Najhlúpejšia hádka
Baby napiste mi, na com sprostom ste sa pohadali vo vztahu, lebo ja uz sama neviem, aj do placu, aj do smiechu. My napriklad o auto, ktore som mala vyhrat v Lidl sutazi... ja som tvrdila, ze si ho necham a budem na nom jazdit, muz krical, ze ho predame a on minie love vo svojej firme, pohadali sme sa do krvi, tyzden ticha domacnost, auto som nevyhrala, aj tak som bola za najhorsiu
Moj teraz uz manzel sa na uplnom zaciatku nasho vztahu na mna nahneval, lebo sa mu nepodarila harula. Teraz sa sam na sebe smeje, aky bol hnup, a nechape, o co mu islo.
@miamaria my sme sa pohádali ohľadom dverí v chodbe ...on chcel aby boli zatvorené a ja som chcela aby boli otvorené keď ideme preč, nech sa mini chodbička prevetrá .... no hádali sme sa na tom až som bola celý deň nasratá .... a dnes mi to príde taká blbina že až 😂😂
@21anjelik19 Verim... my tak kvoli otvorenej pracke, ja nechavam otvorenu, nech sa vetra, on vecne kopne do dvierok az je zavreta, ze jemu to zavadzia v nasej mini bytovej kupelni
@scorpionflower1
🤣🤣🤣 nemyslis vážne. Ten svagor je tedy iny srandysta.
@miamaria Moja teta so svojim manzelom su experti na hadky. Raz som uz nich bola a ujo mi zacal rozpravat vtip. Po chvili ho teta prerusila, ze to rozprava zle a ze to ma byt inac. Pochytili sa, strhla sa hadka a ja som sa uz nedozvedela pointu. Na dalsej navsteve som teda uja poziadala, ci by mi ten vtip nedorozpraval. Zacal a po chvili sa zase strhla hadka. Zase som nezistila, ako to dopadlo :D
O tom preco by sme mali resp. nemsli dat pokrstit nase deti. Ja som sice nemala nic proti, ale logocky som na to nevidela dovod,cize som chcela aby mi to zdovodnil. Kedze ani jeden z nas nebol extra nabozensky zalozeny. On silou mocou chcel ze prosto to je nieco co musi byt, ale nevedel zdovodnit tk "preco", co ma uplne vytocilo kedze sme vobec nechodili do kostola a nic okolo viery bezne neriesili. Podotykam ze sme ziadhe deti v tom case nemali a este ani, sice v dlhorocnom vztahu, neboli na plane🤣myslim ze sme sa vtedy koli tomu par dni nerozpravali a o par mesiacov na to sme sa rozisli. Nebol to samozrejme dovod rozchodu😅
@marianarem tak toto je TOP 👌👌😆😆😆
@laurikalalinka Uz je to asi 12 rokov a doteraz sa na tom zabavame, volame to Kauza Bublifuk...
@laurikalalinka On si len trochu cucol, nevypil plnu davku, nic mu nebolo, iba bol nasraty 😀
my sme sa ráno pohádali, pretože som išla ráno do BA vlakom a nie autobusom. Vlak - veľmi nebezpečný. Už ma videl 5x prepadnutú a znásilnenú. Jasné, že sa nič nestalo a vrátila som sa skôr, ako keby som išla autobusom. Odvtedy chodí vlakom aj on 😅
@21anjelik19 tak kvôli dverám sa hádame stále
@kvetinka75 hej ? .... treba ich vymontovať 😅
@21anjelik19 no len by to skúsil, to by bolo na rozvod 😂
@21anjelik19 toto som vyriešila, ja som tie dvere zvesila a odniesla do pivnice keď nebol doma :D ako ponadrapovala som sa riadne, ale bolo po mojom. Drble dvere do mini predsiene, zavádzali podľa mňa strašne (otvárali sa do obývačky, a križovali s dverami izby vedla), dusno tam bolo stále... :D a bol kľud:D
@simca06022011 u nás je to opačne. On vždy so všetkým buchoce, TV nahlas, mobil nahlas, takto zatvorím dvere a mám kľud. A ide ma v lete rozhodiť, keď varím a on nechá rozcapené dvere do obývačky. Teplo je potom v celom byte.
@kvetinka75 to ano, ale tie mini chodby kde sa neda ani dychat, este aj z kupelne, wc su tam dvere... to zatvorit je humus.. mojmu chlapovi tam aj topanky v skrini zaplesniveli :DDD ale nedal si povedat.... Ja kuchynu v byte som mala na sever, zavrela som dvere, rozcapila balkon a varilo sa :D ziadne teplo...
@uprimnazienka mna paprika v gulasi... 😇
@simca06022011 my na kuchyni balkon nemáme a poobede mi tam svieti slnko, tak rozcapovať okná tiež moc nemôžem. Malé chodby mávame vždy otvorené. Ja som alergická iba na niektoré dvere 😅
@simca06022011 a mňa zase, keď nastrúha mrkvu na hrubšom struháku, lebo to ide rýchlejšie 😂. Ja mám rada ntenko nastrúhanú. Potom sa čuduje, že si všetko spravím radšej sama

@simca06022011 u vás určite nuda neexistuje.Inak umývačka to je vďačná téma.Vzdy, keď doumyva iba poodchylim dvere, ale vraj sa rosi displej a určite sa pokazí sa a treba ju otvoriť celú.A väčšinou to musí otvoriť dokorán, keď robím ráno raňajky a desiatu a zavadzia mi.Dnes som strihala pred domom pichlave kríky a hneď ako vystúpil z auta utekal pre metlu, lebo by si pes mohol pichnúť do nohy, lebo ja by som to tam určite nechala🙂