Muž nám narobil dlhy
Ahojte, prosím Vás o radu neviem čo mám robiť najradšej by som hneď odišla aby som ho nevidela .Zpbrali sme si byt na hypo všetko fajn z jeho účtu stahovali peniaze dalsi uver sme brali na auto vsetko som posielala a bola v tom ze je zaplatene , aj bolo , kym tento mesiac mi neprisli 2 dokumenty kde sa pise ze je omeskanie nechapala som ako je to mozne tak som sa ho spytala skryval sa a smial sa jam decko ..uz som vedela co je vo veci, potom sa priznal ze najomne uz nieje vyplatene 3 mesiace vraj to je len ,,najomne" , ani plyn , v praci ma dlh , a este aj kolegovi dlzi 2000, od jeho matky pytal 200 vraj mu nedali vyplatu...hypo je 500 uver je 200 ... vraj doteraz mu to vychadzal ,,plán" ale sa prepocital strasne som nasrata ze ma takto klamal, odpoved ze ci mu je ok ked odideme s dcerkou ze ok chodte , citala som tu pribehy rozne sadla som si snim ze porozpravame ale nevidim ze by mu to bolo luto vsak co stava sa povedal , ze ci mu nieje zle ze znici nas aj dcerkin zivot ze trosku ale ze si chce uzivat , ze ma malo penazi urobil to z nudy , chce viac ale robit sa mu nechce ja nechapeeem az teraz vidim naozaj aky je. Neviem ako by sme riesili hypo a uver sme brali spolu , chce zobrat dalsi uver somnou lebo len tak nam daju a potom co , ako mam od neho odist? Mozem predat byt vyplatime z toho hypo ale neviem si predstavit stahovat sa niekde do prenajmu tolko veci mame vsetko sme pekne zariadili citime sa ako doma konecne mala ma tu vsetko mame tu spomienky , boli to strasne a sama z mojej vyplaty by som.to nezvladala platit.
Ked je tu aj nejaky financny poradca a viete mi.poradit bola by som rada , rodine to nemozem povedat zatiaĺ.
@mk22 Pobav sa s pani ze by si im pomohla vybavit pomoc cez ludia ludom.Pomozu si urcite!A potom ma oznac ked bude vytvorena ziadost o pomoc,prva rada prispejem.
@maminkadeticiek viem, že jej ľudia, okolie, rodina veľmi pomáhajú
Ale ofic zbierku nemá.
Je to smutné, keby nevidím.. Ani neuverím ze je to možné že človek dokáže stiahnuť na dno rodinu svoju rodinu, deti.
@maranco ja viem ze ma nejakého poradcu, ktorý jej radi, pomáha, pomáhal.. Viem, že mala nejakeho pána, ktorý co vedel po riešil poradil.. Ja som iba chcela autorke priblížiť, ako dokáže gambler stiahnuť vlastnú rodinu na roky.
Že ju zadlzi aj s deťmi a bude riešiť niekoho dlhý.
Radšej z krátkej cesty zachrániť seba dieťa a už vbc nie brat ďalší úver
@mk22 preto by som so zavislym nikdy nešla do vztahu..nemam peniaze na vyhadzovanie, mna to rozčuĺuje davat obrovske sumy peňazi do vzduchu
@mk22 ďakujem pekne za Vaše príbehy pomohli ste mi aby som videla jasne co sa deje a co vsetko sa moze udiat , asi nedarmo hovoria ze ludia sa nemenia , no a clovek sa uci na vlastnych chybach , ja na lasku nemam stastie jediny dar je moje dievcatko dakujem vam 🧡
vsetky tie prachy čo narval do stavok - mohli ste si už obchod otvorit, pekaren; kadernictvo, butik a mali by ste každy mesiac okrem 2 vyplat este plus peniaze navyše a nie do vzduchu a luftu tisice posielat..
inak uz si nasla pravnika ako ti radime? bolo by dobre cim skor sa obratit aj na sud, aby partnera predbeznym opatrenim dal sud zapisat do registra vylucenych osob, aby nemohol pokracovat v hazarde
@maminkadeticiek podobne.
@aaaa1111 nie na pravnika nemam peniaze , riesime predaj auta aby sa mohla vyplatit omeskana platba hypoteky a veci ktore sa tykaju mna potom budeme sa musiet dohodnut ako dalej ak predaj bytu treba to riesit
Oklamal ťa, oklam ho aj ty. Povedz mu, že vezmeš úver na seba, ale najprv musí auto prepísať na teba. A keď ho prepíše, tak to všetko povedz rodine, začnite konať aj s právnikom. A úver samozrejme neber. Nech ti to vôbec nie je blbé ho takto oklamať, on ťa klamal až až a oveľa horšie. Je to tvoja záchrana aby bolo auto na teba a potom si ho predala a vyplatila (aj svoje) dlhy, ktoré ti spôsobil on. A nedaj sa obalamutiť peknými rečami, je to chronicky klamár a gambler, toho sa čím skôr zbav ak nechceš aby tebe a dcére posral život úplne...
No radsej predat byt, poplatit uvery a podlznosti na bytovom a v zivote ho uz nevidiet. Chvalabohu, ze nie ste manzela, takto aspon jeho ostatne dlhy kadekomu idu mimo teba.
Ak hral automaty, okamzite od neho odid a zrus mu akykolvek pristup k peniazom. Nezmeni sa. Taki ludia sa nemenia. (Len keby sam chcel ist na liecenie).
Ahoj, čo máš nové?
@mk22 ahoj, nemam nic nove vsetko sme stihli zaplatit chvalabohu auto sa predalo z toho sme kupili ine auto a posplacali veci a snazim sa vymysliet ako v buducnosti byt predat nevieme lebo hypo mame vyssiu tak sme sa dohodli ze to skusime a uvidime co bude dalej

@mk22 Boze moj...Neda sa im pomoct cez ludia ludom.Nejaka zbierka transparentna alebo nieco take.Ludia by im urcite mnohi pomohli.Deti nemozu zit v biede.Ak to bude transoarentne ja rada pomozem.