sashabb Áno, autorka píše, že nosí značkové veci. Teda je verná jednej značke, ktorú má rada. A práve tá značka bola fejk.

mircalla
29. dec 2021

@eva112014 Hocico, tricko, satku napriklad. Neni nutne ma chytat za slovicka, ale da sa aj za 10 eur. Kto chce, chape, kto nie, nech podporuje fejky, ak mu to nevadi a este nech sa tvari vdacne, ak ho dostane. Ja som nedostala nic, a urcite som s tym v pohode. S fejkom by som v pohode nebola. Povazujem to za urazku a vrchol nevkusu

mircalla
29. dec 2021

A ano zakladatelka si urcite potrpi na darceky viac ako ja, ale jej odporu k fejkom uplne rozumiem.