icon

Muž z légie - skúsenosti

mimiiix
12. aug 2021

Ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás máte manžela legionára respektíve či poznáte nejakého osobne… akí sú to ľudia a či je pravda, že légia “necháva na nich následky”. Ďakujem.

Strana
z2
lindusss2016
12. aug 2021

@mimiiix ja sice nemam, ale len pre istotu sa pytam, poznate sa, vsak? Nie je to virtualny legionar?

luciannka83
12. aug 2021

Podlana zavisi to od toho, cim si ten clovek presiel a aku ma povahu. Vseobecne vojaci niesu velmi vhodni partneri.

kubkovamama
12. aug 2021

@mimiiix dufam,ze sa nepytas kvoli tym virtualnym casanovom loviacich naivne zeny....

mattkapd
Autor odpoveď zmazal
mattkapd
Autor odpoveď zmazal
maja367
12. aug 2021

@mimiiix napíš mi ip

klip0
12. aug 2021

Muža nemám takeho ale jedného poznám a je veľmi dobry človek ako k svojej žene, tak aj k deťom a tak aj k okoliu. Ale to je podľa mňa skôr od človeka. V každom povolaní sú aj dobrí aj zlí ľudia

mimiiix
autor
12. aug 2021

Dievčatá, nebojte sa, nie je to žiaden virtuálny “akože vojak” 😃 Poznáme sa, no nakoľko okolie ma na legionárov upozorňuje, .. a v okolí takisto jedného mám a ten je totálny hajzel čo sa taký manželstva… pýtam sa na iné vaše skúsenosti

mb2021
Odpoveď bola odstránená
dollyzv
12. aug 2021

Poznám osobne čo bol vo francúzskej légií..už má manželku a malé dieťa..trávili sme spolu dosť času,aj intímne (samozrejme pred tým než sa dal dokopy so svojou už ženou 😁) a neprišiel mi nejaký dostrihany 🤷 jedine zo sna občas rozprával bludy 😂😂😂

klip0
12. aug 2021

@dollyzv Ktovie či nepoznáme toho istého keď vidím odkiaľ si 😅😅😅

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
ninusa221
12. aug 2021

Ja co poznam vojaka to k*kot🤷🏽‍♀️😎

dollyzv
12. aug 2021

@klip0 no neviem keď máš ba kraj 😂😂🤷

klip0
12. aug 2021

@dollyzv to je ale len momentálne, predtým tak ako ty 😅

dollyzv
12. aug 2021

@klip0 on není zo zv 😁😁

maja367
12. aug 2021

@prasiatko30 asi tak 👍

mapa
12. aug 2021

@mimiiix poznam... otazne je, ci by bol taky aj bez legie, alebo mu ta "dopomohla" k tomu, aky je... ale skratka: "cele zle!"

nikha2809
12. aug 2021

Ja jedného poznám,bol tam už dosť rokov dozadu,potom mu aj preplo,aj na psychiatrii chudák bol ale tam boli aj iné veci čo sa mu potom stali,zle čo s tým nemali súvis.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
mimiiix
autor
12. aug 2021

@mapa je fajn, každý je navonok fajn, kým ho človek nezažije za zatvorenými dverami…moj strach pochádza z myšlienok či to s ním skúsiť a nasťahovať sa, nie že budem mat gestapo na dennom poriadku, monokle a neviem čo všetko z počutia o mužoch z francúzskej légie mi hrozí 😂🤯

mimiiix
autor
12. aug 2021

@prasiatko30 😂😂😂

dollyzv
12. aug 2021

@mimiiix tak hádam najprv ho dobre spoznas a až potom riešiť sťahovanie nie?

savanna
12. aug 2021

@mimiiix tak ja si myslim, ze keby to v hlave nemal v poriadku, nejake naznaky by si uz videla aj pocas randenia. Ludia sice casto hovoria "na zaciatku bol uplne iny, citlivy, mily a potom sa zrazu uplne zmenil na nasilnika", ale malokedy to tak podla mna je. Naznaky su tam vzdy, len ich na zaciatku nechceme vidiet alebo ich zamerne prehliadame a ospravedlnujeme. Poriadne si ho vsimaj, ako reaguje v roznych situaciach, ako sa sprava k roznym ludom a sama uvidis, ci je v hlave vsetko v poriadku 😁.

mimiiix
autor
12. aug 2021

@savanna za tuto odpoved Vám dávam 10/10… 😁 Ďakujem veľmi pekne,máte pravdu

natalianatalka
12. aug 2021

@mimiiix ja som chodila s mužom,ktorý v légii odslúžil 10 rokov a musím povedať,že to je skvelý chlap. Mal to tam ťažké ale nemyslím,že to na ňom zanechalo následky...o francúzskej légií kolujú rôzne povedačky ale malo z toho je pravda a väčšinou ľudia,ktorí to šíria nikdy so žiadnym legionárom neprišli do styku...

mimiiix
autor
12. aug 2021

@natalianatalka ďakujem za odpoved a za takýto pohľad 🙂

ella_price
13. aug 2021

@mimiiix Sú to predsudky. Záleží od človeka. Poznám obyčajného vojaka, čo je tak premotivovaný, že kolegovi vynadal v reštaurácií kde pil len kofolu, že robí hanbu slovenskému národu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Potom je tu vojak, ktorý bol v Afganistane, vrátil sa a doteraz o tom nehovorí čo sa tam stalo, ale je to neskutočne dobrý chlap a k žene sa správa tak, že by jej nejedna závidela 🙂
Takže naozaj záleží, aký ten človek je.

sasha10
13. aug 2021

Poznám, má dokonca 2 deti takže so ženou prve v pohode ale možno prišla nejaký životná komplikácia a úplne mu bez urážky preplo... Nemôže spávať so ženou lebo pri ňom dýcha a tam kde bol to znamenalo že je pri ňom nepriateľ a v noci veľa krát zo spánku vyskočil a chcel si zabiť ženu... Kym prišiel na to že je to ona... Teraz musí spať aspoň na prízemí aby nikoho nepočul... V noci zo sna plače, kričí no hrozne je ho počuť v noci... Žena si musí dávať pozor pretože minimálne v spánku si myslí že je tam naspäť a dokázal by človeka aj zabiť z tých jeho spomienok... Inak v podstate ak ideme na oslavu tak sa tvári normálne, da sa s ním pokecat ale čo sa deje za dverami domu to je uz ine... Ale to asi závisí od spomienok čo si ten muž tam prežil, videl a ake to bude mať následky aj za pár rokov

monicatko20
13. aug 2021

@savanna dovolím si nesúhlasiť s tým, že toto správanie si všimne hneď na začiatku..mala som tú česť - smolu byť s takýmto človekom..a ver, že chlapík sa vyfarbil v plnej krásne až po skoro dvoch rokoch!Dovtedy to bol dokonalý partner, žiadne pochybnosti..a potom jak keby to bol úplne iný , mne cudzí človek..

@mimiiix ak chceš napíš mi súkromnú správu, môžem ti napísať moju skúsenosť..čo však neznamená, že človek o ktorom píšeš musí byť taký istý.. 🙏

Strana
z2