icon

Nahnevala sa moja kamáratka oprávnene?

5. jún 2022

Ahojte,
neviem, co si mam o tom mysliet, ale kamoska ma zacala ignorovat. Neozyva sa, neodpisuje a to preto, lebo jej deticky (3 rocny a 7 mesacna) soplili a silno kaslu uz vyse mesiac a nevedia preco, a chceli k nam prist, a ja som povedala, ze radsej nie, lebo sme sa chystali na ockovanie. Ale aj keby sme sa nechystali na ockovanie, tak pravdepodobne by som ich tiez radsej nezavolala, ked maju sople a kaslu uz vyse mesiac. Nikto nevie, preco kaslu, preco soplia, ale uz to trva nejaky ten cas.

A teraz som sa pytala, ako sa maju, atd, a ani neodpisala.... Neberie mi telefon.... 🙄

Urobila som to zle? Mala som ich pozvat? Ale syn mi je dolezitejsi..........

barus26
5. jún 2022

určite si neurobila zle. Je to úplne normálne a prirodzené, že si odmietla stretnutie a teda kamoška by to mala pochopiť.. Neboj, kamoška sa odrazí a ak nie tak za to nestála 🙂

tosomja
5. jún 2022

Urobila so podľa svojho uváženia a ona by to mala rešpektovať.
No zase mesiac kašľať a soplit môžu z alergie.
Ona vychladne a ozve sa.

jana_eyre_2
5. jún 2022

Z môjho pohľadu si nič zle neurobila, mám deti ktoré často soplia a kašľu, sú alergici, astmatici.. ale sama ľudí upozorňujem ako to je, neurazam sa ak sa nám pre istotu niekto vyhne a už tobôž nie ak potrebuje ísť na očkovanie.. keď sú moje deti choré tak sa ľuďom vyhýbam a bolo to tak vždy..

naozaj nerozumiem ako niekto po 2r kovidu kde sa stále omielalo aké dôležité je dávať si pozor sa urazí na to že si dávaš pozor a chces sa vyhnúť prípadnej chorobe..

Ak by sa mi kamoška dlhšie neozvala, tak by som jej úprimne napísala čo si o jej správaní myslím a tým by to premna haslo..

mogaa
5. jún 2022

A prečo si myslíš že v nedeľu ráno sedí pri telefone a čaká kým sa jej ozveš?

1gramofon
5. jún 2022

Ak ju vie toto uraziť, tak časom sa nebude mať veľmi s kým rozprávať a to buď jej, alebo manželovi dôjde po nejakej dobe, že asi je problém niekde inde a nie všade naokolo

elizabet173
5. jún 2022

nie, neurobila si zle, nechala by som to teraz tak, spýtala si sa, ako sa majú, ak odpovie, odpovie, ak sa na takéto niečo urazila, nie je to kamoška.

bashee
5. jún 2022

Nie neurobila si zle. Urobila si super. K nam takto na drzovku bez ohlsenia prisiel chory svokor s chorym 2 rocnym (ano ma mladu zenu, druhykrat zenaty) a ja som penila. Ked sme mu povedali, ze sa to nehodi a ma ist domov, tak mi drzo odvetil ze sak sa nebudeme bozkavat. Narodeninovu oslavu sme kvoli chorobe mojho muza museli posuvat potom. Dost ma to nasralo, no nabuduce uz urobim poriadky. Vsetko obcerstvenie bolo objednane na velku rodinnu oslavu a on nam len odkazal ze nech ju zrusime. Ludia su hulvati.

thoughtfulweirdo
5. jún 2022

A prečo myslíš, že je urazená? Ja teda tiež veľakrát "ignorujem" telefonát a správu, lebo nie je zrovna vhodný čas. A niekedy trvá aj pár dní, kým ten čas je. Radšej sa ozvem, až keď môžem v kľude odpísať alebo hovoriť, a nie len na pol pozornosti pomedzi povinnosti a potom z toho človek nič nemá 🤷🏻‍♀️ a teda 90% kamošiek-mamiciek funguje rovnako a nikto sa na to nejeduje.

autor
5. jún 2022

Dakujem za odpovede. No, ona ma uz ignoruje cca tyzden. 🙄

bloger
5. jún 2022

Ak je normálna tak pochopí. Ona by tiež takto neriskovala.

luccija
5. jún 2022

Každý vidí iba seba žiadna tolerancia.Urazila sa, ale povedala si to právom

loginexistuje
5. jún 2022

tak mozno sa jej len nechce vypisovat na tvoje otazky o ich zdravotnom stave daj jej cas ked sa daju zdravotne dokopy mozno sa ozve sama

meriene
5. jún 2022

u nas s kamoskou je toto uplne normalne, ze ked niektore nase dieta ma aj ked najmensi naznak choroby , tak stretnutie odlozime .. a to nie sme kazdodenne kamaratky ! ved nechceme ohrozit ani jedna nase deti a ani seba samych 🙂 uplne chapeme stavy, ked nemozme

svetlonos
5. jún 2022

Chodievala som do dvoch rodin opatrovat deti 4x v mesiaci na pol dna od kedy mal nas maly asi pol roka. VZDY mi tie mamy povedali, ak noli deti chore aby som sa sama rozhodla, ci pridem. Prave koli ockovaniam mojho maleho. Vacsinou som odmietala vtedy a nikdy sa neurazili. Ak sa preto kamarstka urazila, nieje to kamaratka.