Nahé fotky v priateľovom telefóne
Ahojte..
Chcela by som sa opytat. S frajerom sme spolu cca 5 mesiacov a pred nejakým mesiacom mi ukazoval v telefone fotku a vsimla som si,že tam ma uloženú nejaku náhodnú cudziu modelku v spodnom prádle,screenshotnutu,ked som sa ho to opýtala tak mi povedal že to posielal kamarátom,lebo to majú radi a nijak mi tým nechcel ublizit ani si neuvedomil že by mi to mohlo ublizit. Lenže ja to mám stále v hlave a neviem sa cez to preniest,tiez si myslím že to asi bola výhovorka a nerozumiem prečo niečo take robí,ci mu nestačím alebo je nejaký prelietavý.. Mám mať o tom pochybnosti alebo ako to brať?
Ja si myslim ze kazdy zdravy chlap sa obzrie po mladej pekne zene preto si stoho nerob nic ked len tak to kamarátovi posielal tak mu ver a nepodozrievaj
@katkami123 toto bol najubohejsi prispevok aky som tu cital posledny tyzden
muzi si zvyknu take posielat mojmu muzovi kamarati tiez take zvyknu poslat
@teleskop
Prečo píšeš v mužskom rode o sebe, keď máš žensky profil? 🙂 vidíš, na ten úbohý príspevok mi dalo už 45 ľudí za pravdu 🙂 ale chápem, treba trochu vodu mútiť. Ja som tému nezaložila, ale autorka sa tu trapi nad jednou fotkou, pomôž jej 😉 mna si všímať vôbec nemusíš, 98% príspevkov je tu v duchu aký som napísala ja autorke.
@katkami123 tak to mi vyfrkla voda z nosa ako som pisal, takze dalo ti 45 zakomplexovanych bezduchych chudier za pravdu, jaj nech zije svet lajkov a ludia co podla toho utvrdzuju svoju hodnotu

myslim si ze tvoj hnev je uplne opravneny, to ze na modrom koniku su zeny ktore toto nepokladaju za problem len ukazuje stav zeny na slovensku... pravdivy stav, vyprdnut dieta, oprat ozehlit rozkrocit nohy a drzat hubu....Samozrejme ze sa to moze dotknut tvojho ega, neviem si predstavit akoby sme obaja s manzelom reagovali keby jeden druhemu najdeme taketo fotky v telefone, urcite to nie je standard zdraveho vztahu, a to mozem povedat ze mi dvaja si dost verime e nie sme na seba nejak extra ziarlivi v porovnani s priemerom. Preco sa ho nespytas co to bolo?
@teleskop
Prečo píše žensky nick v mužskom rode? Neodpísal/a si mi. Potom píšeš, ze máš manžela. Schizofrénia? A to čo za vodu ti frka z nosa? 🤣 tam je skôr niečo iné ako voda.
No vidíš, ja som zatiaľ nič primitívnejšie necitala, keď už ideš komentovať úroveň niekoho komentarov, nemôžeš potom klesať na úplne dno a urážať tu zeny na “bezduché chudery, ktoré vyprdnu dieťa” a pritom to hrať na inteligenta/inteligentnú (neviem čo ty si za pohlavie) lebo ti to nikto nezožerie, kedže je to to najprimitivnejšie, čo som doteraz na celom koňovi ako tu som čítala. Iba, žeby to bol cieľ? Vypustiť paru na diskusnom fóre?
A tie bezduché chudery a teda ja spolu s nimi, mame určite omnoho väčšie sebavedomie ako autorka, šťastných manželov s ktorymi sa nežerieme pre blbosti akou je jedna fotka v telefóne a nepotrebujeme vytvárať puberťacke žiarlivostné scény ako nejaká kotkodák. Čiže ja som úplne šťastná, že patrím do tejto kategórie a ty kľudne sleduj svojho partnera/ku za každým rohom a nainštaluj mu aj kamery do prace a zožieraj sa nad každým pohľadom na ulici a reklame, ktorá vybehne v telke na podprsenku a urob z toho scénu hodnú aj konca sveta. Lebo toto je recept asi “sebavedomej” ženy na šťastne spolunažívanie.
Ako pokiaľ to nebola nejaká kočka od vedľa, ale fakt nejaká modelka, tak by som si z toho ťažkú hlavu nerobila, fakt ako, toto ťa podľa mňa trápiť nemusí. Podaktorí chlapi si takéto obrázky proste posielajú
hlavu hore. uvedom si, ze si dolezita taka, aka si.
toto, co robis, je nechat svoju hodnotu urcovat niekomu druhemu. hlupe myslienky typu: ze ked robi to a to, tak mu ja nestojim za to. krenkovat sa myslienkami, nie som asi dost dobra a bla-bla-bla.
otoc si to - tak mi on nestoji za to.
toto by mal tvoj partner vnimat. ze si s nim, lebo ho lubis a chces s nim byt. lebo ho povazujes za Muza. lebo pre teba je ten jeden a v tvojich ociach je clovekom s chybami i kladmi, ale stale vazeny. pri tebe moze byt sebou.
ale o toto vsetko pokojne moze prist, ak si to nedokaze vazit a vymeni to za pochybnu predstavu stastia, pre trochu adrenalinu z tajnych veci. alebo za zle chovanie k tebe.
lebo tak ako mu to davas, tak mu to aj vezmes a ponuknes niekomu, kto si to zasluzi viac.
ked toto vie, tak ma svoje chyby a robi hluposti, ako ich robime kazdy. ale ma hranice. vie, kam zajst nechce. co riskovat uz nechce.
takze neries fotky v mobile. to nie je priorita. odstranenim tohto dosiahnes len odstranenie jednej veci. dalsich sto moze byt pred tebou.
vaz si seba a daj mu to najavo. to v celku spolahlivo odstrani vacsinu veci. aj tych, o ktorych este ani nevies. a uz sa ani nedozvies. zbavi sa ich radsej aj sam.
@teleskop "to ze na modrom koniku su zeny ktore toto nepokladaju za problem len ukazuje stav zeny na slovensku... pravdivy stav, vyprdnut dieta, oprat ozehlit rozkrocit nohy a drzat hubu..."
skor vypoveda o tom, ze za zaklad vztahu povazujes vernost. nie uctu.
pritom vernost muza (kedze vernost je rozhodnutie, nie povinnost) vyplyva prave z miery jeho ucty k zene (a opacne, miera ucty k muzovi podmienuje mieru vernosti u zeny).
cim nizsia ucta, tym bezstarostnejsie ta podvedie, ani ho to netrapi. max sa trapi, aby nemusel riesit neprijemnosti (hadky, vycitky, rozvod), ak na to nahodou prides. ale ty osobne a tvoje pocity su mu vies kde.
miera vernosti neurcuje mieru ucty k zene, ale presne naopak. mnohe zeny si to mylia a chybne podla toho jednaju.
potom su presne ako ty - myslia si, ze ak nemaju muza pod kontrolou a neriesia za horuca kazdy mozny prehresok, tak su nuly, co vsetko prepacia, len rodia deti a drzia hubu.
a skoncia podvedene ovela skor ako tie, co neriesia kazdu hlupost za horuca.
@moonlight1210 ja len že tvoje príspevky mám veľmi rada, dobre sa čítajú a máš neskutočnú pravdu a skvelé pohľady na život 🙂
Pošlem ti, koľko fotiek nahých modeliek ma v telefóne môj muž? Už by som asi na rozvod mala dat... 🙊🙊😅😅😅