Narodeniny vášho dieťaťa
Mam taku usmevnu situáciu. Žienky.. rozvedené, ktoré byvate same s detmi, chystam oslavu pre moje dieta bude mat 10r, zavolali sme 8 kamaratov, oslava bude pre deti v jednej detskej herni, kde som zarezervovala termin, platit budem samozrejme za vsetko ja, nech sa vyhraju napoje a nieco na obcerstvenie bude tam a torta a ostatne bude nasledne u nas doma pretoze ma zabezpecit mamina a doniest ku mne. Ide o to ze na strazenie tychto deti budeme na to 2-3 dospele zeny, ktore si popri tom daju kavicku a porozpravaju sa. Potom sa presunieme niesme daleko od tohoto detskeho centra, ku mne domov a pridu dalsi hostia. Moj byvaly manzel sa pozval na oslavu sam, nikoho sa neopytal, normálne sa chysta do detskeho centra.. ,, odpoved bola ze sme rodicmi obidvaja a on moze prist na jej oslavu,, Ale spolu nezijeme! Vsetko platim ja! A nema tam co robit! Ona bude mat svojich kamaratov a ja budem mat moje 2 kamaratky maminky tych deti !!!! Dnes rano jej telefonoval a znova som pocula ze on sam prvy jej tlaci kalerabi do hlavy, ako sa v sobotu tesi, a ze pride aj on!!!!! Ja neviem ci som sprosta ale podla mna to normalne nie je. U neho bude mat oslavu dalsi den po nas! Toto je nonses! Co na to poviete?!
v najhorsom si po oslave mozes dat poharik nieco dobreho,ze ako dobre ze si sa s nim rozviedla😉...chapem,ze budes otravena,pozerat sa na neho...hovor si,ze to robis pre dceru..neboj,dieta si zapamata,ze niekde bolo len s otcom,lebo mamu tam nechceli-takze budes za tu lepsiu,tak aspon male zadostucinenie...ale ved na domacu oslavu sa snad sam nenatlaci...a ked ano,tak chod dalsi den ty k nim...a ak bude na vasej oslave prilis zavadzat a tvarit sa akoby to platil aj on-tak bud k nemu veeelmi pritulna-ze,pamatas,ako sme sa pred 10 rokmi tesili,ked sa narodilo? pamatas toto ,tamto?...a zaliecavo sa usmievaj...myslim,ze radsej utecie😂...
Na drzpvku zavolať a oznámiť mu,že teba prídeš na oslavu ktorú organizuje on😉
Ty s exom nekomunikujes?
chce prist pozriet dceru na detsku oslavu, a ty ako matka by si mala zapriet svoj pocit ako byvalej manzelky a nechat ho,nech dceru pozrie...nerobis oslavu doma,ale v centre a je rozdiel oslava s rodinou a oslava s kamaratmi...ja tomuto naozaj nerozumiem,v tychto pripadoch nejde ani o zenu ani o muza,ale o dieta a ak dcera chce a ma s nim vztah,ty by si sa mala premoct...nikto ta nenuti venovat sa mu tam
Zaujímalo by ma čo na to dcéra . Chce tam otca ? Nechce ? Ak by som videla že sa dcéra teší že tam príde tak by som to "prehltla" a skrátka ho aj s kamoškami ignorovala na oslave akoby tam pre mňa nebol . nech sa venuje dcére hodinku dve a potom aj tak pôjdete k tebe domov , tam už sa hrabať nebude. Ak by ale dcéra ho tam nechcela lebo by chcela len oslavu s kamoškami tak by som mu to na rovinu povedala že dcéra chce oslavu s kamoškami a nie s ním a že ona sama si neželá aby jej Kazil oslavu
Normálne to nieje, jasne že si naštvaná ale daj emócie bokom. Detská herna je verejne miesto, zakázať mu to nemôžeš.
Veď ho nechaj nech si to vyskúša, zažije. Myslím si že je všetkým jasne ako to dopadne. Príde tam, dcéra ho bude mať totálne na háku lebo sa bude šantiť s deťmi. K vám matkám sa urcite nepridá, bude sedieť sám pri stolčeku a sledovať deti ako nejaký uchyl na ihrisku. Neviem ako ty, ale ja by som sa na takejto bizarnej situácii celkom dobre zabávala s kamoškami.
Fakt čím menej energie mu budeš venovať tým budeš mať ľahší život.

@babulkomale jaj prepac 😃