Muž mi nedovolí používať kadidelnicu. Čo robiť?
Kupila som si elektricku kadidelnicu a muz mi nedovoli ju pouzivat lebo sa boji ze sposobi poziar… nemozem ani pouzivat sviecky… je to normalne ze sa takto musim prisposobovat?
To je ten smrad co sa pouziva pri pohreboch? Fuj mne sa z toho dviha zaludok.Nikdy by som ten smrad netolerovala doma.
No už len muža by som sa pýtala, či to môžem zapnúť 😃
Skús to keď nebude doma, alebo v inej miestnosti.
Neobmedzuj seba, ale ani jeho.
@deborahzelenkava
😂 su rôzne druhy vôní. Nie všetky sú ekrazity.
@svetlonos no to je smrad na jedno kopyto vsetky tieto vonne blbosti.Nic z toho by som nechcela,mna boli hlava len co si spomeniem na ten smrad z detstva
@maranco och, to mne najkrajšie vonia , keď to sfuknem 🤪
@deborahzelenkava
a nepáči sa ti ani vonných prírodný olej? Napríklad ruža akebo jazmín? Ale myslím ozaj prírodné, vtedy stojí ruzovy olej 1ml 50e. Kvapnes do vody zapáliť v aromalampe a pekne to vonia. Aj z toho ta hlava boli?
Skus sviecky z vcelieho vosku. Neuvolnuju žiadne škodliviny.
Vy doma nevarite, nezaplatenie svetlo, nepoužívate pracku žehličku a iné elektrické spotrebiče? A používate len pevnú linku?Svetielka na stromčeku ste mali? Tam riziko požiaru ako zvládal?
Predpokladám, že sviečku aj kadidlo používaš vždy len pod dozorom.
Pravidelná oprava nadrozmerných veci, je jedno čoho, do bytu naozaj nepatrí. Ale vieš si predstaviť, že by bol vášnivý čitateľ a ty si mu zakázala čítačku kníh používať?
Ak ho neobtazuje vôňa a kadidlo si kúpila certifikované v riadnom obchode, používaš to par minút denne, nevidím dôvod zakazovať kvôli riziku požiaru.
Takže spýtať sa čo presne mu vadí.
Nebezpečenstvo požiaru nie je totiž vyššie ako pri iných spotrebičoch, vrátane mobilov.
Predpokladám, že ani sviecok nezapaluješ 20 naraz.
U nás nemajú radi ten dym po spiknutí sviecok.
Vyriešila som to kompromisom a keď sme všetci spolu pre atmosféru som zapálila tú na baterky.
@svetlonos nie ja nemam rada take vonave veci. Niektore sviecky mam rada, ale len na ozdobu. Ked si ju zapalim, je mi zle z tej silnej vone.
Celkom zaujimave je, ze mam rada jazmin, zboznujem parfemy s vonou jazminu, ale ziadne olejceky ani sviecky ani vonne tycinky s jazminom nemozem mat doma.
@deborahzelenkava
a presne preto som ti písala o prírodných. Tie sú drahé ako slak, zrovna ruža a jazmín. Tam stačí jedna kvapka na veľké množstvo vody do aromalampy. Z týchto pririlodnych nebolí hlava, zo syntetických často veru. Len tie v lekárni nekúpiš.
ja by som sa na jeho zákazy/príkazy vyprdla zvysoka teda, tie dôvody sú úplne iracionálne... Ale odhliadnuc od toho sa mi robí zle už len z predstavy toho smradu z kadidla, nieto ho mať doma🙈
@sidicek
Ahoj, pozri na nete rosa damascena nabúral, farmára, Primavera. Ja som platila za 1ml okolo 50e. Neviem nájsť tu značku uz. Ale oleje z primavery bezne používam a su super. Tie lacnejšie menej koncentro ane naoriklad so sušičky aj na detské prádlo a nikdy neboli vysypanie a podobne. Tie drahšie do aromalampy/difúzora.
@janage
ja som ohľadom vône ale pisala s
@deborahzelenkava nie s autorkou 🙂.
🤣🤣🤣🤣 ešte nejaký iný problém?¿?🤭😁❄️❄️
@maranco môžeš mi to ,prosím,vysvetliť podrobnejšie?????
no dnes sme to mali zapalene :D no ono ide o elektriku preto, lebo som to kupila na aliexpresse, ale presne take iste predavaju aj tu v online obchodoch … len na ali idu za 39 a tu za 120.. ale su totozne, ale to nevadi… lebo je to z ciny ( akoby nebolo vsetko vyrabane v cine ) .. no on ma viac takych paranoj , aj napriklad z difuzera.. ked som ho kupila. bal sa ze tu budeme mat vlhko ( si mysli ze tu budu plesne, pritom je to suchy byt ) a nakoniec si to pusta kazdu noc hned pri posteli :D takze asi tak 🤷♀️
@panickadada čo konkrétne myslíš?
autorka možno manžel čítal tieto články
Raz nám počas testovania zhorel fén. Pozor na lacné výrobky vrátane hračiek (rozhovor)
https://www.aktuality.sk/clanok/5beXP1Q/raz-nam...
Nebezpečné výrobky s CE sú skutočné. Certifikát podpíše niekto, kto ani neexistuje (rozhovor)
https://www.aktuality.sk/clanok/TgU25NN/nebezpe...

@svetlonos jasne, ved mna tie sviecky netrapia, len to kadidlo ma mrzi… mohlo to byt zaujimave