Muž rieši problémy alkoholom a máme malé babo
Ahoj priateľ je každý víkend zavretý v izbe a pije . Niekedy je všetko "v poriadku" zaspí a ide si len zapáliť zas do izby zavre sa . V nedeľu sa vždy ospravedlňuje že už to nespraví . A spraví každý víkend dokola sa to opakuje. Vyhrážky že odídem nepomáhajú, keď máme tichu domácnosť nepomáha . Výčitky hádky nepomáhajú. Neviem čo spraviť . Nechcem to hneď riešiť odchodom pretože už nerozmýšľam len za seba ale aj za dieťa a takýto život pre ňu nechcem ak sa to nezmení odídem len mám stále takú naivnú nádej že sa to zmeni .
Niekedy sa už v podnapitom stave zoberie von a príde naliaty ako prasa že ledva stojí na nohách . Alebo musím ísť pre neho čo ani nevie trafiť domov . Niekedy je to strašné, na liečenie nepôjde lebo ako on hovorí on žiadny problém nemá ale vie že toto čo robí je zle a povie že musí sa zmeniť . Ale pritom sa to opakuje . . Keď poviem že ničí tým život mne aj malej povie že mala to nevníma veď ona je ešte mala . Povedala som mu miliónkrát že ja takto dieťa vychováva nebudem a ak neprestane pôjdeme od seba .
Ahoj .viem ze uz prišla dlhšia doba ale ako to dopadlo prosím? Prežívam teraz skoro to iste

To by bola v alkohole polovica sveta, každý druhy ma náročnú prácu - lekari, manažéri, banníci,…. To mi je už ospravedlnenie. No chlasce preto, lebo mu to chutí, lebo je zavisly.