icon

Myslela som, že sa mi to nemôže stať

desdemona74
28. nov 2012

Prepacte, ale som jedna z tych, co si vytvorili nove konto, nakolko nechcem, aby to co tu chcem popisat bolo spajane s mojim original aktivnym uzivatelom..
Prosim, ak mi mozete nejako poradit, konstruktivne, tak mi prosim poradte, lebo ja som momentalne v totalne zlom stave.. Prave som zistila, ze ma moj mm, pravdepodobne nielen cez chat, podvadza.. 😢 😢 A to som myslela, ze je to muz ktory mi to nikdy neurobi.. Vazne..
Ide o to, ze mi nechal svoj mobil, na ktorom boli pravdepodobne nastavenia, ktore vsak zacal pouzivat az teraz, cez svoj mail.. netusim ako to funguje, ale skratka zacali sa mi na HTC objavovat tzv. talk spravy.. vcera mi nieco vyskocilo, ale namala som cas to citat, ale bola tam nejaka erotika a kedze som sa zlakla, ze sa jedna o nejaky virus, tak som to zavrela. Ale dnes opat a na zaklade toho co som citala, som nadobudla istotu, ze pise moj muz.. so zenou, ktora robi s nim na pracovisku. On robi v zahranici..
Neviem, kua, co mam robit..??? Mam chut zdvihnut a povedat mu to? alebo smirovat dalej, co sa bude diat?? som total na pokraji nervoveho zrutenia..
som na materskej, konci mi zakratko.. s mm sme to mali tazke, co sa tyka casu straveneho pocas mm, lebo bol velmi pracovne vytazeny.. takze ze by to bol nedostatok sexu?? co si kompenzuje?? on nie je z tych co potrebuju zvysovat ego.. 😕 ano a mala som aj iste zdravotne problemy, kvoli ktoym sme nie vzdy mohli.. ani chut niekedy nebola.. sama s malym.. rodina daleko.. priatelia tiez... ok.. mozno vyhovorky, mozno som skratka bola len unavena, mozno nieco horonalne nesedi.. ale kurnik.. toto??? 😢 😢 snazim sa hladat najskor chybu u mna, lebo isto je..
Co by ste robili? Mam mu to vytmavit cez telefon?? ci?

Strana
z8
maruska24
4. dec 2012

@desdemona74 tiež sa teším, že si to takto hrdinsky zvládla. ale...možno odpustíš, ale nezabudneš. a to je v konečnom dôsledku aj dobre, pretože budeš viac ostražitejšia na okolie, na seba, na muža, na všetko. všetky vieme, ako chlap dokáže žene zalepiť oči, keď mu prihára, ale ty už sama vieš, že máš v sebe veľa sily a ako /a či vôbec/ zachrániť rodinu. prajem tiež krásne sviatky.

Strana
z8