Muž uprednostňuje súrodencov pred deťmi
Co si myslite o tom keď muž uprednostňuje svojich súrodencov pred našimi deťmi. Ide o to že manžel má prácu a niekedy v rámci práce ide odviesť len nejaký tovar po okolí. Len na jedno miesto a potom hneď späť. Vždy s nim chce ísť nás 5 ročný syn. No vzal ho iba 1x. Pritom syn bud spi alebo sa hrá v aute, čiže neotravuje, veľmi miluje jazdu autom. Práve teraz ide manžel domov znova z takejto jazdy a ako som s nim telefonovala počula som hlas jeho sestry. Doteraz bral stále so sebou jeho brata s už zrazu aj sestru. Keď sa ho opýtam s kým ide povie ze sam. A potom keď príde povie ze bud zobral brata alebo sestru previesť sa. Neznášam ho za to. Pretože mňa vzal len 1x, a syna tiež. Je od rána do večera v práci. A keď ma voľnejšie tak trávi čas sk svojimi slobodným súrodencami. Je to podľa vás normálne? My sa mu aj nasilu môžme pchať do auta a povie ze s nim vtedy ide šéf... Nemáme vôbec zlý vzťah, no jednoducho s nami nikde nechce ísť. Ani na výlet nás nikde nechce vzat. Keď mu to ale navrhne niekto s jeho rodiny hneď sa nás pýta ci ideme na výlet..
Mám dosť z niektorých názorov, on bol chudáčik do dieťaťa dotlačený tak je v pohode nestarať sa a utekať k mamičke? Ešte ho tu budeme ľutovať? Keby aj to ona veľmi chcela, to dieťa tu je, je to jeho dieťa a tak sa treba k tomu postaviť. V krátkosti môj príbeh - som slobodná matka, syn bude mať 13 rokov. Nápad s dieťaťom vyšiel z jeho "otca", ja som mala 32 rokov tak som súhlasila lebo reči boli také ako budeme rodina a bla, bla, bla. Týždeň pred pôrodom som zistila, že s tým dieťaťom zostanem sama. Bol to pre mňa šok, no musela som to prijať, aj keď priznám, že ak by som mala vešteckú guľu, v ktorej by som videla, že nebudeme na to dvaja, nedám sa na to, pretože som si uvedomovala, že by to nebolo ľahké. A poviem vám, že teraz ako ide syn do puberty, je to ešte ťažšie ako som si myslela. Podľa niektorých komentárov, som mala asi syna napchať do hniezda záchrany, keďže ten nápad na dieťa nevyšiel z mojej hlavy. Ale nespravila som nič z toho, vychovávam ho sama, nemá otca ani v rodnom liste, nemám výživné, všetko je na mne. Proste tento autorkin chlap je nevyzretý a nezodpovedný exot.
Áno druhé chcel aj on veľmi
Necitala som vsetky komentare, ale ak som spravne pochopila, tak to sa tu vazne cela rodina idete potrhat, aby ste sa mohli vozit v aute, ked Tvoj muz rozvaza tovar? Nerozumiem, ze sa vobec rozculujes nad tym, ze muz neberie dieta rozvazat tovar. Ved je v praci, deti tam nemaju co robit. Ja by som svoje dieta ani nepustila, aby chodilo rozvazat tovar, nieto sa este rozculovat, ze preco ho nevzal.
Včera mi skoro odpálilo dekel. Minulú nedeľu som ho prosila ci by sme nešli s deťmi spolu na zmrzku. Ešte sme tento rok neboli a syn už dlho spomína zmrzlinu. Najbližšiu mame však 12km. Tak sme veľmi chceli ísť a on povedal ze to je ďaleko a ze sa mu nechce. Samozrejme išiel do rodičov, mamička mu dala 3 ruské zmrzliny, doniesol ich domov a 2 z toho zjedol on. Včera keď prišiel sa mi začal chváliť ze bol so sestrou cestou domov aj na zmrzke a ze bola taka super. No tak som spustila ze sa s ním doteraz nerozprávam a vidím na ňom ze si asi niečo začína uvedomovať. Ale toto bol taky tlak ze koniec.
Keď on kašle na vás, kašli aj ty naňho. Nevar mu, neper, nech si všetko rieši u mamičky a u sestry, možno si potom uvedomí, že niečo nie je ok.
Nechaj babo chlapovi a zober maleho na zmrzlinu. Ten maly 5 rocny bude mat z takeho fotra raz traumy. Raz bude hladat uznanie, povsimnutie, lasku, ktore mu vlastny foter ostentativne odmieta. Chudak chlapec, to babo si to zatial neuvedomuje, ale treba s tvojim muzom zatriast nech sa spamata.
Otrasny chlap, naozaj. Ja by som také tupelo vedľa seba nezniesla. S autorka tebe sa toez cudujem že toto trpíš. A vlastne čakáš na čo? Že sa jedného dna zobudí a bude z neho ukážkový otec a manžel? Ved zbaľ deti zober auto a chod s deťmi na zmrzku sama. Či to nezvládnes a len doma čakáš na zázrak?
Ja by som mu to dala pocítiť štýlom - nestaráš sa ty o nás, nebudem sa ja o teba. Nevariť mu, neprať mu, nežehliť, atď. Starať sa len o deti a venovať sa im na 100%. Keď sa bude pýtať prečo, tak jednoducho preto, že tam má maminku a sestru o ktoré sa stará, tak nech sa mu oni starostlivosťou tiež revanšujú a hotovo.
Mňa úplne fascinuje, ako otcovia, ktorí o deti pomaly nezakopnú, prvé čo povedia žene ak chce odijst, že môže, ale bez detí. Však rovno si mu mala povedať, že bez detí nepôjdeš, ale na striedavke budeš trvať. A aby si to v praxi vyskúšal, začnete budúci týždeň ty s babom či bez 3xdo týždňa chodiť poobede na... za ten čas má na starosti 5 ročného on.
a co ti brani teraz hned nastartovat motor zobrat syna, babetko nechat chlapovi a chodte vy dvaja na zmrzlinu
preco to nespravis ?
Kričať a vytmaviť nestačí. Veľa chlapov aj tak neverí, že žena urobí niečo radikálne. Nevar mu, neper, nestaraj sa. Venuj sa deťom - však môžete ísť na výlet, na zmrzku, zariaďte si deň bez neho. Ale nielen povinnosti aj radosti. Oplať mu to rovnakou mincou, ukáž, že teda s ním nerátaš, však on s tebou tiež nie, iba čo sa týka zabezpečenia jeho pohodlia. A ešte môže všetkým hovoriť, že má dve deti. A mysli na zadné dvierka, toto dlho nevydrží, resp. ty by si to nemala dlho vydržať kvôli deťom aj sebe.
Este prosim ta povedz, ze pri prvom dietati takyto nebol…preco mate dve deti? No zjavne ti uteka, nebavi ho byt s tebou ani s vlastnymi detmi. Keby raz nechal manzel placuce dieta, to by asi nerozchodil. Okamzite sa prestan onho starat, nulovy servis (taky mas aj od neho). Nech mu vari, perie, upratuje mamicka. A nech ti zaplati opatrovatelku, ked sa hodinu nie je ochotny postarat o dieta. Ked nezafunguje, posli ho do certa…
Joj toto je hrozne spravanie, este ti to povie, ze on bol na zmrzline a vlastne deti nevezme? A ani teba? No otras. Este ti to naschval povie, aby ta nasral. No divne spravanie.
To s tou zmrzlinou ma dorazilo, ja už začínam uvažovať, či tvoj chlap nie je čiastočne alebo úplne mentálne retardovaný, lebo aspoň trochu normálne zmýšľajúci chlap po tvojich rozhovoroch, by sa zariadil ináč, vám by nechal 2 ruské zmrzliny a sebe by si dal teda jednu a ak by zmenil názor - ísť na tú zmrzlinu hoci kvôli tomu, že by jeho sestra chcela ísť, tak by povedal, tak poďme všetci na tú zmrzku a zoberiem aj sestru - trebárs niečo takéto by som čakala od normálneho človeka. Prosím ťa zbav sa toho tupca, hlavne ak nebude mať záujem niečo vo vašom vzťahu naprávať, lebo tvoje deti budú pri ňom chúdence, aby vkuse vyčkávali otca, čo ich akože chcel, ale v realite na nich serie a teba si tiež extra neváži, na čo ti bude taký chlap? A ako ťa prijala jeho rodina? Ak náhodou je mamánek a matka mu dáva rozumy, alebo celá rodina, tak sa možno aj preto tak správa, ale viac sa prikláňam k tomu, že mu to extra nemyslí alebo je naopak vychcaný až moc a robí ti prieky, na takého sebeckého chlapa by som ja nemala nervy a kopla by som ho niekam...
Podla mna si vobec neuvedomuje, co robi zle. Musis sa s nim porozpravat. Nejhorsie je, ze tam ma single surodencov a matku ktora ho obskakuje. To je potom tazka debata ako ma byt normalny otec od rodiny. Pravda je, ze je to narocna uloha. Nezostava ti nic ine ako sa s nim porozpravat a povedat mu, ze potrebujes aby sa s tebou dohodol kedy vezme syna, vylety do mesta a spolocne straveny cas - a dodrzal to.
Tvoj muz nie je zly - je rozmaznany.
Prešiel rok. Zmenilo sa niečo ?
Podľa mňa niekoho má. Toto je veľmi nepravdepodobné čo popisujes.

Este odkaz na clanok
https://www.cas.sk/clanok/2801939/mate-pocit-ze...