icon

Muž zo zahraničia

8. jún 2022

Je tu niekto, kto spoznal muža cez internet a dokonca je ten muž aktuálne v zahraničí? Nie som zástanca zoznamiek a aj toto sa stalo nahodou. Začalo to tým, že mi napísal muž, že hľadá doučovanie z francúzskeho jazyka. Iba pár drobností, nevidel moju fotku. Paradoxne, k francúzštine sme sa pomaly ani nedostali... Voláme si, píšeme si každý deň, nonstop, čo aj mňa samu prekvapuje, lebo na také príliš nie som. Videli sme sa iba cez kameru. Navrhol, že o 3 týždne príde na SK na mesiac, chce ma spoznať aj reálne. Sympatie sú dosť veľké a úprimne, trošku sa aj obavam, že sa naňho namotam a čo potom... :🙂zažil to niekto z vás?🙂 Mám 26 a on tiež.

Strana
z2
lija22
11. jún 2022

joj neber to tak. Nevadi, zivot ide dalej. A urcite hladaj, treba ist prilezitostiam v ustrety. Tentokrat to nevyslo, na buduce 😉

tykat
11. jún 2022

Tak bud rada ze ta nenamotaval pol roka. Pri takychto "romanovych" zaciatkoch to vacsinou tak byva.
A mam skor pocit ze na zoznamkach to je uz prebrate takze takyto namotavaci hladaju aj v inych vodach. Online doucovanie je na to vhodne, hned kontakt, hned komunikacia aj s kamerou...ani nerozmyslas lebo ved ponukas sluzby tak neodmietnes potencionalneho zakaznika. Z toho je ponaucenie, ked doucujes tak doucuj a nenechaj sa vtiahnut do osobnej debaty.
Btw zaplatil ti za doucko?

Strana
z2