icon

Muž rieši problémy alkoholom a máme malé babo

12. nov 2022

Ahoj priateľ je každý víkend zavretý v izbe a pije . Niekedy je všetko "v poriadku" zaspí a ide si len zapáliť zas do izby zavre sa . V nedeľu sa vždy ospravedlňuje že už to nespraví . A spraví každý víkend dokola sa to opakuje. Vyhrážky že odídem nepomáhajú, keď máme tichu domácnosť nepomáha . Výčitky hádky nepomáhajú. Neviem čo spraviť . Nechcem to hneď riešiť odchodom pretože už nerozmýšľam len za seba ale aj za dieťa a takýto život pre ňu nechcem ak sa to nezmení odídem len mám stále takú naivnú nádej že sa to zmeni .
Niekedy sa už v podnapitom stave zoberie von a príde naliaty ako prasa že ledva stojí na nohách . Alebo musím ísť pre neho čo ani nevie trafiť domov . Niekedy je to strašné, na liečenie nepôjde lebo ako on hovorí on žiadny problém nemá ale vie že toto čo robí je zle a povie že musí sa zmeniť . Ale pritom sa to opakuje . . Keď poviem že ničí tým život mne aj malej povie že mala to nevníma veď ona je ešte mala . Povedala som mu miliónkrát že ja takto dieťa vychováva nebudem a ak neprestane pôjdeme od seba .

Strana
z2
katkami123
12. nov 2022

To by bola v alkohole polovica sveta, každý druhy ma náročnú prácu - lekari, manažéri, banníci,…. To mi je už ospravedlnenie. No chlasce preto, lebo mu to chutí, lebo je zavisly.

galina691
17. aug 2024

Ahoj .viem ze uz prišla dlhšia doba ale ako to dopadlo prosím? Prežívam teraz skoro to iste

Strana
z2