Do 18. týždňa som pribrala 7 kg

28. feb 2021

Baby je normálne aby som do 18tt pribrala uz skoro 7 kg? Mam pocit ze priberám rýchlo velmi..ale ono to nikde nieje vidno,iba na bruchu trošku.no aj tak je malinké este. Ale rifle a tričká čo nosím odzaciatku aj pred tehotenstvom su mi stale rovnako dobré. Tak kde tie kila su ? 😀 Aj sa bojim aj nechápem kde ta vaha je keď stúpa.

asia83
28. feb 2021

Áno. Tehotenstvo je iný stav, žena je hormonálna nálož, hormonálne zmeny a podobne. Hormóny sa významne podieľajú na vylučovaní vody z tela. Takže cca 50 percent z toho, čo ste pribrali, je voda.

kiki68
28. feb 2021

Ano aj nie. Zalezi cim to je, ale ak nic nenasvedcuje Problemom ( opuchy ruk, noh, tvare, extremne zavodnenie, vysoky tlak) tak to moze byt aj uplne normalne. Ja som pribrala skoro ihned 5kg. Proste to moze takto skocit. Paradoxne potom sa to drzalo dlho na 10kg vahy a potom uz to suplo hore ku koncu. Ale 12kg bolo do 3 tyzdnov prec .

autor
28. feb 2021

@kiki68 necítim sa zle práveže Energie strašne moc akoby som ani nebola tehotna. Iba občas to brucho tlačí 🙂 dufam ze aj mne sa to ustali s
Ale zatial to pomaly slo hore . Pri prvom som pribrala Dokopy 17kg ale az tak nejak ku koncu to stúpalo..z toho 10kg ostalo v pôrodnici. Tak sa divim ze Teraz to zacalo stúpať tak skoro ale je pravda že casto jem hlavne jedla a tak.. no ako vravím, nebyt váhy tak ani neviem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre