icon

Myslíte s,i že sa zmení?

10. feb 2022

Ahojte. Ťažko sa mi píše, neviem čo mám robiť, či tomu dať šancu a veriť alebo je to nikdy nekončiaci kolotoč utrpenia. Mám priateľa, chodili sme spolu 3 roky, z toho rok sme sa pokušali o bábätko. Vedela som o ňom , čo sa alkoholu týka že si dá s kamarátmi cez víkend , ako partia, nič výnimočné, no ako normálny mladí ľudia. Neriešila som to. Potom keď som zostala tehotná, prišiel bývať k nám lebo ja bývam len s ocom vo veľkom dome. Polku domu odkupil aby nám dali hypotéku, ktorú sme brali na to aby sme si dom mohli prerobiť a vyplatiť moju rodinu. Vsetko bolo fajn prvých 11 mesiacov a potom som si postupne začala všímať že je divný ale keďže má aj cukrovku tak som to pripisovala tomu. Divný v zmysle že veľa spal, mal kŕče do nôh, bol ako keby oťapeny. Potom postupne som začala nachadzat fľaše. Hneď som sa ho na to opýtala a vraj to tu nechavaju robotníci ktorý nám prerabaju. Zhltla som mu to až kým som ho jedného pekného dňa neprichyrila. Začali sľubu, že on už piť nebude. Odvtedy pije skoro každý deň ale vždy mi sľúbi že nebude. Už neviem čo mám robiť .ale vidím že to chce riešiť , berie lieky na zníženie chuti na alkohol.

Strana
z2
sense
11. feb 2022

Autorka nie nezmení sa ani keď mu das ultimátum, pretože ak si neváži svoj život sám a nechce sa kvôli sebe zmeniť, tak ho nezmení ani ultimátum. A myslím ze bol vždy taký len ružové okuliare už vybledli

aandrea9
11. feb 2022

@sense vďaka,už mi to tu ktosi objasnil. Mala som kolegu nortona, z toho pachol aceton🤷‍♀️

autor
11. feb 2022

@luccija zatiaľ sa našťastie snaží, ako má tie lieky tak nepije. Aspoň teda nevidím na ňom, ani necítim. Dufam že to tak ostane, ružové okuliare už veru nemám. Ale hovoril že mi si uvedomil že nás nechce stratiť mňa a malého.

misina36
11. feb 2022

Vyser sa nanho. Seba a dieta ratuj. Alkoholik nech si poradi sam

Strana
z2