icon

Muž sa nám nevenuje

bubulacikkk
25. júl 2016

Ahojte dnes som sa uz stihla vyplakat . No po poriadku mam dvoch synov5r.a teraz 4mesacneho ide oto ze poslednej dobe sa citim jak otrok a sl.mamicka.moj muz pracuje len nocne ako vodic a to od18-6rana soi cely bohovy den cstava o17 a to sa osprchuje naje povie ze nech ho stupel zajtra o11zobudi ze sa budu hrat sak predsa aj on sa chce"venovat"detom.no a ked aj maky ho zobudi nikam ho nevezme pusti si tv a vyzyvuje kym zas nezaspi pripdadne ho vytiahneme von co aj banujem po hodine slubov ze sa nam bude venovat viac si ude dalej pospat.chapem ale aj ja som pracovala a uz ma to nebavi.nebolo to vzdy tak posledny mesiac vraj preto ze nepije energetaky v praci..ale podla mna mu len vyhovuje pohodlnost a preto som sa rozhodla ze to ukoncim ked sa nic nemeni.Vsak nerobim chybu.ved toto nieje normalne podla mna...diskusie otom istom snim...hrozne ☹

Strana
z5
monikaparson
29. júl 2016

@natalym no hej, sú aj takí, bohužiaľ.

lienkafoj
29. júl 2016

@bubulacikkk snad od 6.00 do 14.00 - 14.30 max. Vsetko ostatne je nadcas alebo nedovolena zdieracka...

bubulacikkk
autor
29. júl 2016

Nie do17.30 pracuje .cize do18☹ a uz ma novu pracu oddnes v UPS🙂tesim sa jak blazen

katarinamarkova
29. júl 2016

@bubulacikkk nemáš odkiaľ vedieť???
to fakt s manželom vôbec nekomunikujete?
neviem,možno to niekomu príde normálne, ale ja si neviem predstaviť, že by som sa aspoň raz za čas manžela nespýtala ako v práci, koľko, kedy, čo, prečo.........aspoň prosím to, či manžel môj podnikáš, alebo si zamestnaný.....aspoň prosím to, čo manžel môj je vlastne tvojou pracovnou náplňou......aspoň prosím to, manžel môj, prečo makáš dvojnásobok pracovného času a výplatu máš smiešnu aj na jedno zamestnanie.
nechápem, nevadí, nemusím chápať všetko.

katarinamarkova
29. júl 2016

@bubulacikkk teším sa, že prácu vymenil......kolko dní v týždni bude teraz pracovať od 6- do 17tej?

bubulacikkk
autor
29. júl 2016

@katarinamarkova vikendy volne🙂

bubulacikkk
autor
29. júl 2016

@katarinamarkova ono je to rozne ked ma jazdu dispecer mu zavola a ide niekedy ma aj 20jazd niekedy aj 50

katarinamarkova
29. júl 2016

@bubulacikkk 6-17 pondelok až piatok.
to má vyslovene pracovný čas od 6 do 17tej?
alebo má pracovný čas pohyblivý v rozmedzí 6-17?
na zmluvu ako zamestnanec?
ako živnostník?

katarinamarkova
29. júl 2016

@bubulacikkk takže ten katastrofálny pracovný čas nebol reálny, reálne pracoval ako taxikár len v tom časovom rozmedzí vtedy ked bolo treba.
už si sa dozvedela, či to robil ako živnostník?

lienkafoj
30. júl 2016

@bubulacikkk toto sa mi nejak nezda - spolupracujeme s kurierom UPS a jehoo pracovna doba je kapanek ina. Sam mi hovori, ze na depo prichadza denne o cca 7.30. nalozi zasielky a o cca 8.00 vyraza. (takze nie o 6.00 ako to prezentuje tvoj muz). Sice ho vidim potom aj o 17.00 este v aute, ale to fakt len v spicke (pred Vianocami), inak ma uz o cca 16.00 fajront. Niekde u Vas bude chyba, takato pracovna doba ako prezentujes ty je nerealna, skus sa na to doma spytat.

bubulacikkk
autor
30. júl 2016

@lienkafoj je to tak ako vravi miz a viem to preto lebo som tam bola snim ked mu to sef vravel

katarinamarkova
30. júl 2016

@bubulacikkk a ako presne mu to ten sef podal?
pracovna doba je od do?
alebo v rozmedzi od do, ako kedy, cca?
???
prepáč ale tiež neverím tvrdeniu, že má fixnú pracovnú dobu od 6-17tej, iba víkendy volné.....v ups to majú veru naozaj trošku inak zariadené.

bale1rinka
2. aug 2016

@bubulacikkk zmeniť prácu, a hneď. robiť ako MULA 72 hod na týž.a za.. ak som si dobre vyrátala cca690 v HRUBOM! otrok!

krystofkal
2. aug 2016

@petrad15 mal by sa ale ja som sa neraz stretla na pohovore s tým, že pokiaľ by som sa na plat neopýtala tak mi ho ani nepovedia a dozviem sa ho až na prvej výplatnej páske.

Strana
z5