Muž ťahá svokru do všetkého a všade
Ahoj ako začať... som vydata z manzelom nemame idalny vztah stale je prec no bol teraz je mesiac doma ked dosiel 2 3 dni bolo dobre a potom to zacalo odmeranost neriesenie nicoho dali sme si slub ze sa budeme snazit obaja ale snazila som sa iba ja a napokon zacal riesit veci z matkou ktorej som uz raz vysvetlila ze nechcem aby mu pomahala ked ju o to poprosi no za mojim chrbtom riesia hypo. Na dom ci to v vyjde netusim nikto nic ani nedycha predomnou sa o tom nebavia iba co to zacujem ...za dalsie ked som sa pytala co ako pohovor tak nic ale ked jeho matka prisla vsetko jej povedal len ja hlupo sedela vedla a pocuvala mne nic nepovie iba nestaraj sa alebo ked nieco a spytam sa naco ti to bolo povie iba tak ... neviem co to je za cloveka nepoznam ho takego ani ja sa neviem ako zariadit z pracou ked doobeda je doma potom leti k mamicke a neskor za kamaratom pomahat na dom dalej on neriesi nic somnou co mam podla vas robit a nepiste porozpravat sa lebo som to akusa

@daganov hladam riesim ale tazko teraz ver mi rada by som pracovala a aspon vypadla z domu a nemyslela na zle alebo to co ma caka ked dojde domou