Muž mi vyčíta, že nemám koníčky
Ahojte, chcem sa len opýtať máte baby nejaké koníčky? Ak áno aké? Ide o to že moj manžel má koníček ktorý ho nesmierne baví a venuje mu tak 40-50% voľného času a mne vyčíta že ja to nikdy nepochopim pretoze ja konicek nemam. Tak ma zaujma ako funguju ostatne pary
Dakujem
Nemam konicky ziadne. Neni cas pri detoch. A ani ma nic take nebavi.
Tak, koniček a koniček, je veĺky rozdiel.Je, predsa neporovnateĺné, keď niekto zbiera odznaky, ako keď niekto chodí na týždňové záťahy mimo rodiny. Ak, by som si mala dnes vyberať partnera, určite by to nebol poĺovník, ani rybár, lebo takého jedného mám doma a spoločne voĺé chvíĺe nehrozia. Známa, ktorá má muža si urobila zbrojný pas, aby mohla chodiť spolu s mužom na poĺovačky, lebo bola stále doma sama....
@anna777115 my mame v rodine viacero polovnikov a lesnikov. A kazdy uz rozvedeny 😀 Ze s nimi sa nedalo existovat.
@petradobsova veru, ja mam 2 knihy rozcitane uz asi rok 😀 Absolutne neni kedy.
@11bodka11 No, ja by som telenovelu natocila s nášho manželstva. Sme, spolu už dvadsať rokov, a brali sme sa pred tridsiatkou, ale chce to veĺmi, veĺa obety, sebazapierania a tolerancie z mojej strany. Už, by som do toho nešla, keby móžem vrátiť čas. Moj, muž, je ešte, aj v praci 16 hodin denne, takže sa stretavame na vianoce pri štedrovečernom stole....😂
@anna777115 chapem. Ocinov bratranec je polovnik uz 2x rozvedeny 😀 Ziadna to nezvladla. Prenho je najdolezitejsie chodit do lesa.
Tak koníčky sú všelijaké, ja napr. milujem monitorovať ceny nehnuteľností (roky rokúce mám prelezené všetky portály s nehnuteľnosťami), zbieram staré detské knižky a staré knihy o spôsobe života (praktické rady gazdinkám, nevestám, mamičkám, zdravotným sestrám a pod.) .
Jasne, ze mame kazdy svojho konicka a aj spolocneho. Mna bavi pocitac, on rad ryby. Spolocne jazdime na motorkach 😊
Ahoj, mam to presne tak ako ty. Moj manzel ma konicky, ktore mu zaberaju tak 80% volneho casu. Su dni kedy sa kvoli tomu ani len doma nestretneme lebo ked pride uz spim. Taktiez mi vycita ze si mam tiez najst nieco aj ja. Chcem aby sa niecoho vzdal aby si nasiel cas aj na mna, zatial marne. Ale cakame babetko tak dufam ze sa konickov vzda a bude s nami...

Aj mne to vyčíta že nemám koníčky. Ale ako pri 3 deťoch mám čo robiť. Nestíham koľko krát to čo chcem že doma pri nich poriadky totálne a nie to ešte nieco. Jemu sa povie sa zoberie a rieši svoje. Pri mne stále deti. Nemám ani čas a ani chuť keď som potom unavená riešiť hovadiny.