icon

Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?

anka123123
4. apr 2017

Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka

bobulazelena
4. apr 2017

@miadi nie nie...my sme to z toho usudili, ze si kricia s muzom po celom obchode ako sa miluju a tancuju na parkovisku.
Chapem, ale co si chcela povedat.

miadi
4. apr 2017

@dominika6 haha šak to som ja o 25 rokov 😂👍

miadi
4. apr 2017

@bobulazelena ja som ju len dnes zaregistrovala ale ak vzdy pise toto iste ako sa s muzom miluju aj mimo temu dookola tak potom .. je to o egu

bobulazelena
4. apr 2017

@miadi a ved to je v podstate jedno, hlavne ked su spokojni obaja tak 🙂
Pri mojej povahe, keby muz na cely obchod vykrikal ako ma miluje, tak by som asi odpadla...hahaa

dominika6
4. apr 2017

@miadi tak si ja predstavujem tetu ,,tantrickú psychologičku,, čo chlapom upečie aj bábovku popri masáži 😀...však prázdne gule,plné brucho 😀

pillipilli
4. apr 2017

@obsadenemeno takze to zhrnme... tantricka masaz je vlastne masaz s tym ,ze ti na zaver vydrnka sasa?? Spravne som to pochopila... lebo nikde to neni napisane priamo,ci len ja sa mylim?

dominika6
4. apr 2017

@pillipilli áno vyrehoce mu kolibríka za 100,- evri

miadi
4. apr 2017

@bobulazelena tak sa našli paci sa im taky teatralny verejny prejav lichoti im to preživaju to ako herci na podiu no nemusi to byt len na povrchu proste maju radi publikum asi im to pride romanticke kazdy sme iny

maslenka
4. apr 2017

@anka123123 to, čosi opísala, sa v manželstvách stáva. Tak, ako sa stáva, že je muž lakomec, žena pije a pod. Takže stáva sa, ale nie je to pravidlom, že by to tak fungovalo všade. Nemusíš sa báť 😉

pillipilli
4. apr 2017

@dominika6 ty kokos... ale no ja neviem podla mna to je prostitucia len exoticky povedane. To akoze kazdemu chlapovi vy.. toto a zenu pochytka?? Boha tak to uz je praca snov ..

miadi
4. apr 2017

@dominika6 som sa nasmiala 😂Kolibrika 😂Mna posledne mm pozval na masaz v Spa v Ritzi (machrujem 😆) a drahe to bolo jak svina ani mi nic nerobili s bobrom musim dojst na SK na masaz som mohla mat dva a pol happy endov u tantrickej maserky či masera este si popri tom zafrflat na muža 😂Ale neee mne stači uplne obycajna neeroticka masaž chrbta ked mi mama povaruje malu to bude parada minule som sa tak zrelaxovala u zubara skoro som zaspala v tom kresle

miadi
4. apr 2017

@pillipilli pochybujem ze tam chodia ženy ..tie raz dva niekto pochytka ak chcu a zadarmo

akronop
Autor odpoveď zmazal
miadi
4. apr 2017

@akronop čo je to injekcia na umrtvenie? To som este nemala 😊Mozno chodime k tomu istemu? On je teda škaredy no ma sexapeal vyzera ako Vin Deasel a len skrabal kamen takze fakt relax

akronop
Autor odpoveď zmazal
miadi
4. apr 2017

@akronop haha to by ženam vyhovovalo bezdotykove orgazmi šak to len take ups nahodicka to neni ani podvadzanie no ale ty sa hambi nad kamosky mužom slintat 😂S otvorenou hubou este k tomu aj pred sestričkou

rondicka
4. apr 2017

@janaochi prave som.to chcela aj ja napisat,,ked ju citam,zila mi navrie hned😀no najdokonalejsia dokonalost🙏

sisi0108
4. apr 2017

Ďalšia vymyslená téma na oživenie, som 20 r.vdova ale mala som čo robiť aby som uživila svoje deti v puberte , Mala som 2 joby, aby sme prežili a deti vyštudovali. Toto by žiadnu vdovu nenapadlo takto sa živiť pomocou nejakej tantry. Buď je to šlapka alebo asi si robí srandu z naivných žien vo fóre,

pillipilli
4. apr 2017

@sisi0108 toto aj mna napadlo... a mi pride ako oddana manzelka a matka. Cize mi to k svojmu opisu nejde taka praca. Ved na to musis byt povaha ...

bobulazelena
4. apr 2017

@miadi ved jasne, hlavne ze su spokojni a nasli sa dvaja taki podobni 🙂

miadi
4. apr 2017

@sisi0108 preco by vdova nemohla byt šlapka? Vdova nie je mniška

pillipilli
4. apr 2017

@miadi ja to berem z toho opisu ako ze je dva roky vdova... ved to musi este velmi boliet a ked opisuje ako sa milovali. Proste mi to k takej zene nepasuje

bobulazelena
4. apr 2017

@miadi lebo chyta chlapom vtakov za peniaze ...
Teda ja to nepovazujem za slapku, aj ked je to k tomu dost blizko, ale predpokladam ze prero myslela sisi ze je slapka 🙂

miadi
4. apr 2017

@pillipilli ked mu nadavala do debilov mozno miloval on ju viac ako ona jeho len vymenovala jeho kvality ze urobil hento tamto ..ludia su vselijaky poznam jednu vdovu dochodkynu cely zivot muza podvadzala a bola smutna ked umrel aj ked ju utešovali dvaja milenci .. maserka poštucha kolibrika šak ona z toho nič nema a mozno jej to vadi menej ako umyvat verejne wcka berie to čisto ako robotu za viac $

0silvia0
4. apr 2017

@nela1916
no zaujímavé... mňa práveže ľudia, čo veľa a opisne rozprávajú dosť unavujú a vyčerpávajú. Mne sa dobre komunikuje s ľuďmi, ktorí hovoria k veci a nespomínajú pri jednej téme ďalších 20 tém... Moja mama je taká, rozpráva len aby rozprávala aby ticho nebolo, ale už po 10 minútach sa ošívam, mám pocit, že som v pasci a potrebujem ujsť a potrebujem sa porozprávať s niekým hlbšie, tak, aby nám to duševne ladilo. Rozhovory bol som tam, prišiel som, jedol som, kúpil som sú pre mňa vražda a umieram z takých rečí. Ale zaujímavé, že napriek tomu, že som introvert a rozprávam len vtedy, ak mám čo povedať, ľudia ku mne vždy inklinovali a inklinujú a radi so mnou nadväzujú kontakty a naopak radi sa mi zdôverujú a chcú odo mňa radu.
Zaujímavé ako ty chceš prežívať takú priateľskú otvorenosť a bezprostrednosť, mňa zasa tie bujaré veselé vyrehotané priateľstvá nepriťahujú, a keď sa ešte niekto dokáže rehotať na drevenom želiezku (aj takých poznám), dávam prednosť skôr zaujímavej debate na nejakú super tému a skôr takému zdržanlivejšiemu decentnejšiemu humoru ako hurónskemu rehotu na čomkoľvek.
Juj ale sme riadne odbočili od témy...

irusa
4. apr 2017

čo z toho vyplýva...ak si pípne , že chce sex...proste nožičky od seba - všetko hoďte za hlavu aj napriek tomu, že Vám sa práve nechce... a uvidíte, že budete mať ako na ružiach ustlané.... ináč takými to radami prídeš o klientov 😀 .... a teraz bez irónie - je mi veľmi ľúto tvojho manžela, že si o neho prišla - musí to byť veľmi bolestivé - je mi to ľútom a prajem tebe a tvojim detičkám v živote už len to dobré...........

svetkaadamko
4. apr 2017

@anka123123 prepáč, ale prečo máš potrebu nám vysvetľovať tieto veci? Snáď vieme, akých máme doma mužov, čo sa im páči, čo nie, a ak náhodou nevieme, snáď by to mohli povedať v prvom rade nám, manželkám. Och, keby som zistila, že nejaká cudzia ženská sa hrá môjmu mužovi s vrabcom a on sa jej žaluje, akú má doma potvoru, asi by som sa nepotešila. Hlavne, že všetci tí chlapi, čo chodia k tebe, sú dokonalí.
Inak, tvoje deti hovoria v škole a kamarátom, aké ma mamička zamestnanie?

nela1916
4. apr 2017

@0silvia0 Anoooo drevené želiezko, to je presne ono, to mám rada. 🙂 Mne vadí napr. erotický humor, veľmi silácke reči na spôsob "chlastala som štyri dni a ešte som nemala dosť"", zase viem sa rehotať aj s hádzaním o zem, ale to naozaj musí byť v mojom okrúžku, kde sa cítim naozaj dobre. Ale vyrehotanosť podľa mňa priateľstvo ešte nerobí priateľstvom, ak ľudia spolu neprežijú aj niečo hlbšie a serióznejšie.

No ale hej, aj introverti majú svoje čaro, poznám ľudí, ktorí zásadne pestujú len také hlboké veci, vzťahy, rozhovory... A balast ich nezaujíma. Mám voči tomu rešpekt. Ale niekedy si všímam, že keď sa stretne taká kôpočka introvertov, tak vedia v pohode odignorovať nás hlučnejších a vedia nás mať tak trochu okato na háku. 🙂 Také momenty ma vedia celkom mrzieť a trochu mi nejde do hlavy, či ten "nadbytok rečového balastu" je až taká charakterová vada. Ja osobne som aj v práci nútená veľa komunikovať, takže som si zvykla hovoriť veľa balastu a podstatnejšie veci si nechávať pre seba, čo ale neznamená, že ten balast je to jediné, čo môžem svetu ponúknuť. Mlčanie ma skôr metie, pri dlhšom tichu v spoločnosti mám pocit, že sme asi na seba naštvaní alebo čo a dosť sa v tom strácam.

Um, no čo už, keď sme odbočili, nejakým spôsobom mi problematika extrovertov a introvertov pripadá zmysluplnejšia ako samotná téma, že ospravedlňujem sa autorke.

obsadenemeno
4. apr 2017

@pillipilli tantricka masaz je len fancy meno pre eroticku masaz.

Tantra je nieco uplne ine a urcite tantricke vyvrcholenie nedosiahnes za tu polhodinku, co si zaplatis..... tantricke milovanie trva hodiny, dokonca dni, ci tyzdne (samozrejme nie v jednom kuse 😅 )
Ide tam o to, zachovat si tu sexualnu energiu v sebe a pretransformovat ju inde..... cize sa nabudis, ale nespravis sa.....aspon nie tak, ako zvycajne. Ak praktizujes dlhsiu dobu, mala by si dosiahnut extra dlhy a silny orgazmus, ale bez tzv "striekania"..... 😨
Tantra, co sa tu pani autorka snazi prezentovat ako nieco "artisticke a psychologicke" je len prachsprostoobycajna masaz s vyhonenim.

0silvia0
4. apr 2017

@nela1916 celkom dobre si mi priblizila svet extrovertov, trosku lepsie sa v tom orientujem. Za seba mozem napisat, ze kopy balastu nie su az taka charakterova vada, ale mna z toho realne boli hlava a nerobi mi to fyzicky dobre. Normalne ma to vycerpava z energie a chyta ma od tych zbytocnych reci unava. V praci mam taku kolegynu co sa jej usta nezatvoria, nastastie si mozem dat na usi sluchadla, pustit hudbu a popri tom pracovat....