Narušenie budovania rodiny cudzou ženou
Ahojte maminky. Chcem vás poprosiť o radu. Máme 5 mesiacov do svadby pred 2 mesiacmi sme začali spolu bývať a zvykať si budovať spoločnú rodinu. Samozrejme ako každy človek chodí von s kamarátmi a jedného večera môj snúbenec spoznal ženu kt. je vysportovanej postavy koketa ako lust oproti mne je to sexbomba... Ja ešte len začínam cvičiť som taká rozliata no snažím sa. No snúbenec s ňou drží kontakt spočiatku mi to nevadilo ale keď mi občas povie čo si píšu som z toho mimo. Koketuju spolu majú sexuálne témy dvojzmysly atď no to mi dosť vadilo a vadí no a snúbenec to aj obmedzil čo sa týka týchto tém no teraz mu začala posielať nahé fotky. A už som zúfalá. Neviem co mam robiť on tvrdí že to bola jeho iniciatíva a že ho volá von a jemu to už lezie na nervy ale nevie akosi skončiť s ňou debatit dokonca jej napísal že som tehotná nech mu nepletie hlavu no ona stále. Je pravda ze on je koketa ale už mi povedal ze tie foto a témy sex mu vadia. Že písať o hoci čom inom ale hento nie a ona aj napriek tomu že vie ze čakáme babo pokračuje. Pýtam sa podľa vás mám zasiahnuť? Som tak nahnevaná že by som sa jej najradšej ozvala a povedala jej svoje čo si o nej myslím a že nech si báli a posiela foto iným nie môjmu. Viem ze aj on má chybu že s ňou komunikuje no neviem ako mu už povedať aby prestal.... Mám aj jednu foto a chcela som ju aj tým postrasit že ju spoločenský zhodim ale mam svoju hrdosť. Ľúbime sa všetko je OK len toto poraďte prosím vás ako čo urobiť aby mu prestala motat hlavu... Ďakujem
No baba mu pomota hlavu a sup postel.normalna baba neposiela cudziemu chlapovi a este aj zadanemu buducemu oteckovi hole fotky.tie si mozte posielat tak len vy dvaja.no a uz by som mu veru neverila sanozrejme lebo toto neni normalne z jeho strany.a keby ta miloval tak by jej to povedal a ktomu uz ma nekontaktuj a najdi si radsej chlapa.nuz ale tvojmu muzovi sa to paci.ked s nou chodi este aj na rande.neviem si predstavit ze ja sedim doma a muzik z nejakou pi sa idu zabavat.treba mu to proste razne na tvrdo povedat.zacinate spolu zit tak pravidla treba urcit hned inak to zle dopadne.
Toto je sen 😄 Tak ona mu posiela nahé fotky a Ty sa pýtaš, či máš zasiahnuť? Sranduješ nie? Takého muža by som teda nechcela, keď ti toto robí pred svadbou, by jedna letela jemu aj jej 😄
@majkaj18 Na koketovanie treba vzdy dvoch. Celemu tomu jaksi nerozumiem. Niekde sa spoznali, zacali si pisat, posielat fotky, on sa ti s tym sam od seba zdoveri a od teba teraz ocakava co presne, ako sa zachovas? Ze jej pojdes jednu natiahnut, aby mu dala pokoj? Ako normalny chlap by ju vsade blokol, prerusil vsetky kontakty a pred tebou to ani len nespomenul.
@majkaj18 spýtaj sa ho, čo by on chcel od teba, keby ti nejaký vypisoval, ako veľmi ťa chce. čo by on poradil tebe, aby si si s ním prestala písať. žiadal by bloknúť číslo? tak nech to urobí aj on. žiadal by zmazať fotky? nech zmaže aj on. a povedal by, že keby si to neukončila a tajne opakovala z nejakého mailu a on by to našiel, že to by bol medzi vami koniec? tak nech má na pamäti, že existuje výživné a otec je ten muž, čo vychováva a nie plodí. tak nech sa snaží tak, aby mal šancu svoje dieťa aj vychovávať, nielen posielať peniaze. a vychovávať ich bude chlap so zásadami, nie taký mäkkýš.
ty len neurob tú chybu, že ho tak miluješ, že ak sa na to, čo robí naštveš, tak len tak diétne. iba po hranicu, aby ťa náhodou neopustil. a keby hrozilo, že sa urazí, tak sa stiahneš.
partnerstvo je o láske s podpore a kompromisoch, ale vo veciach, čo sú cez čiaru, a toto už tým slušne zaváňa, sa musí povedať hneď na začiatku rázne dosť.
slúži mu ku cti, že sa priznal. ale zase to kde sme, že jeden chlap si nevie urobiť poriadok s babou, čo sa mu natíska a jeho to otravuje? so svojou by si vedel narobiť hneď, aj sa s ňou pohádať, aj jej vykričať. tak asi ho to teda až tak neotravuje, keď na túto akosi záhadne nemá páky, aby mu dala pokoj.
a len aby náhodou nenarazil na nejakú stalkerku, potom bude ešte teba prosiť, aby si mu pomohla. nie si užívať nahé fotky a klzké konverzácie. 🙂
@majkaj18 ty nemas robit nic-tehotna nie si,vydata tiez nie-este
ked je snubenec teraz taky,co bude po svadbe
a poviem ti to tak-keby on chcel s nou skoncit,skonci...aj ona keby neviem ako dobiezdala,vzda to po case,ked zisti,ze odozva ziadna
toto je vazna vec- a nie je o tej zene
zamysli sa
@toskanka sám od seba zdôveril. A tým si otvoril cestičku takú, že v podstate to má oddobrené. Nemusí sa skrývať a báť sa, žeby sa mu na to prišlo. Už je to vonku a on z toho vyviazol predsa ako chudáčik, ktorému ona píše. Nuž čo už. Aj tak sa dá
Lebo on chudáčik je povinný odpovedať na všetky emaily a správy. On nemá tlačidlo "blokovať" užívateľku
Ako prepáč, ale to naozaj ty sa hneváš na ňu a nie na neho ? :O Fuha, no ja by som nad svadbou už ani neuvažovala, čo bude robiť o pár rokov ... Buď si tak láskou zaslepená, alebo neviem fakt :O :O :O
toto vôbec nie je o nej, ale o NOM! ries radikalne! ultimatum, bud s tym hned prestane - akakolvek komunikacia musi byt zrusena, inak rozchod! ty ho mozno lubis, ale on teba mozno az tak nie, ked toto robi....prepac!
Ja by som ani ultimatum nezvazovala
@majkaj18 Takze ti doveruje a nema pred tebou tajomstva. Znie to zvlastne, ale je to dobre, ze je uprimny. Chces si ho vziat a predpokladam, ze vies odhadnut, ci by bol schopny ta podvadzat. Moj osobny nazor je, ze keby ta podvadzal, tajil by komunikaciu aj fotky. Mozno jej fakt len nevie povedat nie a caka, kym ju to prejde. Dolezite je, aby si si zacala ty verit. Nemas postavu ako modelka, ale mas ine prednosti. Najdi na sebe pozitiva, ktore nema tato sexuchtiva slecna a zacni si verit.
Doverujes svojmu snubencovi?
Tu cupku to vzrusuje a o to viac ze je zadany a má sa ženiť a jeho snubenica je dokonca tehotná. On by bol pre ňu len trofej a ide sa ďalej rozbíjať niekomu inému vzťah
Tvojmu to hľadí ego cíti sa atraktívnejší a pred tebou hraje formu ze mu to veľmi vadí. Keby veľmi chcel pošle ju dofrasa a zablokuje si ju.
Neviem aký je to charakter alebo čo na neho zaberá...Urob scénou ze ta to vnútorné zoziera ze si z toho nervózna a zle to vplýva na babo .. najprv citovo a potom ináč..
ZIADNA TOLERANCIA ZE SA TO NEJAKO UPRAVI
@tuusfatum ze "cupku"..... 🙄 jeziskove huslicky.....
a nie je tehotna, treba citat poriadne.
Kam dospel tento svet, že žena, ktorej sa toto deje si pýta radu od neznámych na nete. Ak si vážená zakladateľka toto nevieš vyriešiť sama a rýchlo, tak ako chceš fungovať v manželstve, kde budú aj deti a komplikovane situácie. Keďže z môjho pohľadu je toto ľahký a rýchly proces
tak u mna by chlapec nepochodil....by bol koniec hned a zaraz
@obsadenemeno ináč som vedela ze zareagujes 🙂
Ja viem ze na víne je chlap a ta ženská je v mojich očiach čupka ...skús sa vcítiť Keby sa ti to stalo určite by si mala aj ty nervy na tu ženskú..
žiaden názor tu nie je horší ani lepší..je to pluralita, na to slúži diskusné forum
@tuusfatum ja len ze je to "cuBka"
a nie, mala by som narvy na toho slabocha, co tvrdi, ze ho to otravuje, ale veselo si s nou vypisuje. Ved ak chce, tak zablokovat sa da, aj zmenit cislo. Problem je, ze on nechce.
Cize problem nie je "cupka", ale ten falat ch..a.
naco by mala zena robit v tejto situacii sceny????
to akoze takeho chlapa ma strazit a o takeho bojovat,ked on sam za seba nevie?
a ma pred svadbou?ved teraz by ten chlap mal byt stastny,svoju buducu mojkat,najzalubenejsi byt....
inak,manzelovi som to citala...tak mal zachvat smiechu,ze chudak snubenec-no neeeevie si rady-ironia
zena si ma vazit samu seba,tak si ju bude vazit aj muz
ak on nevie,co v nej ma-nech si najde takeho,co si ju vazit bude a tesit sa na svadbu,nie riesit somariny-co potom dalsie zeny,ked ho zacnu,chudaka,znasilnovat?a pisat mu?co bude s puskou spat?prestane chodit do prace a bude chodit vsade s nim?ci co?
ved toto dospeli ludia neriesia...tak mozno pubertaci
@obsadenemeno falat to slovo som už dávno nepočula 😅 s tou kombináciou to znie super
Ale si vezmi ze keby neboli také cuBky (nevedela som ze s B) tak by bol svet krajší....mne sa hnusia také "zenske"
A keby boli normálni muži...mmm to znie ako utopia
Ziram a placem- ale od smiechu 😂 ako vela situacii sa deje vo vztahoch- odcudzenie a nasledna nevera jedneho z partnerov, snaha dat to do kopy/ rozne zavislosti, kedy jeden z partnerov rezignuje/ chronicky suknickar( ktory sa to aspon snazi skryvat ...atd...atd... Ale byt relativne ok vo vztahu, kedy partner si kuka nahe fotky nejakej slecny, ktora mu nadbieha, a ty este obranujes jeho,ze je chudak stihany nejakou cuzou a nevie ako s nou prerusit kontakt wtf? Si asi prilis naivna.prepac
@tuusfatum ved prave preto si treba vyberat....a ak sa ukazuje uz teraz, no dovideniaaaaa.... ak s nim zostane, tak si vsetko, co sa jej stane, zasluzi.
Zakon akcie - reakcie. Ak si vezme falat ch..a, nemoze cakat, ze tym ze si ho okruzkuje sa on zmeni na ptaka domaceho.
Cubky neries. Vzdy boli a aj budu. Treba si najst chlapa, co ma nejaku tu sedu hmotu aj v hlave, nie len curaka na povel. Su aj taki, ver mi.
Len treba mat vyssie naroky a neuspokojit sa s prvym, co nam pride do rany.
@daduska3 slušný chlap ??????????
@obsadenemeno ja som taka fatalistka verím ze žiaden vzťah nie je náhodný a z každého zlozime skúšky .... Ale na druhej strane je potrebné sa riadiť intuíciou a rozumom v správnom pomere...
Verím ze sa zakladateľka sa rozhodne tak aby v budúcnosti netrpela
@toskanka presne aj rezne treba preklepať než skončia definitívne u nás 🙂
@tuusfatum ja stale verim tiez, ale kazdy den sa na koni presvedcim o inom....ach jo.... 🙄

@majkaj18 utekaj!!!
Vrat sa z kratsej cesty, toto dobre neskonci.