Najlepší kamarát mi tesne pred svadbou povedal, že ma ľúbi
Rada by som sa poradila...
Dufam, ze sme tu viacere...
Povedal Vam najlepsi kamarat tesne pred svadbou, ze Vas lubi?
v sucasnej dobe, nevie, ze bude svadba, len o zásnubách
ako ste to riesili? da sa ostat v kamarátskom vztahu za týchto okolnosti?
@christine27 ja si myslim, ze laska ma vela podob a aj tie sa za behu menia. Uniformita je idealna, ale nerealna.
Velmi jednoducho sa da vyhladat vsekto na internete aj podla fotky. Staci par kliknuti a ujo google vyhodi vsetko..uplne vsetko...zmazanie trva cca 6 mesiacov. Mozno tu sa to zamkne, vymaze ale ujo google archivuje 6 mesiacov. Po tomto termine klesa prispevok na nizsie priecky vo vyhladavani, ale nezmizne nikdy. Jedine na vlastnu ziadost. To je tam taka ikonka pri odkze a vypise sa ziadost ze preconaco-zaco a az tak sa vymaze prispevok/zmienka z netu 🙂 🙂 viem, robila som s tym a bol to kurwa velky pruser nieco vymazovat co sa objavilo aj z mojich 17-18 rocnych pubertalnyh ciac a to teraz mam uz 36 🙂
Takze ked to cele praskne, tak jej nepomoze ani svatena voda.
@lubkavargova1 cenim si,ze tu prispievas do diskusie,ale preco tak strasne analyzuje,ze kto to akym sposobomide zneuzivat...ja tu nepisem,ze podvadzammanzela ako kazda druha baba tu..aj tam im pises taketo veci?
Ja by som si tu rada precitala radu nid len "kazania" ake chyby robim
@svetka66 veď urob ako chceš a cítiš..Tvoj život...Len mne napríklad osobné to príde veľmi zvláštne riešiť toto na verejnom fóre, s fotkou,menom...Naozaj otázka pár sekúnd zistiť kto je tvoj snúbenec a zo zlomyselnosti (ver že takých je tu dosť) mu poslať link na túto diskusiu...
Akoby si to podvedome možno aj chcela...Aby to zistil...Z nejakého nám neznámeho dôvodu(čo chceš aby sa viac snažil,alebo mu chceš niečo vrátiť, alebo....)
Alebo ešte je toto nejaká úplne iná osoba,ktorá si pomenila foto,meno tu na ml,stiahla pár foto z fb a snaží sa uškodiť doručenej slečne a prekaziť svadbu... ( už som sa z niečím podobným stretla aj keď išlo o pracovné vecí a dotyčná sa takto snažila zbaviť nepohodlného kolegyne...)
....👽
@svetka66 ano, ja poviem a napisem veci tak ako su. Len som poukazala na fakt, co sa velakrat rehliada a potom je neskoro hasit uz ohen...pozri mne je suma fuk hoc aj 100 ruzovu buketu ti posle naj priatel. Tiez som mala a mam takeho priatela. trosku inym sposobom sa prejavil, konkretne ked som dala kopacky mojmu ex tak sa prejavil tento moj "naj" kamos. Prave v obdobi ked som bola "alergicka" na chlapov. A jednoducho som mu to musela povedat, ze cenim si to, ale nechcem nic...nepochopil...doslo to az tak daleko, ze som ho poslala kade-lahsie. Momentalne ma tiez vztah a mne vypisuje..teda vypisoval pokial som ho nezablokovala. Ja nechcem byt ta tretia alebo nejaka pricina rozpadu/rozvodu...mne nechyba aby nejaka histerka mi prisla vyklopkavat na dvere lebo pisat na net...
A veru by si sa cudovala co vsetko uz sa tu stalo: ako lahko je utrusit nestatsnu poznamku, ziarliva exka, nerozdychany ex priatel, naj priatel a namiesto nadherneho dna v zivote su oci pre plac....
@svetka66 uz sa tu parkrat stalo, ze autorku niekto spoznal (a to dokonca bez fotky, bez iných udajov, len bola prilis konkretna vo veciach, co riesila, a tak niekto jej blizky spoznal, kto to je) a posunul jej staznosti pred cudzími ludmi jej rodine. alebo tomu, na koho sa "anonymne" stazovala.
nemyslia to s tebou zle.
ak ma tvoj buduci manzel problem s takymito vecami a ty ho nechces zvykat, ze sa musi naucit ti doverovat, ale chces radsej predchadzat konfliktom tym, ze dane veci proste zamlcis, je naozaj rozumnejsie toto tu potom zmazat.
@moonlight1210 dala som.len to dako trva

@katka26021974 zmazat by ju nemala kvoli uskrnom. ved aj ja jej pisem, ze ju chapem. nechce prist o kamarata. ale on prekrocil hranicu a to priatelstvo minimalne na cas pojde/by malo ist k ladu ... temu by mala zmazat nie kvoli nam, ale kvoli sebe. ked tonechce povedat svojmu chlapovi, je len otazkou casu, kedy sa to z profilu s fotkou a realnou identitoudostane do jeho usi cestou, ktora jej nebude mila. ale ona si uz pat dni koleduje v lepsom pripade o prekvapenie, v horsom o pruser. pise, ze mu tonechce povedat, lebo by ju nepustil na kavu s kamoskami ani ... ked mu to niekto ukaze, tak to bude lepsie?