icon

Muž stratil záujem o prácu po narodení dieťaťa

25. feb 2024

Zeny neverila som, ze tu niekedy budem pisat o svojom muzovi nuz stalo sa☹️Narodilo sa nam babo a muz si vzal pn kedze nemame bikohl kto by nam s malou pomohol plus ja nesoferujem. Tak ostal s bami doma trebalo s malou chldir k de nakupy ja na kontroly atd ved koniec koncov ai muz oddychne.Ked chcel nastupit do prace odrazu jeho swf oracu nemal kolegovia sa riztrusili po svete. To my nechceme nechceme sa zas delit ked mame doma zazemie ved naro sme boli aj v zahranici 10 rokov. Teraz ked pokracuje v pn nema daku snahu si hladat pracu vyhyba sa tej teme, nikde neposiela Cv a ja netusim co chce robit a dokedy chce byt doma kedze ledva vyzijeme ved par mesiacov jehonprijem minus.. Inak ako muz je vyborny stara sa o nalu navari pomoze akoze nemozem povedat krive aovo len z toho nevyzijeme. Neviem co mu je a ja sa az bojim otvarat tuto temu s nim ohladom prace lebo mimpovedal ze ho vyhanam z domu☹️☹️

Strana
z5
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
ruzovakrava
25. feb 2024

Či už je tvoj muž lenivec alebo má nejaké iné ťažkosti ktoré mu nedovolia pracovať, my vedieť nemáme odkiaľ. Ale tvoj postoj by mal zavážiť, buď nech pakuje do roboty a ak nemôže tak hádam nastúpiš ty, nie? Či idete žiť z lásky a soc. dávok? A nehnevaj sa ale aj ty máš laxný prístup ohľadom toho vodičáka, keď ho chcem a potrebujem tak ho spravím a hotovo, inštruktorovi za to platíš a ak sa správa ako debil tak si to vydiskutujem alebo odchádzam inam 🤷‍♀️ ale kto chce hľadá spôsoby, rovnako by ma s prepáčením šľaktrafil keby ma tlačili financie a obaja rodičia by sme sedeli doma pri jednom dojčati a ani za svet by sme sa nevedeli dohodnúť čo ideme robiť, či sa budeme vyhýbať problému a o mesiac jesť suché rožky. Si matka, vytras z otca svojho dieťaťa plán na zabezpečenie vášho živobytia alebo ak si si vzala nemakačenka, je to na tebe.

derdia
26. feb 2024

@eva233 to som ja ani netvrdila, ze z nich bude zena.
Tvrdim to na to, ked sa od synov a otcov nic nevyzaduje a oni si potom myslia, ze ked sa ozenia bude sa o nich starat miesto mamy manzelka.... A potom su zeny, ktore maju doma nie chlapa ale chlapca.

derdia
26. feb 2024

@stastnamanzelka tak tu uz ostava jedine dat na rit😂😂😂😂kedze ma doma chlapca a nie chlapa.

letmebe8
26. feb 2024

Autorka mna by len zaujimalo kolko mate s muzom rokov..... Lebo z tejto diskusie a z vasho vztahu ako ho tu popisujes mi pride ze ste obaja sami este deti.

eva233
26. feb 2024

@derdia aha tak to som nejako zle pochopila. S týmto úplne súhlasím... A poznám veľa takých 🙈

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
autor
26. feb 2024

@maminazosatnika lebo ja nezarabam tolko ako on zeby preto? Moj plat s jeho pripadnou materskou je smiesny

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
eva233
26. feb 2024

A od včera si sa s ním o tom už snažila rozprávať?

autor
26. feb 2024
autor
26. feb 2024

@eva233 Ano poslal tovotipis do jednej firmy kde surne hladaju cv ma dobre napriek tomu povedali, ze sa ozvu kebyze ano bo ktovie kedy

autor
26. feb 2024

Pardon zivotopis

Strana
z5