Muž mi povedal, že som veľa pribrala
Som tehotná a muž povedal že je veľmi veľa na ženu pribrať dvadsať kíl v tehotenstve
@anonym_autor ano je to vela
Áno je to veľa, optimal je do tých 15 max, ale ak to dáš dole nerieš, iné je ak by ti tie kilá ostali, užívaj tehotenstvo
Má pravdu ozaj som ako veľryba on má rád štíhlunke ženy a pred tehotenstvom som bola ako modelka teraz vyzerám hrozné nechcem ísť devedediatimi kilami
Muž nech sa stará o seba. Pokial to tvoj doktor nerieši tak je to ok.
Väčšina žien priberie síce menej, ale ja poznám kocku čo pribrala 30 kg. Za 2 mesiace po pôrode bola zas ako modelka
@anonym_autor ja som pribrala do 20 kil a vobec to nebolo vela.. moj gynekolog nic k tomu nepovedal, cele tehotenstvo som skoro prelezala s minimalnym pohybom a teda extremne som sa naozaj neprejedala.. a keby som pribrala aj 30, dockala som sa zdravej dcery a to bola pointa... schudnut sa da vzdy.... a muz keby mi to povedal, tak mu jednu dam z otocky...
Má pravdu ozaj som ako veľryba on má rád štíhlunke ženy a pred tehotenstvom som bola ako modelka teraz vyzerám hrozné nechcem ísť devedediatimi kilami
@anonym_autor tvoj ma rad stihlunke? tak v dalsom tehotenstve sa odstahujte do krajiny, kde je povolena nahradna matka, pripravte si pekny balik penazi, a dalsie babatko vam moze vynosit ona.. a ty ostanes stihlunka... hned si mi dvihla tlak a tvoj muz tiez.... ako hej halo ale si tehotna alebo si si vyzrala nudenim sa 20 kil? tam by som este dokazala pochopit tieto nemiestne a nedospele poznamky....
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor no vsak si vela pribrala a? Uz si na konci a 20 je konecne cislo?
Nik ale nevravi ze neschudnes spät tak klud. Poznam zenu ktora kazde tehotenstvo pribrala 30kg a vzdy to dala dole
@anonym_autor tvoj ma rad stihlunke? tak v dalsom tehotenstve sa odstahujte do krajiny, kde je povolena nahradna matka, pripravte si pekny balik penazi, a dalsie babatko vam moze vynosit ona.. a ty ostanes stihlunka... hned si mi dvihla tlak a tvoj muz tiez.... ako hej halo ale si tehotna alebo si si vyzrala nudenim sa 20 kil? tam by som este dokazala pochopit tieto nemiestne a nedospele poznamky....
@krasneleto no ja jem normálne ako aj pred tehotenstvom vieš.
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor si tak trochen hystericka, som myslela že máš 102 kíl
@anonym_autor no vsak si vela pribrala a? Uz si na konci a 20 je konecne cislo?
@really8 niesom na konci mám myšlienky že si spravím niečo to sa nedá už som v šiestom mesiaci
Hej hej tak si sprav
Boze 🙄
@krasneleto no ja jem normálne ako aj pred tehotenstvom vieš.
@anonym_autor a teraz ako co? ja nechapem , muz vadny , ty nariekas... tak co chces zacat chudnut v tehotenstve? ved to schudnes. 75 kil je predmetom ? nesranduj , a ked si nieco chces spravit, vyhladaj odbornu pomoc a zober aj toho muza podareneho, zjavne to nemate v poriadku v hlave
Ty si ta hatice ze...
@1ryba kmotra bezna vaha do 40 kil , do 12tt mala na sebe uz 10 a rodila tazsia ako ja... pri vsetkych tehotenstvach to tak mala... a stale ma ledva 40 kg
Niekto priberie 20 a potom schudne 25, niekto priberie 10 a po pôrode ďalších 20. Snaž sa jesť zdravo a nerieš.
Po pôrode nahodíme aj s mužom diétu aj on totiž to pribral.
Ty si pribrala 20 kg za 6m? Lekar co na to?
@anonym_autor to je debil ,asi si bude musiet zvyknut na moletku.
Ale on veľa je tak zato teraz si bol kúpiť sladkosti a zjedol desať keksov potom skoro celú čokoláda a ešte mal obed plnené tri tortili a ráno nejedol nič
Ty si pribrala 20 kg za 6m? Lekar co na to?
@really8 ja som už pribrala aj pred tehotenstvom aj to sa ráta nie?
No vyše by ma trápila žena - a budúca matka môjho dieťaťa s psychikou - mám myšlienky že si niečo spravím lebo mám v tehotenstve 75 kíl 🙈
@anonym_autor to je debil ,asi si bude musiet zvyknut na moletku.
@anonym_5f4ba6 čo je to moletka?
@anonym_autor kolko si pribrala v tehotenstve? Lebo je trosku rozdiel priberat ked si tehotna a vyzierat sa bezne
@really8 tak teraz šesť kil