Muž na mňa pre všetko kričí
Muž po mne pre všetko kričí. Kľudne aj na ulici, v obchode, v aute. Nevadí mu keď sa po nás otáčajú ľudia. Vraj si to zaslúžim, ja som ho vytočila. Nepomáhajú rozhovory, nič. Zo zúfalstva som vyhľadala psychológa, chodím ku nemu. Pomaly mi otvára oči, učí ma postaviť sa za seba. Povedal mi veci, ktoré má zarmútili, že muž ma nemiluje, ani nemá rád inak by po mne nekrical. Že je egoista, sebec, bez empatie. Nie, pred svadbou po mne nekrical ak by niekoho zaujímalo. Psychológ povedal, že môže byť psychopat. Ja som zhrozená koho som si zobrala. Psychológ hovorí, že skúsime popracovať na vzťahu, na mojej submisivite a možno sa to zlepší. Už tu boli také témy. Preto ma zaujíma, či ste uspeli alebo rezignovali poprípade sa rozviedli. Aj dnes sa na mňa niečo nahneval a vo výťahu na mňa kričal a keď sme vystúpili dole, tam čakali susedia a samozrejme všetko počuli. To je pre mňa tak ponizujuce, najradšej by som sa zbalila a s deťmi odišla.
@keziah ďakujem
@0silvia0 ja s ním musím chodiť lebo by deti manipuloval že mama s nimi nechce chodiť na výlety, dovolenky.
@0silvia0 a mňa netrestá nejedenim toho čo uvarím, jemu nie je blbé zjesť čo navarim chvíľu potom ako po mne nakrici
Ved aj ona s nim chodila ked mali male deti. Prestala s nim chodit po 25 rokoch manzelstva, ked uz deti zdrhli z domu.
@0silvia0 tak jasné, to chápem. Obdivujem ju že to s ním toľko vydržala. Aj keď na druhú stranu to nie je veľmi na chvalenie nechať sa 30 rokov deptat.
Ak sa nechas aj ty deptat, budes na tom ako ona... Je tym poznacena.
@hederamonstera bohužiaľ, on neodíde..keď chce mať pokoj, musí ona zdrhnúť..
@micusa2222 najhoršie je, že aj tak sa obráti voči nej.Ze ona rozbila rodinu...
Evidentne ma model z detstva alebo z prace. Pocula si, videla si ako kricia treneri na deti? 10 minut v hokejovej kabine a manzelovo kricanie je uplny odvar. Ja som zvyknuta tiez na vselico, ale to bolo aj pre mna vela. Tym si ho ale nechcem zastavat. Skus mu pohrozit rozvodom, napisanymi papiermi, ked sa nespamata, pristup k cinom. Zijeme len raz, v starobe by si to mohla lutovat.
@luccija presne tak, veď deti vidia že len občas na mamu zakričí, nebije ma, nechodí opitý, berie nás na dovolenky. Ja budem tá zlá čo rozbila rodin v očiach detí aj ľudí z okolia. Veď ku každému je milý zo známych.
@0silvia0 a prečo ona od neho neodišla?
Asi nemala kam, asi nechcela s nim riesit majetkove vysporiadanie... Nikomu nepovedala, ake ma s nim problemy, zacala to riesit alkoholom a spadla do toho.
Netrap sa nad tym co kto hovori a kto si co bude mysliet..ty pozeraj hlavne na seba a deti..casom zistis ze ukoncit toto peklo bolo to najlepsie rozhodnutie..a potom si ten psychopat kludne moze sadnut na zabradlie balkona a bud nech skoci alebo nech sa nad sebou do hlbky zamysli..drzim ti palce❤
@laska86 ďakujem pekne
len ty musis chchiet to ukoncit a myslim, ze vies, ze by si to mala spravit co najskor. ako ja nejak neverim, ze chlap, ktory sa tak dokaze k svojej zene chovat, sa zas len tak z nicoho nic proste zmeni
@julinka65 nezmenil sa z ničoho nič, menil sa rokmi. Ešte pár rokov po svadbe bol ok. Potom sa to postupne začalo kaziť, čím viac som ustupovala, tým horšie. Ja nerozumiem čo sa stalo.
@laska86 psychológ povedal, že keby si ešte raz sadol na zábradlie, že skočí, tak mám zavolať sanitku a odvezú ho na psychiatriu. On len potreboval urobiť cirkus, zničiť mi nervy, keby chcel skočí. To urobil viackrát po svadbe s tým skakanim. Našťastie vždy deti spali.
Ten clovek ti hra na city..ak chce niekto spachat samovrazdu urobi to tak aby o tom nikto nevedel..to len aby si ho lutovala a zblaznila sa..proste ta psychicky nici..ale sam sebe nikdy neublizi..nelutuj ho..zariad si vlastny zivot bez neho..vyzeras byt rozumna a dobra zena..skonci snim a nech sa vyhraza kolko chce..pes ktory steka nehryzie a nanho to plati ako vysite

autorka, mne tvoj manzel vyznieva ako typicky narcisticky manipulator. Pri takychto ludoch nepomoze ani nacvik asertivity, ani budovanie sebavedomia, ani snaha o sebareflexiu ci "polepsenie sa".
Jedine, co funguje je, ked odides a ak je to mozne, tak aj totalne preseknes kontakty. Ok, pri detoch to nie je 100% mozne, ale teda aspon v ramci moznosti.
Dovtedy je pre teba dolezite manipulatora prestat krmit - zije tvojimi emociami (tvoje negativne emocie su pre neho mnamka) a tym, ze ma nad tebou pocit kontroly.
Ak mas aspon trochu moznost, ja by som ti odporucila tieto videjka - myslim, ze sa v mnohom spoznas a pochopis veci, ktory ti teraz nedavaju zmysel.
Ja som ich davala od najstarsich po najnovsie a neskutocne sa mi pacili:
https://www.youtube.com/c/JAKOFÉNIX