Muž sa stretáva s inou ženou a nás zatajuje
Neviem sa s tým zmieriť. Včera v noci som našla mużovi spravy ako sa stretaval s inou zenou. V nasom aute, ze to niekde odstavili a ze mu ho chytila silno penis a niesla jeho nohavice. Celu noc som nespala, bol aj u nej. Povedal, ze bol aj s jej kamoskou lebo s nou byva v podnajme ze ona tam bola zo svojim frajerom a on s nou :( Tvari sa, ze nema mna ani nase 3 male deti. Ze za nou isiel lebo sme sa pohadali a ze s nou nic nemal. Len odniesli kamoske nohavice na diskoteku lebo sa jej roztrhli. Mne sa nechce tomu celemu verit. Strasne ma to boli. V minulosti uz tiez toto bolo a slubil ,ze skonci. Ale zistila som,ze ma aj pokec uz cez dva roky. Hovori , ze je to zavislost a nevie prestat. Kazdy den si s nou vypisuje. Ze ja mu mam pomoct. Ale ako? Uz som bola tolkokrat sklamana. A ked si predstavim , ze bola v nasom aute. A povedal, zekupil vacsie auto len aby mohol vozit kolegov.nas uplne zatajil.:( Ako by ste to rieisili?
@deti95060810 ale ak mal prachy kúpiť nove auto, tak asi až tak bez peňazí nebude. Aj tie slečny niečo stoja. A ak by aj robil živnostníka ani na tom súde nie sú padnuti na hlavu a je im jasne že nejaký príjem mat musí
Odpustiť sa dá všeličo ale nie opakovaná nevera a zatajovanie manželky a detí, len aby si mohol vrznúť niekde inde ako doma, tak pozbieraj posledné zvyšky hrdosti a pošli ho do zadku! Ty mu máš ako s čím pomôcť, s tým že je chorobný sukničkár?
@pribinak možno auto nekúpil za hotovosť, ale naše polemiky sú zbytočné. Vykašlala by som sa na neho, riešila by som seba a deti.
@elizabet173 hej zbytočne. Ona potrebuje hneď zajtra riešiť právne veci
@pribinak obávam sa, že viac rieši, ako mu pomôcť a ostať s ním a dúfa, že sa zmení☹
@elizabet173 Prečo by sa jej mali smiať a prečo by mala byť chudera? Chudák je on a tie milenky, ktoré vedeli o tom, že je ženatý.
Nečítam príspevky hore, len ti poviem, že by som tú ženu vyhľadala a povedala jej o vás. Ona je v tom zrejme nevinne, nevie, že má ženáča s deťmi. A muža nakopala do 🙈 a opustila ho. Nedoplatí sa na výživnom pri troch deťoch, tak mu treba.....
@katkati a prečo by sa jej nesmiali? Oni s ňou nič nemajú, vernosť jej sľúbil muž, nie oni. Čo tým ona dosiahne? Nič, iba sa strápni. Ako to rieši jej situáciu? Nijako. Bude jej verný? To sotva. Ešte môže od neho jednu vyfasovať, čo si to dovolila, ak je to totálny tĺk a podľa toho, čo píše, tak je.
@lenkamatkova tá žena nebola jedna, nepodviedol ju prvý krát a píše si s viacerými
Kde akoze bol na diskoteke ked je vsetko zavrete?🤣 posli ho do certa
@elizabet173 Ja si napríklad neviem predstaviť, aby som sa smiala niekomu, kto mi povie, že je podvádzaný.
Ja by som pomohla pobalit kufre a vypisat rozvodove papiere
@katkati neporovnávaj seba s niekým, kto nemá žiadne morálne zábrany. Stretáva sa s mužom v aute asi ti je jasné za akým účelom.
Podstatné ale je, že si tým autorka témy nijako nepomôže, ona má riešiť muža a nie jeho frajerky
@elizabet173 Napísala by som jej, nech si toho chudáka berie nastalo. Zlí a skazeni ľudia nech žijú spolu a slušným ľuďom nech dajú šancu na lepší život.

@elizabet173 presne. Jemu hanbu neurobí, tí čo ho poznajú dobre vedia sky je to chlap. Z toho by vyšla iba ona ako zúfalá chudera
Ona musí riešiť seba a deti, finančne sa zabezpečiť a vytĺcť z toho čo najviac pre seba a deti.
Lebo ak ho začne nejaká slečna cicat z peňazí, veľa jej pre deti nezostane
Raz tu nejaká kocka písala, že jej muž po rozvode, vybrakoval byt, ešte aj zvon do wc zobral.