Muž z légie - skúsenosti
Ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás máte manžela legionára respektíve či poznáte nejakého osobne… akí sú to ľudia a či je pravda, že légia “necháva na nich následky”. Ďakujem.
Podlana zavisi to od toho, cim si ten clovek presiel a aku ma povahu. Vseobecne vojaci niesu velmi vhodni partneri.
@mimiiix dufam,ze sa nepytas kvoli tym virtualnym casanovom loviacich naivne zeny....
Muža nemám takeho ale jedného poznám a je veľmi dobry človek ako k svojej žene, tak aj k deťom a tak aj k okoliu. Ale to je podľa mňa skôr od človeka. V každom povolaní sú aj dobrí aj zlí ľudia
Dievčatá, nebojte sa, nie je to žiaden virtuálny “akože vojak” 😃 Poznáme sa, no nakoľko okolie ma na legionárov upozorňuje, .. a v okolí takisto jedného mám a ten je totálny hajzel čo sa taký manželstva… pýtam sa na iné vaše skúsenosti
Poznám osobne čo bol vo francúzskej légií..už má manželku a malé dieťa..trávili sme spolu dosť času,aj intímne (samozrejme pred tým než sa dal dokopy so svojou už ženou 😁) a neprišiel mi nejaký dostrihany 🤷 jedine zo sna občas rozprával bludy 😂😂😂
Ja co poznam vojaka to k*kot🤷🏽♀️😎
@prasiatko30 asi tak 👍
Ja jedného poznám,bol tam už dosť rokov dozadu,potom mu aj preplo,aj na psychiatrii chudák bol ale tam boli aj iné veci čo sa mu potom stali,zle čo s tým nemali súvis.
@prasiatko30 😂😂😂
@mimiiix tak ja si myslim, ze keby to v hlave nemal v poriadku, nejake naznaky by si uz videla aj pocas randenia. Ludia sice casto hovoria "na zaciatku bol uplne iny, citlivy, mily a potom sa zrazu uplne zmenil na nasilnika", ale malokedy to tak podla mna je. Naznaky su tam vzdy, len ich na zaciatku nechceme vidiet alebo ich zamerne prehliadame a ospravedlnujeme. Poriadne si ho vsimaj, ako reaguje v roznych situaciach, ako sa sprava k roznym ludom a sama uvidis, ci je v hlave vsetko v poriadku 😁.
@mimiiix ja som chodila s mužom,ktorý v légii odslúžil 10 rokov a musím povedať,že to je skvelý chlap. Mal to tam ťažké ale nemyslím,že to na ňom zanechalo následky...o francúzskej légií kolujú rôzne povedačky ale malo z toho je pravda a väčšinou ľudia,ktorí to šíria nikdy so žiadnym legionárom neprišli do styku...
@natalianatalka ďakujem za odpoved a za takýto pohľad 🙂
@mimiiix Sú to predsudky. Záleží od človeka. Poznám obyčajného vojaka, čo je tak premotivovaný, že kolegovi vynadal v reštaurácií kde pil len kofolu, že robí hanbu slovenskému národu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Potom je tu vojak, ktorý bol v Afganistane, vrátil sa a doteraz o tom nehovorí čo sa tam stalo, ale je to neskutočne dobrý chlap a k žene sa správa tak, že by jej nejedna závidela 🙂
Takže naozaj záleží, aký ten človek je.
Poznám, má dokonca 2 deti takže so ženou prve v pohode ale možno prišla nejaký životná komplikácia a úplne mu bez urážky preplo... Nemôže spávať so ženou lebo pri ňom dýcha a tam kde bol to znamenalo že je pri ňom nepriateľ a v noci veľa krát zo spánku vyskočil a chcel si zabiť ženu... Kym prišiel na to že je to ona... Teraz musí spať aspoň na prízemí aby nikoho nepočul... V noci zo sna plače, kričí no hrozne je ho počuť v noci... Žena si musí dávať pozor pretože minimálne v spánku si myslí že je tam naspäť a dokázal by človeka aj zabiť z tých jeho spomienok... Inak v podstate ak ideme na oslavu tak sa tvári normálne, da sa s ním pokecat ale čo sa deje za dverami domu to je uz ine... Ale to asi závisí od spomienok čo si ten muž tam prežil, videl a ake to bude mať následky aj za pár rokov
@savanna dovolím si nesúhlasiť s tým, že toto správanie si všimne hneď na začiatku..mala som tú česť - smolu byť s takýmto človekom..a ver, že chlapík sa vyfarbil v plnej krásne až po skoro dvoch rokoch!Dovtedy to bol dokonalý partner, žiadne pochybnosti..a potom jak keby to bol úplne iný , mne cudzí človek..
@mimiiix ak chceš napíš mi súkromnú správu, môžem ti napísať moju skúsenosť..čo však neznamená, že človek o ktorom píšeš musí byť taký istý.. 🙏

@mimiiix ja sice nemam, ale len pre istotu sa pytam, poznate sa, vsak? Nie je to virtualny legionar?