icon

Muž uspáva mesačného syna pri televízori

swojska
12. feb 2013

muz pride z prace..ja som rada ze vypnem dam mu drobca na strazenie, pekne ho okupe a tak..potom snim ide na fitloptu..ako snazi sa,zapne si televizor a popritom ho uspava,,,ja mam nato strasne nervy, kvoli telke sme sa hadali uz davnejsie..on je proste typicky chlap co dojde unaveny z prace, zapne telku a pasivne relaxuje,,ja by som ju najradsej vyhodila von oknom...aj sme sa o tom bavili..ale on proste povedal ze nevie dve hodiny byt v tichu a kukat na maleho..tak si popritom pusti telku.mne to vadi kvoli dietatku, vsetci vieme ako skodlivy vplyv ma telka,,jeho kamosi sa mi smeju, ci som daka ezotericka...hlavne nexem aby v buducnosti to dopadlo tak ze budu nanu cucat obaja

mate aj vy doma muza telkomaniaka, co snim<?..inak tatino sa snazi, kupe, prebaluje, cez weekendy mi navari..len ta telka 🙄

Strana
z2
fidka79
Odpoveď bola odstránená
tinushka13
12. feb 2013

Fúha.. rôzne názory.. no z niektorých som teda riadne prekvapená a zaskočená. Ja som tiež drahému vravela, nech malú otočí tak aby nečumela na tú telku a blikajúce svetlo.. no ako čas letel a malá bola nervná.. tak sama som to porušila a sem tam ju natočí nech zazrie trochu blik sem - blik tam.. 😅 ono ju to zastaví v plakaní a jej hystérii a opäť ma vníma.. potom ju otočím opäť preč od TV.. nuž inak to nejde..
A inak.. bez telky by som neprežila 😀 😀 a nehanbím sa to priznať.. je to môj relax aspoň takto v noci... 😀 😀

digysa
13. feb 2013

@fidka79 Nie,nie...to som nechcela povedat. Ide o to, aby rodicia nezapli babatku TV a aby sa na nu pozeralo aj hodinu (lebo ho to bavi). Dieta sa moze hrat v pritomnosti TV (ale to su vacsinou uz tie, co vedia chodit, lozit a pod).
Ale posadit do kocika, ci sedacky a nechat ho pozerat TV, to by sa nemalo... malo by sa venovat inym cinnostiam.

Ja TV neodsudzujem, ja len regulujem dobu pozerania u deti. Vsetkeho vela skodi... 😵

traktor
13. feb 2013

mam 4 deti a vsetky ako malinke zaspavali v izbe, kde isiel televizor / nepozerali , ale poculi...nikdy nemali problem zaspat, vedeli rozlisit den a noc...nebol problem..dokonca tym, ze boli zvyknute na zvuk, nie na uplne ticho, tak sme okolo nich nemuseli chodit po spickach, aby sa nahodou nezobudili..pri viacerych detoch to ani nejde, aby bolo v dome ticho..dodnes maju vsetky deti dobry spanok, nic ich nerusi..môzem dokonca v izbe aj zaznut svetlo ak nieco potrebujem a ich to ani netrhne..napriek vsetkemu, moje deti nie su televizny maniaci, telku pozeraju fakt minimalne..

edita84
13. feb 2013

ja osobne v tom problém nevidím len nechápem prečo treba naučiť zaspávať takto, ja som to takto robila pri dcérke a poviem ti zo začiatku je to milé ale ked má dieťa tak 1,5 dva roky a nespí ti ešte ani o desiatej tak to je o nervy :/ jasne sa nám to zunovalo a naučili sme ju pekne samú zaspávať v posteli a odvtedy chodí spinkať okolo 8 večer. syn od narodenie večer zaspával sám, večer sme ho okupkali napapal sa a šup do postielky 🙂 a tak to je aj dodnes deti obriadime večer pozrú si rozprávku a manžel im ešte prečíta na dobrú noc rozprávočku (drobec zatial vypije mliečko v postielke) a potom zhasíname svetlo a deti do pol hidinky spinkajú 🙂

p.j.jacky
13. feb 2013

Ja som i´tiez tak malu uspavala pustila som si tv- panelak a malu natriasala na fitlopte .Ja na to nic zle nevidim,ved dieta nepozera na telku.A aspon sa ti nauci aj na cudzie hlasy.Naozaj nevidim na to nic zle.Bud rada ze ti dieta okupe a uspi,mohol by si sadnut na gauc ,vylozit nohy a ignorovat,ako to robi xxx chlapov.... 😉

digysa
13. feb 2013

To uspavanie pri telke sa da robit do doby, kedy to dieta este nevnima Televiziu ako taku...ale iba pocuje zvuk a vidi farebnu machulu. Akonahle dieta vidi psika, macicku a chape pojmy, tak tam je koniec. Moje deti by pri telke nezaspali...
Potrebuju ticho, tmu, pokoj, relax a pocuvaju potichucku rozpravku na CD 🙂

lujza123
13. feb 2013

Tiez niesom velky fanusik TV ..ani ju nemame...ale ked bola mala fakt ze malicka tak TV este v obyvacke tronila. V noci sa okolo 3 vzdy budila na kojenie a cucala aj hodinu...tak som si sadla na sedacku (kojit poleziacky nam nikdy neslo) mala sa prisala a ja som pozerala na nejaku stupidnu detektivku co zacinala vzdy o tej hodine...normalne som sa po mesiaci namotala a uz som sa kolkokrat na to nocne kojenie aj tesila 😀
Ale inac som odporca TV a myslim ze male deti pri nej nemaju co robit...mozno tak jednukratku rozpravku ked vonku cely den prsi alebo su chore a uz nevedia co od rozkose..ale inac nie
Predsa len je tam urcite ziarenie a vsetky vyskumy jednoznacne hovoria ze deti ktore travia v rannom veku vela casu pred TV zaostavaju v reci, nevedia sa dobre sustredit a hadam najhorsie je ze sa nevedia ani same zahrat..ziadna fantazia l
Som fakt stastna ze nic take doma nemame..uz je tomu skoro 3 roky ..stiahnem film/dokument a pozerame cez PC, spravy si precitam/pozriem na nete a aspon mi nic nevymyva mozog

Minule som u nasich pozerala a skoro som odpadla. Uz som zabudla ake braky tam pustaju ...najskor straaasne dolezite krimi spravy ze v japonsku vykradli obchod ( no nezaspim booze zlodeji v japonsku fakt podstatne) a potom daka farma ci farmar ci co kde vystupovali tie najprimitivnejsie kreatury ake mohli na SK vyhrabat..do toho samozrejme kazdych 10 min polhodinova reklama kde dookola ponukali lacne telefonovanie, pozicky, cistiace prasky a zradlo ktore prezentovali ako tie najdolezitejsie veci pre zivot...no hnus..fakt zlodej casu cela tv..namiesto hodinoveho filmu tam clovek stravi 4 hodiny pozeranim na chujovinu, v noci to vypne s pocitom ze ma to neobohatilo..skor okradlo, unavilo a znechutilo

Strana
z2