Muž ofrfle všetko čo uvarím
Už sa to nedá počúvať. Všetko musí komentovať. Toto je zle, tamto je veľa, takto a takto som to mala urobiť. Pritom nevarím zle, mne to chutí, deťom tiež. Komentuje ešte aj kávu, keď mu urobím. Povie fuj. Nechápem a je mi už do plaču, pretože sa snažím. Vymyslím špecialitu, uvarím to sama pri dvoch deťoch a on povie, že to nie je dobré.
Neradte mi nevarit, musím variť, lebo mame deti.
Čo také mu povedať, aby sa spamätal? On je totiž jeden nevďačny debil, nič si neváži. (Varím zo svojej materskej) btw takýto je len odkedy máme deti. Predtým takto nekomentoval a chutili mu.
@hviera81 veď jasné aj naše deti po ňom všetko opakujú a aj tak si nedá povedať. Ale tak, robí aj horšie veci pred deťmi. Nie je zrovna dobrý príklad celkovo
@hviera81 a upratať kuchyňu u neho znamená, narobiť ešte väčší bordel. A je mu jedno, keby to tak bolo aj týždeň. Takže nakoniec by to ostalo na mne a teda mám dosť aj bez toho, úprimne. Ja si upratujem počas varenia, takže po mne nie je stopy že som vôbec varila. Po ňom bomba a mohla by som sa aj na mihalnice postaviť, neurobil by to.
@viestta no ano on vie motivovať. Jedine čo vie, je vytočiť ma každý deň a znechutiť mi aj utieranie prachu.
Veľmi si vykrikovať teda nemôžem ale ohradim sa. Ale s mierou lebo to by bola vojna tu.
@zdenkastanka uhádla si. Nevie si objednať začne koktať, že zmýli aj adresu. Takže ani táto možnosť nepripadá do úvahy 🤷🏻♀️
@amelie2017 presne takýto je môj muž. Vonku iba porobiť, nehanbí sa ani ma pozvať k práci dať mi napr kosiť. Ale domáca nie ani vysávač nechytí do ruky.
Moj muž je mladý. Mladší odo mňa dokonca, ale funduje ako dôchodca aj s názormi aj s domácimi prácami. Všetko má robiť žena lebo ona je žena je to jej robota.
@elizabet173 máme dve deti za sebou. Neplanovali sme to. Takže áno mám s ním dve deti 🤷🏻♀️
Ukáž mu raz ako ty dokážeš kričať. Nemusí byť vojna, ale ukaz mu kde sú hranice. Prachovka medzi oči síce nezabije, ale ma dostatočnú výpovednú hodnotu. Netreba hneď robiť Taliansko, ale trosku rukolapnych dôkazov o tom kde mam hranice ma liečivé účinky. Aj demonštratívny odchod z miesta činu a návrat po pár hodinách celkom zaberá. Len sa v taky čas bez slova obleč, zober peňaženku a nechaj ho doma aj s deťmi. Vráť sa s menším nákupom pre seba a pre deti a na výčitky nereaguj.
tak preco si este s nim?
z toho co pises vyznieva ze ho proste uz nechces, vidis kopec chyb, je k tebe hruby....
Nevie si objednat?pane boze ved to vie aj 7 rocne dieta 🙈tak je to vyriesene, nech je hladny🤷♀️jeho problem... strasne to prezivas a vidieť ze menit na tom nechces nic...
drbla by som mu prehanadlo do polievky, chumaj. ja nevarim, nie som sluzka ale partnerka. preto si ta nevazi lebo ho obskakujes.prestan s tym.

No pan bude nejaký motivačný guru, len na tom školení asi pospal. Ja sa poznám, asi by sú mu po takej hlaske, ukázala ako vyzerám namotivovaná. Do smrti by ma dokladne namotivovanu mal pred očami skôr ako by co i len pomyslel, že bude po mne hukat.