Muž zrazu nechce druhé bábo
Ahojte zienky ,neviem ani ako mam vlastne zacat lebo som sa dostala do tazkej situacie a uz mi je normalne do placu.Mam 2,5rocneho synceka a s muzom sme sa rozhodli ze chceme dalsie babo no ja som to vedela uz skor ze chcem dalsie a nakoniec aj muz suhlasil s tym ze by sa k malemu hodil surodenec.Ani neviete ako som sa potesila predtym o tom nechcel ani pocut a teraz uz hej no a snazime sa uz mesiac a pol ked mi zrazu povedal ze nechce druhe babo ze pockajme rok atd..Ja to nechapem co sa stalo ani si neviete predstavit ako sa citim zle neviem co mam robit...proste zrazu zabije ze nie...co mam robit ☹ ☹ ☹
...urcite by som toto ale nenazvala TAZKOU situaciou.
V tazkej situacii su uplne iny ludia..
Ste mladi, zivot je dynamicky, dalsie dieta pride aj ked nie hned teraz a tu.
Uz to tu niekto pisal, nemala by byt priorita mat dieta hned, tu a teraz s dakym fixnym vekovym rozostupom na ukor niecoho/niekoho.
@lukassamel
toto je tazka situacia? ved ti jasne povedal, ze si chce oddychnut. Myslis, ze pre chlapa je to len tak 3 roky tahat domacnost z jedneho platu?
Zjavne sa do suhlasu len nechal dotlacit, aby bol klud. Je pre teba taky problem pockat rok a potom si znovu o tom pohovorit?
@lukassamel
mas 25, mas kopec casu, nestresuj zbytocne manzela..teste sa zo zivota
@mima4 niektore zeny v tomto veku uz maju pocit ze maju poslednu sancu na dieta 🙂
Este mate cas, nestresuj, venuj sa rodine, sebe, hladaj si ine zaujmy.. pride aj druhe ;) Podla mna suhlasil lebo si ho "prinutila" a chcel mat pokoj...
@lukassamel
1. moze mat znamost. vtedy sa muz moc nehrnie do dalsieho dietata (pokial to nie je obycajny sebecky tupec), lebo uz vidi svoju buducnost inde. nemieni si ju znicit dalsim zavazkom.
to u vas asi nie. ale byva aj toto pricinou.
2. alebo u vas asi skor - uvedomil si vyhody pomaly odrastajuceho dietata (vacsia samostatnost, vacsia mobilita rodiny, vacsia moznost venovat sa firme a teda jej rast na trhu, ...). a spomienka na stavy s bábätkom ho nenadchyna (nocny plac, vstavanie, tocenie sa okolo potrieb babatka, podrazdena manzelka - ved poznas, hormony...).
Som cakala kedy niekto vytiahne znaaamost :DDD ja si myslim, ze ide skor o ten bod dva... a su mladi... ja by som to nechala na prirodu, ked sa podari tak sa podari :D
ja som takto "riesila" tretie 😀 Brali sme sa muzom s tym, ze chceme tri deti. Ale...po dvoch proste prislo troska "vytriezvenie" 😀 z muzovej strany a nechcel ani pocut...ja som stale otravovala, ale on mal rozumne argumenty...a tak som sa toho prestala drzat ako kliest a tesila som sa z toho co mame - ved sme mali chlapceka a dievcatko co viac...🙂 No a zacali sme vybavovat hypoteku na vysnivany domcek, mala som nastupit do prace...o dva mesiace...no a SUP - prihlasilo sa tretie dieta 😀 Dva dni sme sa nerozpravali, co sme boli z toho taky vyhukani 😀. Dnes ma maly 8 mesiacov a hovorime si, ze proste tak to malo byt 😀 Skus na to prestat mysliet, a ono to pride samo, uvidis....Jednoducho to neries a uzivaj zivot. Vycisti sa ti hlava, aj muzovi a ked bude spravny cas, dietatko sa prihlasi. Drzim palce 🙂
@moonlight1210
preboha vsak nerobte z tych chlapov hned hovada, co utekaju za druhou.
@lukassamel vo svojom fotoblogu pises, ze ste sa s partnerom dohodli na druhom, ekd bude amt syn 4-5n rokov....asi s tym ratal a zrazu si ho nejak ukecala, ze uz podme na to.......ak ratal s rozdielom 4-5 rokov, tak co sa cudujes?
popravde, nas starsi nam dal tak zabrat, ze my sme si , teda halvne ja, entrufla skor ako po 5tich rokoch amt druhe, na druhom sme boli dohodnuti....ale bol to fakt zaberak a po 2 rokoch, ci 3och yb ma nan nik neukecal......no a druhy syn je este 100krat narocnejsi nez prvy, tak ekbyze sme teraz dohodnuti na 3tom (co chvalabohu nei sme)....tak ma neukeca uz nik.......a kludne moze mat pocit, ako psies, ze je unaveny a chce este pockat....... mas krasnu rodinu, skveleho muza a syna (aspon to tak opisujes)...tka si to nepokaz, elbo ty zrazu chces.......rok je nic.....myslim, ze kompromis sa da v tomto urobit......nepokaz si to....myslim to v dobrom🙂 uzivaj si to, co mas a budes mat este viac, ak budes trpezliva🙂
@sonula pracujeme obaja alw ocividne vies toho viacej ked si myslis ze taha domacnost len on
@lukassamel U nas to bolo opacne, vzdy som chcela iba dve deti a aj sme ich mali 🙂 Ked mal mladsi 3 roky a starsi skoro 6, zacal manzel nadhadzovat, ze co tak tretie... Nechcela som ani za svet, proste som sa na to necitila... Potom zacali reci typu, ale sak este jedno by sme mohli (nadej, ze to bude dcera 😉 ), ze potom uz bude stary ( mal 37)... A jeden krasny den sa vo mne cosi zlomilo, a tak som suhlasila... Vzdy sme zamiesili na prvy sup a zrazu 3 mesiace snazenia a nic... Ako na potvoru... A potom, ked som prestala kazdy druhy tyzden kupovat testy som akosi vycitila, ze som a jasne, dve ll tam boli 🙂 Takze mame tretieho junaka, moj muz asi nevie plodit baby, ale uz by som ho nedala za nic 😉 Takze mozno naozaj aj ten tvoj potrebuje cas, ako som ho potreboval ja. Mne to trvalo rok a pol, kym som prikyvla 🙂
S financiami nejaké problémy nebudú? ... že by ste to neutiahli? alebo nemáte malý byt alebo tak?
@lukassamel poviem ti moj pripad...som doma 3 roky s dietatkom, nic nerobim a muz robi ako kon.., druhe dieta chceme obaja a planovali sme , ze budeme skusat od jesene, lenze ja som nasla robotu a zacinam v oktobry, som stastna ako blcha a druhe tehotenstvo odkladam az na jesen 2017, muz je z toho mrzuty, ale mna zalial taky pocit slobody co som uz necitila 3 roky, nemyslim slobody ako partnerskej ale slobody existencnej i financnej a chcem si to chvilku uzit 🙂( i ked zacinam az v oktobry uz sa tesim) mozno i on je v podobnej situacii, nieco nove sa u vas udialo, v niecom novom nezacal podnikat? ci ma nejaky novy plan mozno , ciel ktory chce predtym splnit?
@modraslza praveze podnika uz dlho a ja u neho robim aj ked sa maly narodil tak som fungovala vo firme uplne v pohode mna len mrzi ze si tu kazda mysli ze som ho nutila do druheho dietata ale nieje to tak jednoducho ked o tom nechcel pocut tak som p tom nevravela sam s tym potom prisiel tak som bola nadsena niesom z tych bab co musi chlapa uhanat aby jej spravil co chce ..cize neviem co sa v nom zase udialo a on si uz splnil v podstate vsetko ale nejdem uz na neho tlacit lubim ho velmi a nestoji mi to za to aby sa to medzi nami pokazilo
@luna379 nie tamm je vsetko ok aj dom mame velky aj financie su ok
@lenocka80 dakujem uz to tak nejak neberem tragicky vcera som si to nechala ulezat v hlave a ked to ma prist tak to pride
@lukassamel mozno nema rad deti? nehovorim, ze nelubi vase dieta, len mozno je to ten typ co deti unho nehraju najdolezitejsiu rolu a vie si predstavit zivot bez deti ...teda mysli si, ze jedno staci, ale ja si myslim , ze ti casom vyhovie ak bude vidiet , ze ty po druhom tuzis..ale ja vas nepoznam , neviem aky mate vztah atd..aky mate vek obaja?
@lukassamel ved pockaj pol roka a skus mu potom naznacit ako dobre by vas syn vychadzal so surodencom atd..muz je jedinacik? ci ma surodencov?
@modraslza deti ma velmi rad ja mam 25 a on 33 a ma brata vztah mame super ...
@lukassamel jaj ty mas 25? haha tak prosim ta co riesis, ved je to super este mladost v plnom prude 🙂 ja som porodila prve v 29 a druhe este nemam 🙂 mate cas i ty i muz..vek 33 je pre muza top nechaj nech si ten rok uzije 😉
@lukassamel uzi si s chrobacikom, ja som sa ,,hnala,,tiez ako ty a teraz mi je luto, ze som nevenovala dostatok casu, priestoru jednemu po druhom. Ved si predstav 3r. dieta a babatko, ktoremu sa budes viac venovat?5-6r. uz sa skor pohra aj same, neublizi nechtiac babu... neponahlaj sa uzi si synceka a ten klud, ked uz bude rozumiet co nesmie...
@lukassamel necitala som diskusiu, ale za mna nevieme presne ako preziva on to, mat druhe dieta, nemusela si ho do toho ani tlacit, ale jednoducho si asi premyslel, ze drhe dieta nie je to co momentalne chce, aj to moze byt, vzdy je to lepsie takto, ako potom mat pocit, ze musi ist do situacie, ktoru nechce...zatial to nechajte tak, nerob z toho tragediu, lebo su ludia, ktori sa pri prilisnom naliehani zatnu....mate zatial jedno a je zdrave, niekto nema ani to...uzivajte si....
Ahoj.Ja som mala syna v 26 a druhé sme už nechceli.Nádherne sme si ho "vychutnali" a teraz ked je samostatný užívame si s manželom taký klud a pohodu ako nikdy 😀
Možno aj tvoj manžel túži mat konečne pokoj,ked je synček starší a samostatnejší,netlač nanho,a vychutnávaj si čo máš...
Dakujem baby
Ber to pozitivne. Ludia co nechcu deti alebo chcu malo deti ich mat nebudu a dalsia generacia bude generacia od rodicov co chceli mat deti resp. ich mali vela. Tomu sa hovori prirodzeny vyber.
@lukassamel Ahoj,to ze si to rozmyslel neznamena ze ho nechce nikdy.Mozno fakt potrebuje pauzu,trocha oddych.Uzivajte si spolu daj mu cas a uvidite.Pockaj kym pojde maly do skolky,ak este nechodi.Ak ta netlaci vek netlac na pilu.Chlapi to nemaju radi.Samozrejme su aj taki co ked zena zaveli tak jasne,ale niektori to potrebuju mat naplanovane,v hlave upratane.Neries a neplac mas jedno,druje pride ked obaja budete na to pripraveni.

@lukassamel hadam sa ti podari, zmenit jeho nazor, lebo je to smutne pre dietatko ak moze mat surodenca a jeden z rodicov nechce 😒