icon

Napísali by ste mužovi odkaz o tom, že ako sa cítite?

7. apr 2022

Baby, nemozem spat, pretoze stale rozmyslam nad tym ako svokra sa do vsetkeho stara a moj muz ju v tom nedokaze uzemnit, aby respektovala. Stali sa teraz urcite veci, muzovi som to vravela, ze sa.ki to nepaci, a on to proste necha tak. Napisali by ste mu odkaz ako sa cititie ?

Strana
z2
derdia
7. apr 2022

Ahoj ja ked potrebujem nieco dolezite prebrat pisem dlhu spravu... Inak to chlap vezme, ak mu na tebe zalezi, ak to napises a on si to s kludom precita... Mne to vela krat pomohlo mu vysvetlit nieco...

autor
7. apr 2022

@jennky13 ziadny, ona svokru nemala. A ano, viem zmenit len seba, ale tiez si nedam skakat po hlave. A na to aby som pocuvala vo vsetkom staru zenu uz mam moc rokov.

andreatytler
7. apr 2022

@jana_eyre_2 Ja si zase myslim ze cim strucnejsie tym lepsie. Ak je jej muz taky obycajny chlap, tak on nepotrebuje vela slov... hlavne je to podstatne. Ale suhlasim s tym ze je velmi uzitocne zacat s niecim pozitivnym.

jana_eyre_2
7. apr 2022

@andreatytler veď netvrdím že má písať dvojstranovy list.. 😉

autor
8. apr 2022

Tak som mu.napisala, a dam mu to vecer. Lebo dnes rano zas tema, ktoru sme uz uzavreli a dohodli sa na niecom a zas sa tam svokra starala a uz je nou ovplyvneny a chce robit aby bols ona spokojna. (rozumej nepaci sa jej nas gauc, ktory ostal v byte po predchadzajucich.majiteloch, celkom v pohode, jej sa nrpaci, ona tam nebude chodit na navstevy ked tam bude a mame kupit novy...uzavreli sme to tym, ze sice mame nejake peniazr nazvys ale nejdeme do toho investovat, kedze je doma aka je a nikdy clovek nevie, kedze som aj na rd a mame hypo. No a.dmes rano zase tema gauc a to ako smr aa dohodli zas neplati

andreatytler
9. apr 2022

Tak to je sila ze musis riesit to ako sa ti svorka montuje do nabytku. Ja by som ten gauc naschval nemenila.

ankare
9. apr 2022

Ak to tak citis, napíš mu to. Nemáš čo stratiť. Držím palce!

autor
9. apr 2022

@andreatytler ved kvoli nej to.tak skoro nezmenim, aj keby sa mi nepaci

Strana
z2