Můžu být bohatá?
Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹
@simca06022011 no jako jo no ale že se řiká, že štěstí i na blbce sedne - a múžeme tu dát hlasovat, esi sem blbec, žeja... 😎 , čili logika velí, že neskončim na těch 200 litrech, žeja... 😀
Hej, jak jsem klikala na upozornění, koutkem pravýho oka jsem zahlidla tému Prenájom bez vody, kolko máme platit? To bude taky Kva Kva Kva Kvalitka!!! Ale se mi k tomu nechce spátky proklikávat a hledat to. Bo já musim jít umejt ty flašky. Ňáké dobrovolnik?
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/podnajom-bez-vody-kolko-mam-platit/
Toto je to ono. Hele, jak to máte s Y/I? My máme vyjmenovaný slova... BFLMPSVZ - befeleme, pese se veze... By, být, bydlit, obyčej, dobytek... a končim... Každopádně teda, by mě zajímalo, jako jak to máte vy. Bo my BÝT máme jako existovat a BÍT jako mlátit.... Taky na konci sloves... Když to bylY samÝ babay, tak udělalY, spalY ale když už tam byl jeden chlap, tak udělalI, spalI. Nevim, jak se to řeší, když tam Byly samí baby ale jedna byla těhotná a čekala kluka. Asi pošlu dotaz na Ústav pro jazyk český
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto uz ozaj neeeeee 😀 😀 😀 vies co ked nevies ci zotriet posli mi ich ja zotrem a neboj moj vztah z mojim muzom nam to nenastrbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😅 😅 😅 😅
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pocit-a-priznaky-tehotenstva-negativny-test-s-menzesom/
A já si tady z otho podle někerejch dělám pudel, jo... MAJNGOT!!!!

@jabadaba TO URČITĚ!!! A nabalej se na tebe vyžírky, tipu rodina, kamošky ze školy a tak.. CHOFNO!!! Sama a do plnejch nebo do úplnýho pokakání! 😀