Muž sa o mňa stará
cakam, druhe babatko a kedze je leto tak k nam prisli svokrovci aj so svagrinou na 2 tyzdne, kedze sme o jedno dieta prisli tak manzel sa o mna viac stara, ne je to "opicia" laska samozrejme mi da dychat 😁 ale stale mi vravieva ci nieco nepotrebujem a obskakuje ma 😁 ano niekedy mi to ide na nervy, aj som mu to ked sme boli sami povedala ;) ide o svagrinu ona berie mojho muza ako decko, ona sama má jedno dieta 6 rocne a ked vidi ako mi muz chce pomoct tak ma narazky ze "tehotenstvo nie je choroba, ze aj ona bola tehotna a jej muz ju neobskakoval. Tak to je pol roka co som tehotna, nastastie byva dost daleko, takze som jej povedala ze nemoze byt kazdy taky uzasny ako ona a vsetko zvladat. Co ma vsak "dorazilo" dnes ked mi povedala ked sme boli same v kuchyni, ze co uz na neho nezabudneme, ze je mrtve". Som myslela ze si robi srandu alebo ze to nemysli vazne ale nerobila. Ja viem, ze cas nevratim ale vzdy to bude vo mne ze co keby to bolo inak a o babatko by sme neprisli. Mozno aj preto ze sme o babatko prisli tiez ked som bola v siestom mesiaci. Ja som to nedala a vecer som plqkala, kde ma nasiel muz nema rad ked placem tak som nu povedala ze co sa stalo, objal ma a povedal mi ze rano sa s nou porozprava nakolko sa toto stalo okolo pol deviatej. Viem, mala som mu to povedat hned ale nemala som silu, trz tu tiez revem ako mala. To naozaj je problem ak sa muz stara o zenu, ona stale rozprava o tom ako to zvladla v tehotenstve a nikto jej nepomohol az na to ze malu nechavala vyplakat, a riesila uz aj nasu vychovu ale to sme stopli ze nech sa stara o svoje dieta a vychovu, tak problem s tym uz nie jenie je.
Preto netreba mať veľký dom. 🙂 A tie reči, že deti sa zahrajú. No nezahrajú sa. Budú sa neznášať. Píšem zo skúsenosti. Ale ak ich takto naučíš, že budú k vám chodiť na 2 týždne každý rok... ty budeš na prášky.
A oni nebyvaju na Slovensku ci preco prepana k vam ide byvat cela muzova rodina na 2tyzdne?
Jedna vec je, ze svagrina je uplne mimo, druha, ze takymto pozvanim si koledujete o problemy. Obzvlast ak ste si nikdy neboli blizke, povedala by som, ze teraz mam nariaden pokoj tak nech nechodi.
@loliki to s tým domom súhlasím to je nevýhoda 😁 vieš ja s tým nemám problém, som rada že sú tu ale švagriná by mohla dostať rozum. 🫣 Skúšali sme po dobrom, aj po zlom. Zo začiatku sa tvárila ako kamoška ale postupne sa pekne ukázala. Proti jej malej nemám naozaj nič, veď je to dieťa a nemôže za to ako sa k nej mama správa, aj mi jej je ľúto. stretávame sa cez sviatky a v lete. Volame cez messenger, klasika nie každý deň ale raz za týždeň to robíme aj s mojimi rodicmi. Malá chodi k babke a dedovi rada, lebo jej dovolia 🫣🫢 skoro všetko 😁
@elmivelmi a ty prečo hodnotíš autorku? Nechápem prečo sa v každej téme, kde človek hľadá pomoc,musí nájsť osoba, ktorá si musí kopnúť do autora... Autorka potrebuje pokoj a nie takéto blbé komenty
Autorka, je mi ľúto čím ste si s manželom prešli, úplne tomu rozumiem, ze manžel ta obskakuje, my si ničím podobným neprešli a manžel má vždy obskakoval, keď som tehotná, nič co bolo trosku náročnejšie mi nechcel dovoliť robiť, ale ak mám pravdu povedať, tak ma neskutočne štvalo, samozrejme som si robila po svojom, ale keď som nevládala, tak som o pomoc požiadala.... Ja s mojou povahou by som so svagrinou asi vyrazila dvere.... Držím palce nech všetko dobre dopadne a maličké sa v poriadku narodí ❤️🍀
Tu si myslím, že si švagrina vybíja nejaké komplexy, možno závidí ako sa o vás muž stará a o ňu sa nikto nestaral. Nepočúvajte ju, nestresujte sa. Ona mi príde ako typ človeka - hyena
Ženy ešte raz, prišli na dva týždne keďže minulý rok sme tam boli my. Stretávame sa väčšinou v lete, ideme my tam alebo oni sem. Švagriná je iná, áno to viem že sme rozdielne a proti jej malej nemám nič, veď je to dieťa a nemôže za to akú má mamu. To ide mimo mňa, nech si vychováva, je mi jej ľúto ale nikdy som jej nepovedala že je zlá mama alebo že by som jej dieťa zbila 🫣 sú tu na dva týždne ale berú malú na výlety, na zmrzlinu atď. Máme veľký dom, takže si na "hlavu nelezieme" ... Manžel sa stará lebo chce, nenutila som ho aby sa staral o mňa ... aj o malú sa vie postarať, na začiatku som 🤢 bolo mi neskutočne zle 🫣 len ona to vidí inak, keďže ona to mala bezproblémové... tak si myslí že každý to tak má 🙄
Nie ty si v poriadku,len ona nieje ,najviac jej kole oči že ju tak nikdo neobskakoval,čiže žiarli na to čo máš ty a ona nemala.manžela máš úžasného,odzbrojíš ju jedine tým,ak jej povieš či potrebuje pomôcť s niečim,či sa cíti dobre pretože tebe to tak nepríde že sa necíti emočne dobre🙂(keďže potrebuje rýpať)problem je v jej hlave,nie v tebe,ma niečo nespracovane
@mamusa123456789 ver mi, že aj ja 🫣 ja hovorím že mne to tehotenstvo "zahmlieva mozog" 🫣
Po tej hláške z karmov by som ju viac ani vidieť nechcela sa čudujem,že tvoj muž jej nevyčistil žalúdok a dovolil jej prísť k vám.
Velke plus je ze to su len 2 tyzdne v roku a to sa vydrzat da aj keby sa nedalo 😄
s manzelom ste zlati...kto to doma tak nema,tak ziarli a podrypuje...nedajte si zobrat to pekne,je to vzacne...ak nieco narusa vas pokojny svet,tak jednoducho odstrante rusive elementy...navyse,s takymi osobami rozumna diskusia nebude nikdy...a to s tou karmou-uz len za to by si zasluzila cez pysky...a ked ona by zbila dieta za rozbity pohar-tak kolko by bolo treba vyfliaskat ju za tie reci?...sorry,normalne ma ta picha rozculila...kde vobec tito ludia beru tu drzost???...
Ahoj, no tak na tomto prispevku ma zarazilo vela veci. Mas skveleho manzela, ja neviem preco je tvoja svagrina takato idiotka. Ja ju musim nazvat tak, lebo ja som sice sem tam plesla synovi na zadok najma ak mal hystericke amoky z nicoho nic, ale ze by som ho strieskala, za to, ze nahodou mu spadne z ruky pohar. To musi byt riadna terroristka. Vsak aj mne spadne sem-tam pohar alebo tanier z ruky. Strasne mi je luto jej dcerky.
Aj Vas, ze ste stratilo babatko. Drzim palce, tento raz bude vsetko v poriadku.
Povedala by som jej ze asi som si nasla lepsieho muza nez ona. Ked ten moj ma o mna zaujem a tiez o nase dieta ktore mas pod srdcom. A k tomu druhemu nepochopi pokial nezazije. To ako si vychovate dieta je vasa vec. Ona ma svoje moze si vychovavat.
Svagrina ziarli a je to necitliva,nestastna zena.
@alison11 ja si aj začínam myslieť a asi sa nebudem mýliť že keď sa narodí drobec tak len to začne ale ☝️ býva ďaleko takže tak skoro sem nepríde, na Vianoce sme už povedali že chceme byť sami keďže malý bude mať cca 2 mesiace 😉
@moncici7 ja keby že nie som tehotná tak okrem toho že jej vynadam aj si panáka dám 🫣😁 alebo lopatou po hlave 🫣
@poppy22 kde sa berú netuším 🫣 to by som aj ja rada vedela
@mira0611 tak zasa nejdeme rešpektujúcu výchovu stoj čo stoj, aj ja dvihnem hlas aj malá niekedy prestreli ale aby som bila dieťa za to že omylom mu padne pohár alebo niečo podobné to nie. Stači že jej malej niečo padne a to už je čo robíš? Čo nedavas pozor? Čo sú grambľava? Napr taký bicykel, jej mala sa nevie bez pomocných bicyklovať a naša vie. Tak jej mala dostala prednášku na to, že ako je možné že sesternica vie a ona nevie či je sprostá keď to nevie pochopiť. Tak mi jej bolo ľúto aj tá malá mala slzy na krajíčku ... To manželovi nedalo a povedal jej, že či si nepamätá že ona sa v 10tich skoro naučila 🫣😁 lebo sa bála pustiť 🫣
Svagrinej by mal niekto vstúpiť do svedomia... Dajte si trebárs hru na zajtra, ze každý môže povedať iba 10 viet. (bobrik za mlcanie🦨))) Ta si tie svoje vystriela už ráno? 😂 ved nech sa skludni, keď nebude všade a stále trusit svoje múdrosti, svet sa bude hýbať aj tak. Ona je taka razna baba, ako Bicianka z doliny....? nech skúsi byt introvert ako Ina z Nemocnice na kraji mesta... Tieto riaditeľky zemegule s mudrostami z Nového casu vedia dat pekne zabrat, co inak robí, ci jej sebavedomie neprameni z toho, ze trebárs riadi jadrovú elektraren
Tvoja švagriná je ťažký prípad. Múdra jak rádio. Vždy jej daj za blbé správanie papierovú medailu: Matka roka.
Ináč vieš, aký kľud by si mala doma bez nich? A nemuselo ti sem celé Slovensko vypisovať. Koľko ešte budú u vás? .. aby som vedela, dokedy bude táto téma aktuálna.
Dobre ste spravili najkrajšie Vianoce sú keď je pokoj a rodinka je po kope (vy 4ria),aj my sme po narodení druheho škrtli behačky k našim na štedrú večeru a k svokrovcom na Silvestrovský obed.Ten kľud z deťmi a manželom je na nezaplatenie.;)
@loliki do 22.7
😂👍
Aj ja som svojmu povedala že my sme nová rodina a stačíme si a aj si odýchneme keď chceme a enmusíme obskakovať druhých.
Tak to ma byt
Fuha, po takych reciach by som ju poprosila nech sa zbali.

@loliki máme veľký dom takže v pohode sa vojdeme o to nejde 🙂
@elmivelmi ja nehovorím že som lepšia preboha