Muž vyčíta výdavky: Ako sa s tým vyrovnať?
Čaute som na MD.. muž robí od rána do večera. Zarobí aj sa narobí. Ja kupujem väčšinou veci ako potraviny, no míňa sa neskutočne.. chodím s krpatym kútiky ,ihriská aj platené zoo. Nechápem prečo mi muž vyčíta že míňam keď to robím všetko pre nás . Bojím sa aj pýtať peniaze. Vie mi tak hnusne aj povedať niekedy.mnapr že dám malému mobil len nech mám pokoj..hej od rána do rána sa starám ozaj nik mi nepomôže ale ..to vidí čo nemá..
@lucia147852 bolo, ale to už bolo riadne dávno, potom bolo obdobie, keď sa oplatil príspevok, lebo bol asi o 100 eur viac ako rodicak, ale teraz už sa príspevok neoplatí, ak teda zoberú rodičak, lebo človek príde o 200 eur mesačne, čo je nelogické.
Ja som sa vobec nevyjadrovala k tomu, či sa oplatí ísť do roboty, ale že žiadať o príspevok aby som v súčte bola v minuse 200 eur sa neoplatí.
To ze niekto zarobi neznamena ze si svoje peniaze necha oplieskat na somariny. Dat 80 eur len za nejake ihriska a kutiky je teda dost. Da sa byt aj bez toho
@natalka13 a aj očr🤣🤣🤣
Autorka moja skúsenosť je že chlap čo somre ako žena mina nezaraba dosť. Na druhej strane sú ženy čo s prehľadom predzubu 2000 na pitchoviny.
Kým nenapíšes viac, napríklad vás príjem a tvoje mesačne výdavky na detské kútiky ťažko radiť.
@katka700 pisala ze cca 20 eur tyzdenne na kutiky.
@ibatanecnica Otázka je či je jej odhad správny a či je to naozaj len 20 týždenne. Mesačne nech je to 80 čo nie je až tak veľa ale stále nevieme aké majú mesačne príjmy a výdavky.
Dobre zarábajúci chlap neznamená automaticky 5k mesačne, sú aj takí čo zarobia necelých 1500 a všade vypravaju že majú kráľovský plat 😂
@summer23456 a ešte k tomu najlepšie aj PN👌😉
@lienka.7 no presne a ak by sa dalo, aj ID🤣🤣🤣
@katka700 toto som aj ja zazila, jedna pani sirila ze jej muz "dobre zaraba" a potom vysvitlo ze jej muz je skladnik a ma zhruba taky plat ako pises 🤦😃
Uz sme sa dozvedeli zavratnu sumu manzelovej vyplaty a vek dietata? Autorka nereaguje?
@babulkomale nie nereaguje škoda
Manzelstvo a partnerstvo je o dohode. Ja som krpcovi kupila odražadlo a na tom sme sa premotali vsade. Take dieta ohuri aj neplatene ihrisko, fontanka v meste. Park. Ak s tym nesihlasi, ja by som mu pre pokoj vyhovela. Dolezite je aby ste si rozumeli a lubili sa. To dosiahnes kompromisom. Keby sa tebe nepacilo ze nieco robi, tiez by si chcela asi aby ti vyhovel. Aj ked teda tych 20e nie je vela. Jeho pohlad je asi iny. Skus byt šetrnejsia pre pokoj.

@ajka0207 nedá sa poberať oboje, ale môže si ponechať vyššiu dávku, teda rodičovský plus pracovať. Takze bude mat výplatu aj rodicak, ktorý môže použiť na jasle. Asi som to zle napísala. Ale kedysi to vraj bolo tak, že ak bolo dieťa v jasliach nemohla brat žena rodicak.