Muž mi robí v živote chaos
Hovorí že deťom netreba žiaden režim 🙈, že to len ja zas vymýšľam. Nič sa s ním nedá dohodnúť - na dovolenke, na zvykoch, tradíciách rodiny. On si ide svoje a dohody keď sa aj dohodneme, tak často padnú a preto sni nemôžem deťom dopredu oznámiť aby sa mohli tešiť že niekam ideme. Vytvára mne aj deťom veľmi nepredvídateľné a neisté prostredie. Máte s tým skúsenosť? Ak áno, ako ste to riešili?
@sissy27 je pravda, že potrebuje stále hladkať ego a najlepšie celú pozornosť. Koľkokrát ja dopotená padám na hubu a on pooomaly a vypisuje či toto chcem v obchode hoc to kupoval už 1000 000 krát a ešte čaká kým odpoviem inak čaká ďalej v tom obchode a ja sa idem zblázniť z neho.
Vies ako to je… kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovolis ty…
toto by som teda netolerovala..... co maju prosim ta deti z takejto akoze rodiny???? lebo teda to co stvara je strop.
Aké veľké sú deti? Nedá sa im už nejako rozumne vysvetlit?
Ja som si podobným prešla s ex… keď bol náhodou hodku s malou (mohla mat tak 4r) tak jej nasluboval niečo a potom sa odmlčal aj na pol roka, úplne, že vypnuty telefón, neplatil a podobne… a dieťa sa stále pýtalo a cakalo, lebo ved sľúbil, že ju vezme na kolotoče… a áno, šlo ma poraziť (z toho ako vidím, že je sklamaná), a z toho, že keď ju vezmem ja, tak je to iné, menej vzácne, lebo so mnou je stále, s nim teda výnimočne raz za čas hodku (žiaden speci program, nikde ju nevzal nikdy, len to vzácno proste)… nechcela som ju zaťažovať situáciou, vždy som povedala, že ma asi veľa roboty, a že určite sa ozve hneď ked bude môcť, a že môžeme si zatiaľ vymyslieť program my… ale nemalo to ten efekt… až mi raz došli nervy fakt (že ho len kryjem a predlzujem dcére toto márne čakanie a dúfanie), a povedala som primerane veku… že tak ako sú aj v skolke deti, čo povedia a nedodržia, tak sú aj niektorí dospeli takí. Že tatino vie kde byva, vie kde je v skolke, vie mi zavolať, vie prísť (byva 10min od nás), ma veľa možnosti. Ale ze čo povie nedodrží, a s tym na neviem spraviť nič. Že to musí tak brat, keď od niečo povie, ze to len povedal, ale nesplní to. A stalo sa veľakrát aj to, ze mal prísť, mala čakala oblečená nachystana a chuj to ešte ráno potvrdil a potom len neprišiel a vypol telefón… Aj toto som vždy kryla ja, ze prečo atd.. po tomto vysvetlení jej to celé zapadlo a viditeľne sa jej uľavilo. Takze niekedy stačí deťom trochu adekvátneho vysvetlenia…
Držím palce 💕
@ketrint už som deťom aj ja veru povedala celkom na rovinu, že sa starám o ne ja, majú si to vážiť a že otec sa proste nestará. Vyplynulo to z tisíc otrasných situácií, kedy napríklad odmietol ísť s deťmi k lekárovi po miliónty krát zas a odmietol ísť s nami niekde vo voľnom čase. Najhoršie, že deti mi kopírujú často jeho odmietavý postoj ku mne a správajú sa aj ony ku mne tak odmietavo občas ;(. Vtedy si veru aj poplačem zo zúfalstva, že všetka moja snaha je v keli s týmto exotom. Veľmi zvažujem ako z toho von. Či fakt odísť a starať sa spoločne (on keď sme u mojich rodičov s deťmi bez neho, tak od nás dáva ruky preč v zmysle vy ste odo mňa odišli akoby si nás tým chcel držať aby sme neodišli. Milión krát som mu vravela, že či sa nedohodneme že pre deti bude lepšie keď nebudeme spolu bývať, no on nemá záujem sa slušne dohodnúť na starostlivosti o deti.
Nie je rodinny typ ...ja milujem deti ,režim ,rodinu ,výlety kde ráno vstane raňajky ,doobeda von,poobede tiež ihrisko alebo tak a večer opekacka atď ..aj deti už vedia ...
Nerozumiem ako sa takto moze spravat jeden dospely chlap a otec. Naco ma potom rodinu, ked si ju nevie vazit a nechce s nou travit cas?? Ach toto ma vytaca extremne.
@kristinapetronela nie je rodinný typ, máš absolútnu pravdu. Smola pre nás ;(.
Bolo by ti lepšie samej s deťmi a jemu tak isto ,toto je len také hranie sa na rodinku .Tie deti to všetko nasávaju ,ako to u vás funguje .Nie každy je rodinný typ ,len teda nemal si deti robiť .Najviac sú tým vytrestané chúdence vaše deti .

@tenerifka už cez dva roky nijak, keď začal s takým správaním a nejaký čas to trvalo, zhnusil sa mi. Takže u neho je jedno či spolu spávame či nie. Navyše mal blbé pripomienky ako to musel nasilu robiť chudáčik, pritom bolo vidno, že vyslovene chcel len stále tie komentáre… (aj som ho varovala aby s tým prestal).