icon

Náhle trápenie

1. feb 2022

Och zienky potrebujem to dat zo seba.okolo toho covidu a karanteny som dostala taky chaos ze neviem ci som sa dostala ja do problemov ale asi niekoho dostanem ja.. so synom som bola od 18.1 v karantene.syn uz je ok.ked nam volala z hygieny co a ako ohladom neho tak sa ma pytala ci chcem ist na pcr test aj ked som ockovana2x ze budemmat istotu a ze sak ja aj tak nemusim dodrziavat karantenu ked nemam priznaky...tie prisli v ten den vecer bolest hlavy pozit antigen...tak som som volala obvodnej a sestticka mi povedala co riesim to moze byt aj chripka a ze ked som ockovana nemusim byt v karantene ak nemam teda noake priznaky.kedze som mala cely tyzden som bola doma v karantene v sobotu som isla na ten pcr kt.bol pozit.myslelasom sobjednany.vysledok pozit.

Strana
z2
autor
1. feb 2022

@mamula20 s tym mam tiez skusenost.neberu neberu volam o pol7 o 7 rano neberu volam doobedu cez obed poobede neberu a ked naaaahodou zdvihne poviete co a ako povie zavolajte neskor

jaass
1. feb 2022

@akbara77 pokiaľ viem, ľudia majú ústa. Prosím aby si bola kludna a vyjadrovala sa slušne 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
1. feb 2022

@alenaxxx 21.1 ma uz bolela hlava ale antigen.negat..24.1 volali z hygieny rano. nic mi nebolo aj tak som sa nahlasila na pcr.vecer 24.1 znova bolest hlavy.pridal sa upchaty nos a v noci skrabanie v krku.na druhy den ked som sa testovala 2kolajnice jasne

autor
1. feb 2022

@mamula20 takeho maju pediatra moje deti.co som rada.ale moja obvodna...kazdeho posiela na psychiatriu lebo kazdy si vymysla chorobu a lieci len vitaminmi ..prestupila som ale kam? Ked nikde neberu lebo vsade plnka

vlucifuk
1. feb 2022

Ja som bola včera v práci testovaná-negatívna. Mala som ale pozitivnych kolegov i klienti sa ozvali. V noci zimnica, dnes ráno teplota, domáci antigén stále negativny, i keď ja tam ducha vidím, ale príznaky sú. Deti som už neposlala do školy, ja som sa objednala na PCR, ktorý mám zajtra. K lekárke som sa na dvadsiatykrát dovolala, ako trikrát očkovaná mám karanténu 5 dní od robeného PCR, teda do utorka. Budeme sedieť doma dovtedy a čakať, ako zareagujú deti a muž, ktorý ale bude pracovať. Ja len rozmýšľam, či mám ísť na PN, či nebudem veľmi finančne stratová, či radšej dovolenku čerpať, zasa mi bude chýbať v lete...Hmm...

lienka.7
1. feb 2022

Ja neviem ci ty žiješ na Marse alebo kde kks 👎👎👎 píšeš ze si tehotná k tomu ešte. Tak snáď si nebehala po gynde a nenakazila aj iné!!!
Aspon tolko chochmesu maj, ze tam zavolaj ze ako pozitívna si napriek tomu behala kade tade, aby obvolali ostatne tehulky. Fakt nemám slov 👎👎👎

aliaray1
1. feb 2022

Ahoj, podla mna uz netreba panikarit a ani sa zbytocne tryznit a prosim nenadavaj si. Spravila si chybu ale zas nezacne sa kvoli tomu krutit zemegula naopak 😉. Ak si mala stanovenu karantenu, resp. dosla sms s pozitivnym vysledkom bola si povinna ostat doma. Zas ale
to neznamena, ze ti kazdu chvilu zaklope na dvere policia, ani rychla rota chip a dayla ci nasho uja Mikiho...sak si neletela do Karibiku.
Staci pouzit sedliacky rozum na buduce, a uz sa netrap 🤗. V opatreniach sa fakt clovek straca 🤦‍♀️🤷‍♀️.

Ako to riesime doma:
Akonahle mam v domacnosti pozitivnu osobu, tak v dobro vsetkych volam nczi ako blizky kontakt alebo poprosim pozitivneho nech ma nezabudne hygiene nahlasit.
K tej infekcnosti...je to indi vindi a trva rozne dlho...podla naloze. Vakcina neznamena, ze to urcite nedostanem, ale mam nizsiu sancu a nizsiu sancu na tazky priebeh (ak sa vytvorili protilatky, ja mam z krvi po 2. davke pfizer viac ako 150 co je vysoke, a po tretej som si nemerala, som v 3.trimestri).

Po dalsie raz ked ma navyse chytia priznaky, vyplnim si na korona.gov online formular na pcr test a oznamim to len obvodakovi, nasledne aj vysledok a nikam nejdem (iba vencit). Do potravin a pod.mozem ist, ale nesla by som. Ak si pozit a zavolas im naspat, mozno ti povedia aj na kolko % si este infekcna (kamoske vraveli). Ak by som si spravila antigen a som +, ja osobne neleziem nikam a nedajboz po lekaroch a este gynda kam chodia aj rizikovo tehotne zeny - vedela si, ze mozes byt + a aj tak si sla 🤷‍♀️.

Cakas babatko, gratulujem ♥️😁. A ak to nebolo akutne, na buduce na ambulancie pls nechod. Ak mas cosi akutne, na to sluzia urgenty/pohotovosti ktorym hlasis, ze mas (podozrenie na) covid, oni robia testy a osetria ta, len zvysia svoju ochranu, no neodmietnu nikoho.

Krasny dnik 🤗

autor
1. feb 2022

Poslala som muza kupit antigen.nedalo mi to.aa viete co? Je nagativny 🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
alenaxxx
1. feb 2022

Tak budte v pohode ked ste tych 5 dni po prvych priznakoch ostali doma..a hlavne ked priznaky ustupili, karantena vam podla mna skoncila v nedelu..teraz ked ma niekto priznaky, tak sa nepocita karantena od vysledku testu - hlavne z dovodu, ze sa dlhsie caka na test aj na vysledok..tak budte v pohode, zbytocne sa trapite

jjanulienka
1. feb 2022

Akoze fakt nechápem čo riešite🤦‍♀️Pozitívni môže ísť do obchodu tam nemôže nikoho nakaziť??? Bože niektorí sú už fakt padnuty na hlavu z celej korony🤦‍♀️
Mala si respirátor, pani doktorka sa môže nakaziť hocikde🤷🏽‍♀️

Strana
z2