Narodeninová oslava - môj priateľ, jeho ex a ja
Ahojte, posnazim sa v skratke 🙂
S priatelom sme uz nejake tie rocky spolu, z byvaleho manzelstva ma dieta.
Nerozisli sa v najlepsom (samozrejme ja som dovodom nebola, spoznali sme sa az po ich rozchode), dlhe mesiace az roky sa natahovali, mali spory,ona nevedela preniest ze odisiel, raz to bolo vsetko fajn a fungovalo, raz to bolo zle,hadky,natahovacky, nechcela mu davat ani malu...a takto dokolecka dokola...
Moj vztah s nou tiez nevypalil na zaciatku najlepsie, kedze som bola urazana,nenavidena... a aj tym ze sa nam dlho snazila "ublizovat" ale momentalne sa akceptujeme, vychadzame v norme,ale stale mam pocit ze sa snazi so mnou zrovnavat a mat vzdy na vrch. Aspon moj nazor, ktory som si samozrejme vytvorila zo vzniknutych situacii, vyslovenych veci a spravania...
A dalsia vec ktora sa mi tiez velmi nepacila, priznavam, ale nemam rada ked mi ludovo povedane niekto lezie do zita...(uz boli vselijake pokusy)
To ze ma moj priatel dieta z byvaleho vztahu, v plnej miere respektujem, o malu sa staram ako o vlastnu, mame krasny vztah a lubime sa a
ak mam pravdu povedat, tak uz si bez nej neviem predstavit nas zivot.
To len v skratke.
Ide vlastne o to ze bude mat narodeniny, krasnych 9 rockov 🙂
Bude to v jednom detskom centre, kde budu vsetci jej spoluziaci a samozrejme aj ich rodicia.
My sme sa dohodli tak, ze polovicu samozrejme zaplatime, ale vsetko oraganizuje jej mamina.
V sobotu ma narodeniny, to budeme oslavovat u nas doma (priatel,drobec,ja), tak ako kazdy rok, torticka, baloniky,darceky, zabava... 🙂
A v nedelu ma tu detsku oslavu v tom centre kde pojde s mamou.
Uz sme na par takych oslav boli a viem ako to vypada, o detoch 2 hodiny ani nevieme, tie spolu behaju, lietaju, ani nevnimaju okolity svet, su tam animatory a maju program a zatial rodicia sedia, popijaju kavicku a vsetci spolu kecaju.... 🙂
A ide vlastne o toto a velmi ma to zaujima a prosim Vas o vas nazor, pretoze mozno ten moj je nespravny.
Priatelova ex, najskor navrhla a chcela aby s nou isiel iba on sam. Ked jej povedal ze nech sa nehneva ale ze nie, tak navrhla ze mam ist aj ja.
Ze tam nechce byt sama a ze nie ani tak kvoli malej(kedze aj ona vie ze tam s malou ani nebudeme) ale kvoli nej...Co ma trosku zaseklo, kedze nase vztahy nie su super najsuperne.
Neviem co mam teraz urobit.
Ist tam? Neist tam? Bude sa ma snazit zase nejakym sposobom zhadzovat? Alebo bude mila a vsetko bude v pohode?Alebo nechcem skoncit v trojici za jednym stolom kde bude zase obchytavat mojho priatela a pocuvat jej zazitky co robili ked boli spolu, pretoze velmi rada si to vychutnava :(
Jedine co viem, ze keby mala aj ona partnera, vobec by som sa nebranila a isla tam, pretoze viem ze by to bolo v pohode.
Lenze ona je uz skoro 3 roky sama a viem, ze tym velmi trpi.
Prosim, aky mate na to nazor?
Boli ste niekedy v podobnej situacii?
Dakujem velmi krasne za kazdu odpoved ❤

@0silvia0 ale ved určite🌞