icon

Můžu být bohatá?

jfd
14. mar 2013

Ahoj mamičky. Mám taký problém... S přítelem jseme spolu 3 roky. Ani jeden z nás nemá nikde ani v širší rodině nějakýho bohatýho příbuznýho, po kterym by se mohlo dědit. Neustále se snažíme zbohatnout a nejde to. Dneska jsem si ale koupila na poště 3 žreby a nevim. Mám je setřít? Bojim se totiž, že nevyhraju. A zároveň se bojim, že vyhraju ale bude to taková pálka (žreby jsou na výhru až 200.000) že nás to s přítelem odloučí a taky se bojim, že by to mohlo narušit náš vztah. Nevím, co mám dělat. Poraďte. ☹

Strana
z7
jfd
autor
15. mar 2013

@jabadaba TO URČITĚ!!! A nabalej se na tebe vyžírky, tipu rodina, kamošky ze školy a tak.. CHOFNO!!! Sama a do plnejch nebo do úplnýho pokakání! 😀

zuzka444
15. mar 2013

@jfd ale ani.nic dajako som.sa naliala vodou heh a ledva sa hybem :D.ale inak.pohoda jahoda a ty?

jfd
autor
15. mar 2013

@simca06022011 no jako jo no ale že se řiká, že štěstí i na blbce sedne - a múžeme tu dát hlasovat, esi sem blbec, žeja... 😎 , čili logika velí, že neskončim na těch 200 litrech, žeja... 😀

jfd
autor
15. mar 2013

@zuzka444 ale jo. Já se teda nalivám Topvarem - páteční večírek v kompa jak malina. Ale už to vypinám, nekecám, a jdu umejvat flašky a uáááááááááááááá!!!!!!!!!! Zbalit zbytek krámů, uááááááááááááááá, bo se zajtra stěhuju

zuzka444
15. mar 2013

@jfd kam ze sa stahujes?...no pekne mne sa neste spat takze pohodicka inak.aj ja by si dala take pifko trebars aj nealko kedze alko nemozem :D

jfd
autor
15. mar 2013

@anelehka třeba se skamarádíme a budeme spolu chodit kávičkovat, život je jako bonboniéra, nikdy nevíš.... 😉

jfd
autor
15. mar 2013

@zuzka444 DOMÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!! Prchám vopcáť, nemám na to nerva... Proč nemužeš alko? Seš vyléčená nebo kojíš?

jfd
autor
15. mar 2013

Hej, jak jsem klikala na upozornění, koutkem pravýho oka jsem zahlidla tému Prenájom bez vody, kolko máme platit? To bude taky Kva Kva Kva Kvalitka!!! Ale se mi k tomu nechce spátky proklikávat a hledat to. Bo já musim jít umejt ty flašky. Ňáké dobrovolnik?

zuzka444
15. mar 2013

@jfd ne sak cakam babo heh 🙂..

jfd
autor
15. mar 2013

@zuzka444 Heh, aha, sem neto, ne. Nevěděla. Já si dávala ty dvě desinky tak 3x za tyden. Najedená, v rozmezí 3 hodin...

jfd
autor
15. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/podnajom-bez-vody-kolko-mam-platit/
Toto je to ono. Hele, jak to máte s Y/I? My máme vyjmenovaný slova... BFLMPSVZ - befeleme, pese se veze... By, být, bydlit, obyčej, dobytek... a končim... Každopádně teda, by mě zajímalo, jako jak to máte vy. Bo my BÝT máme jako existovat a BÍT jako mlátit.... Taky na konci sloves... Když to bylY samÝ babay, tak udělalY, spalY ale když už tam byl jeden chlap, tak udělalI, spalI. Nevim, jak se to řeší, když tam Byly samí baby ale jedna byla těhotná a čekala kluka. Asi pošlu dotaz na Ústav pro jazyk český

zuzka444
15. mar 2013

@jfd heh no pekne 🙂..

anelehka
15. mar 2013

@jfd rada,asi si vesela kopa,len sme asi daleko od seba 😀

jfd
autor
15. mar 2013

@anelehka
no, kdyby si mě právě viděla, asi by sis to nemylslea... Ja jsem v NR a ty?

lubenka131
15. mar 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto uz ozaj neeeeee 😀 😀 😀 vies co ked nevies ci zotriet posli mi ich ja zotrem a neboj moj vztah z mojim muzom nam to nenastrbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😅 😅 😅 😅

anelehka
15. mar 2013

@jfd Pezinok 😉

jfd
autor
15. mar 2013

@anelehka tak to je kósek, co by si sněhovou gulou dohodil. a.

jfd
autor
15. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pocit-a-priznaky-tehotenstva-negativny-test-s-menzesom/

A já si tady z otho podle někerejch dělám pudel, jo... MAJNGOT!!!!

jabadaba
16. mar 2013

@jfd preto treba mlcat a nevesat na nos nikomu nic. Ani plany vyhravat ani o pripadnej vyhre. 😀

cta
16. mar 2013

@jfd Husky, malamuti sú mohutnejší

Strana
z7